Įkraunama...
Įkraunama...

Laringitas

Sveikos, mamytes 4u.gif Sitoj srity mes naujokes, su didziaja tokiu bedu neturejom. Tai dabar iskyla klausimuku ax.gif Sakykit, mums va savaite kazkur buvo tie kosuliai, dabar pora dienu naktim nebeturim priepuoliu. O kiek dar laiko reikia garint ir duoti vaistus nuo kosulio? Ar kai jau nekosti, tai ir nebereikia? Ar profilaktiskai vis tiek tęsti dar kiek tai laiko?
Ir dar, va po tu poros puikiu dienu, dabar turim 38 temperaturos verysad.gif Ar gali buti, kad vel mums atsinaujino, ar (tfu tfu tfu) komplikavosi i ka nors? Siaip mes nekostim dabar, tai kaip zinot?...
Atsakyti
QUOTE(martinika @ 2007 11 24, 15:19)
Sveikos, mamytes 4u.gif Sitoj srity mes naujokes, su didziaja tokiu bedu neturejom. Tai dabar iskyla klausimuku ax.gif  Sakykit, mums va savaite kazkur buvo tie kosuliai, dabar pora dienu naktim nebeturim priepuoliu. O kiek dar laiko reikia garint ir duoti vaistus nuo kosulio? Ar kai jau nekosti, tai ir nebereikia? Ar profilaktiskai vis tiek tęsti dar kiek tai laiko?
Ir dar, va po tu poros puikiu dienu, dabar turim 38 temperaturos verysad.gif Ar gali buti, kad vel mums atsinaujino, ar (tfu tfu tfu) komplikavosi i ka nors? Siaip mes nekostim dabar, tai kaip zinot?...

ar dusot ar tik siaip kosejot ir dar kai kosejot, paprastas nelojantis kosulys, tai tikrai dar nelaringitas
Atsakyti
Šio mėnesio žurnale "Sveikas žmogus" yra straipsnis apie laringitą - kaip gydytis, nuo ko jis ir pan. Internete įmanoma prisiregistravus paskaityti smile.gif
Atsakyti
[quote=nikute,2007 11 24, 19:00]Šio mėnesio žurnale "Sveikas žmogus" yra straipsnis apie laringitą - kaip gydytis, nuo ko jis ir pan. Internete įmanoma prisiregistravus paskaityti smile.gif
[/quote
nuo ko mes puikiai zinome ,bet gydymo receptas tai suaugusiems tinka ,mazyliai tikrai neskalaus gerklytes,nes dar nemoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 24 lapkričio 2007 - 19:33
gal ir skalautu, nemanau , kad gali but efektyvu
as tai visada noriu, kad kuo greiciau dregnai atkosetu, o skalavimas gal kaip pagalbine priemone
kazkur skaiciau, kad bioparox padeda, reiks nusipirkt
Atsakyti
musu sita liga jau nepalieka antri metai verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kai su vyru isgirstam savo dukriuka kosincia kaip suniukas, tai mus abu nupurto blink.gif blink.gif blink.gif viska isbandem ir sirupus ir miksturas ir dar "tona" vaistu isgerem. Man jau taip viskas atsibodo , kad mes pradejom lankytis privaciai pas gydytojus, daremes ivairiausius labaratorinius ir ne tik tyrimus. Pirmiausia ka mums gydytoja patare, tai issiaiskinti, kuriems antibiotikams musu laringitas atsparus ir kurie vaistai jo neveikia (kitaip tariant ime paseli). o mums labiausiai padeda bioparox"as, visada nakciai isgeriam tavegill'io 1/2 tablete, (kaip zinoma laringitas gali buti sukeltas ir alerginiu pagrindu), brontex'as ir jau nakciai kaip taisykle prie manes padetas ventolin'o purskalas, jeigu uzeitu naktinis priepolis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 24 lapkričio 2007 - 20:27
O KIEKO IR PO KIEK BIOPAROX PURSKIAT?
Atsakyti
mes jo purskiam apie keturis kartus per para mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik nepamirskite, mamytes, kad Bioparoksu negalima gydyti mažesnių nei 30 mėnesių vaiku (galimas gerklų spazmas).
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 11 25, 17:55)
O KIEKO IR PO KIEK BIOPAROX PURSKIAT?

ipurskaiu vakar sau tai vos neisvemiau ka kalbet apie vaikus ????? blink.gif blink.gif daugiau tos chemijos sau nekisiu, o kas keisciausia , padeda verysad.gif tikrai ...
Atsakyti
jau esu nevilty unsure.gif mano panos praėjusią sav viena po kitos laringitu sirgo. Tik va mažoji jau taisos, nebedūsta, bet dičkei per tą pačią savaitę kitas laringitas prasidėjo, nėr taip buvę doh.gif verysad.gif jau atrodo net nebekosėjo ir še tau vėl loja. Jau gydytoja įtaria, kad tai gali būt alerginės kilmės, siunčia pas alergologą ir pulmonologą abi g.gif Bet kiek skaitinėju, tai nelabai ką randu, kad būtent dėl alergijos būtų laringitai verysad.gif Nebžinau ko besigriebti, šiemet gausis apie 10 laringitų dičkei doh.gif Sėdim namie, į daržą neina, po prekybos centrus nesivežiojam, tai atrodo, kad virusų ir bakterijų mažai šansų pasigaut g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes jau gryzom is keliones smile.gif spekit ar nesusirgo budamas Londone ax.gif Aisku kad susirgo wacko.gif jau trecia viesnages diena pradejo kimt unsure.gif man visa keliones laika tokia itampa buvo doh.gif girdziau arbatom,saugojau gerkle,maitinau hemeopatinem homeovox,influcid ale spekit ar padejo mirksiukas.gif aisku ne doh.gif na jeigu ne tie lasiukai phosphodor homacord tai isvis neaisku kaip butu pasibaige.duodavau jam juos iskart kai tik eme kimt.su uzkimimu pratempem dar dvi dienas,ir likus dviem dienom iki skrydzio atgal jau pradejo lot.jus aisku isivaizduojat mano busena unsure.gif nakty miegojau isitempusi kaip styga,jis tik sukasi ant sono ,o mano sirdis kaip paselusi iskart dauzytis pradeda,nu galvoju tuoj ims dust unsure.gif
viskas baigesi gerai,kai jau gryzom i klaipeda vos beprasnekejo ir lojo oi kaip lojo,bet man jau toks akmuo nukrito.dabar jau kosti slapiai bet dar kosti.eh,su vaiku tokiu metu laiku geriau niekur nekeliauti doh.gif
Atsakyti