Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(Julija26m @ 2008 06 05, 22:26)
As tai labai dziaugiuosi, kad uzdariau biliuteni ir gryzau i darba, tikrai lengviau...negu namuose  unsure.gif
Ar geriat vitaminus, merginos? Mums reiketu folio rugsties, ar ne  blush2.gif
Papildyta:
Kokie jusu planai savaitgaliui  ax.gif  As bandysiu ikalbeti vyra pasivazineti dviraciais arba reduciais Vingio parke  g.gif

sveikutes visos,

as tai geriu vitaminus nesciosioms(nes turejau 2 abrazijas)tai vis dar jie neisgerti ,ten ir folio rugstis yra ir daug daug visko,skaiciau kituose forumuose kad galima gerti juos,nors ir nesilaukianciai.Pageriu viena men. situos vitaminus ,o paskui geriu folio rugsti 800mg.
O as vaziuoju i kauna sveciuotis drinks_cheers.gif smile.gif Oi kaip linksma kad vasarele jau atejo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija26m @ 2008 06 05, 23:26)
As tai labai dziaugiuosi, kad uzdariau biliuteni ir gryzau i darba, tikrai lengviau...negu namuose  unsure.gif
Ar geriat vitaminus, merginos? Mums reiketu folio rugsties, ar ne  blush2.gif
Papildyta:
Kokie jusu planai savaitgaliui  ax.gif  As bandysiu ikalbeti vyra pasivazineti dviraciais arba reduciais Vingio parke  g.gif

As taip pat toliau geriu foline rugsti lotuliukas.gif savaitgali keliaujam i draugu vestuves, tai pasilinksminsim, sampanelio ikalsiu, atsipalaiduosim.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Noriu ir aš pasisakyti apie nesivystančius mano pačios 3 nėštumus. Vakar buvau natūralios medicinos centre, tai daktarė man darė Folio testą ir dar apžiūrėjo stuburą, tai.. mano priežastis neišnešiojimui yra dubens persikreipimas, t.y. stuburas ties liemeniu yra šiek tiek pasuktas ir tai duoda įtampą į pilvą, o ta įtampa užspaudžia kažkokį latakėlį per kurį gemaliukas gauna maistą.
Gal kam pravers tokia info irgi. Aš dabar bent psichologiškai biški ramiau jaučiuosi žinodama priežastį ir gavusi gydymo programą.
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 06 06, 11:11)
As taip pat toliau geriu foline rugsti  lotuliukas.gif  savaitgali keliaujam i draugu vestuves, tai pasilinksminsim, sampanelio ikalsiu, atsipalaiduosim.... drinks_cheers.gif

Tai gero ir aisku silto savaitgalio Tau vestuves drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 06, 15:20)
Sveikutės,
Noriu ir aš pasisakyti apie nesivystančius mano pačios 3 nėštumus. Vakar buvau natūralios medicinos centre, tai daktarė man darė Folio testą ir dar apžiūrėjo stuburą, tai.. mano priežastis neišnešiojimui yra dubens persikreipimas, t.y. stuburas ties liemeniu yra šiek tiek pasuktas ir tai duoda įtampą į pilvą, o ta įtampa užspaudžia kažkokį latakėlį per kurį gemaliukas gauna maistą.
Gal kam pravers tokia info irgi. Aš dabar bent psichologiškai biški ramiau jaučiuosi žinodama priežastį ir gavusi gydymo programą.

Ką tu sakai blink.gif Pas mane irgi buvo 3 nesivystantys, o gydytoja net nesidomėjo kodėl blink.gif Aš turiu įgimtą stuburo defektą-paskutiniai stuburo slanksteliai nėra suaugę-o gal tai ir gali būti visų tų nesąmonių priežastis doh.gif Nes pastojusi jausdavau,kad nieko gero nebus,nes skaudėdavo būtent tą vietą-grynai vos ne prie uodegikalio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 06, 15:20)
Sveikutės,

sorry, bet man į totalią nesąmonę panašu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 06, 13:20)
Sveikutės,

Man irgi ta pati sake,kad gali buti del stuburo.Pas mane irgi gerokai pakrypes.Ziureciau i visa sita tikrai skeptiskai,jei nebutu pasakius teisybes apie kitas problemas.Ir MB viska kas yra ir kas buvo susake.
O kokia gydymo programa tau dave?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 06 06, 15:33)
Man irgi ta pati sake,kad gali buti del stuburo.Pas mane irgi gerokai pakrypes.Ziureciau i visa sita tikrai skeptiskai,jei nebutu pasakius teisybes apie kitas problemas.Ir MB viska kas yra ir kas buvo susake.
O kokia gydymo programa tau dave?

Aga bigsmile.gif Ir man rūpi gydymo programa g.gif Nes pas mumis daugiau kitų bėdų ir nėra g.gif
Atsakyti
Nu vat įdomu būtų internete padaryti paiešką apie persileidimų priežastis, kažin ar būtų kur nors nurodyta kreivas stuburas g.gif O ir ginekologai tada visi kažkokie idiotai gaunasi, nė vienas nesusipranta dar ir stuburą nevaisingiems tirti....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 14:45)
Nu vat įdomu būtų internete padaryti paiešką apie persileidimų priežastis, kažin ar būtų kur nors nurodyta kreivas stuburas g.gif O ir ginekologai tada visi kažkokie idiotai gaunasi, nė vienas nesusipranta dar ir stuburą nevaisingiems tirti....

Daivute, aš jau griebiuosi paskutinio šiaudo, nes po rytojaus 3IUI manęs lauks tik IVF. blush2.gif
Aš jau gana ilgai ieškau tų priežasčių, nes pas mane visi įmanomi rodikliai yra normose ir vyras sveikas.
Galimas dalykas kažkiek yra ir psichologinis blokas, nes aš dar dabar prisimenu prieš 12 metų patirą persileidimą gana skausmingai.
Viena mano draugė pastojo po tokio išsityrimo. Jai reikėjo išsivalyti organizmą.. dabar jau turi fainą mergytę poros mėnesių. wub.gif
Prie tris metus buvau Vilniuj tame centre, tai turbūt daugiau niekad ten negrįžčiau, o Palangoj labai faina daktarė. Man prirašė tokių baltų žirniukų ir dar šiandien važiuosiu į masažą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 13:45)

na nezinau,gal dazniau tos problemos ir buna hormonuose,kiausintakiuose,spermoj ir pan,gal tas stuburas koks vienas kitas atvejis is simto ar tukstancio gali buti,bet ,kad taip gali buti as tikiu.Kodel gi ne?

Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 06, 16:08)
Daivute, aš jau griebiuosi paskutinio šiaudo, nes po rytojaus 3IUI manęs lauks tik IVF.  blush2.gif

Gintute, labai labai gerai tave suprantu wub.gif Aš tik šiek tiek pyktelėjau dėl tokios neatsakingos diagnozės...jei jau ginekologai neturi tokios nevaisingumo diagnozės, kaip taip drąsiai gali teigti iš vis abejotinu metodu diagnozuojantys medikai (medicininį išsilavinimą jie matyt visgi turi g.gif ). Mane iš esmės gąsdina tik vienas dalykas - būtent kad šeimos dažnai griebdamosis šiaudo, užsikabina už bet ko ir nuvilkina apskritai nevaisingumo gydymą užsiimdami abejotinų problemų sprendimų. Jeigu gydytoja ir pastebėjo kažkokią problemėlę su stuburu, puiku, kad į tai atkreipė dėmesį, bet teigti, kad persileidimai susiję su tuo pagal mane per drasūs ir neprofesionalūs.

Beje, tas IVF gal nėra pats blogiausias variantas - gal būtent jo metu paaiškės ir tikroji priežastis.

Beje, esu ir aš kažkada tyrusis tuo Folio metodu, tiesa ne dėl nevaisingumo. Man buvo pasakyta, kad nesveiki mano inkstai. Tai buvo maždaug prieš aštuoniolika metų. Tuomet pasidariau Santariškėse visus pačius moderniausius tyrimus ir nieko nerado. Beje, ir iki šiol neturiu jokių problemų su inkstais.
Atsakyti