Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 15:45)
Nu vat įdomu būtų internete padaryti paiešką apie persileidimų priežastis, kažin ar būtų kur nors nurodyta kreivas stuburas g.gif O ir ginekologai tada visi kažkokie idiotai gaunasi, nė vienas nesusipranta dar ir stuburą nevaisingiems tirti....

Gal ir idiotai, jai jie aplamai persileidimo priezasciu neiesko, sako, na nezinau del ko ivyko persileidimas, priezastys neaiskios, o tiktai, pavyzdziui turint 2 persileidimus net netiria, sako tokia naturali atranka.O netradicine medicina nera koka samanavimas ar burtai.Kartais gali padeti ir pats nusiteikimas geriem dalykams, o ne ginekologu saltas pasakymas kad bandyk kita karta.
Atsakyti
Suprantu, kad truks plyš norisi kažką apkaltinti.
Atsakyti
Tikrai nenorėjau čia skeisti erezijų blush2.gif Tuo labiau, kad intensyviai lankausi VK jau treti metai, o ir daktarė mano labai faina, bet juk ginekologas ir psichologas yra skirtingi dalykai.
Tame NMC daugiau dirba žmonės psichologai, bent man taip atrodo ir gali būti, kad nesivystymas daugiau yra psichologinis darinys, nes juk smegenys gamina visus reikiamus hormonus gemaliuko vystymuisi g.gif
Ai, bet kaip norit taip vertinkit.. gal per anksti apsidžiaugiau realesne prognoze, bet gal tai pagelbės man psichologiškai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 15:25)

Visiškai su tuo nesutinku schmoll.gif
Bent aš tai tikrai nenoriu nieko kaltinti, bet man pačiai norisi save pateisinti... kodėl mano organizmas toks nedraugiškas vaikučių atžvilgiu.
Žinoma, savo atvejo netaikau kitoms mergaitėms, bet tik norėjau pasidalinti sava patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 06 06, 16:25)

Prie ko cia apkaltinti, tiesiog kartais atmetama tai, kas nevisai suvokiama.Pavyzdziui man teko daug bendrauti su gydytoja, kuri yra folio metodo salinike ir praktikuoja toki gydyma jau beveik 20 metu ir yra tuo paciu ir poliklinikos vadove (rimta gydytoja pasirinkusi si gydymo metoda del alergijos tipiniams vaistam) ir man daug padejusi, taip pat ir sunaus susilaukti padejusi.Tai ji sako jus ir nesakykit tokiu dalyku tiems, kas tuom netiki, nera butina, priimkime tai kaip nuomoniu skirtuma ir visai nereikia nervintis. bigsmile.gif
Man tradicine medicina 10 metu nepadejo, o va ji padejo, tai as ir tikiu, kas netiki, tai tegul....
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 06 06, 16:17)
Gal ir idiotai, jai jie aplamai persileidimo priezasciu neiesko, sako, na nezinau del ko ivyko persileidimas, priezastys neaiskios, o tiktai, pavyzdziui turint 2 persileidimus net netiria, sako tokia naturali atranka.O netradicine medicina nera koka samanavimas ar burtai.Kartais gali padeti ir pats nusiteikimas geriem dalykams, o ne ginekologu saltas pasakymas kad bandyk kita karta.

drinks_cheers.gif Trys nesivystantys nėštumai pas mane-ir jokios,praktiškai,ginės reakcijos, kodėl jie nustojo vysytytis schmoll.gif Pasakymas: " natūrali gamtos atranka" doh.gif Nu išvadinkit mane durna,bet netikiu tokiu dalyku schmoll.gif doh.gif Suprantu,kaip gali nesivystyti vienas nėštumas,bet kai seka antras, trečias.... g.gif
Renku dabar informacija apie kitus ginekologus,nes tikrai norėčiau išgirsti kito speco nuomonę,ir,be abejo,tokie dalykai NM g.gif
Atsakyti
sveikos,
Siandien ir as suzinojau jog nestumas nebesivysto (cia jau antras kartas). Pirma karta tiesiog variau i ligonine, nieko nesitarus, kaip eiline paciente. Sikart gyd dave savo kazkokios koleges nr, sako pasiskambink, ji labai gera, as pati pas ja ant stalo ramiai gulciau. Dabar galvoju jei skambinsiu, tai reiks kazkiek ir pinigu jai duot ar ne? kaip manot? ir kiek reiktu duot? na as gal ne labai i tema su tokiu praktisku klausimu, ale jau kazkaip viskas susipyne atrodo, nieko nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2008 06 09, 16:17)
sveikos,
Siandien ir as suzinojau jog nestumas nebesivysto (cia jau antras kartas). Pirma karta tiesiog variau i ligonine, nieko nesitarus, kaip eiline paciente. Sikart gyd dave savo kazkokios koleges nr, sako pasiskambink, ji labai gera, as pati pas ja ant stalo ramiai gulciau. Dabar galvoju jei skambinsiu, tai reiks kazkiek ir pinigu jai duot ar ne? kaip manot? ir kiek reiktu duot? na as gal ne labai i tema su tokiu praktisku klausimu, ale jau kazkaip viskas susipyne atrodo, nieko nebesuprantu...

sveika,pirma noriu palinketi tau dideles stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As nieko nedaviau,nes tikrai man ne tas galvoje buvo ,nors galvojau gal duoti,kankino mane tokia mintis. Jei vilniuj ,tai kur tave siuncia ?Gal ir as ten buvus(man 2 nesivystantys nestumai buvo ,abrazijos darytos)
Atsakyti
QUOTE(jurgitavit @ 2008 06 09, 16:58)
sveika,pirma noriu palinketi tau dideles stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As nieko nedaviau,nes tikrai man ne tas galvoje buvo ,nors galvojau gal duoti,kankino mane tokia mintis. Jei vilniuj ,tai kur tave siuncia ?Gal ir as ten buvus(man 2 nesivystantys nestumai buvo ,abrazijos darytos)

I Lazdynus. klause kur noriu. Pirma karta buvau Lazdynuose, tai sakau galit ir dabar ten. Anakart as irgi nieko nesitariau, o dabar pasiule, tai ir susimeciau.
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2008 06 09, 16:17)
sveikos,

Sveikute, man prie tris savaites dare abrazija cray.gif Raudonajame kryziuje, gavau siuntima is savo klinikos...daktarui mokejau 200 Lt.
Labai uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2008 06 09, 17:17)
sveikos,

Labai uzjauciu console.gif Dideles stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija26m @ 2008 06 09, 19:41)
Sveikute, man prie tris savaites dare abrazija  cray.gif Raudonajame kryziuje, gavau siuntima is savo klinikos...daktarui mokejau 200 Lt.
Labai uzjauciu  verysad.gif

Sveikute laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif verysad.gif
As ir Lazdinuose buvau ir raudonajam gryziuj(kadangi privaciai per nestuma vaiksciojau)tai irgi siuntimus gavau i sias 2 klinikas,bet nemokejau niekam.
Papildyta:
QUOTE(jurgitavit @ 2008 06 10, 09:49)
Sveikute laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  verysad.gif
As ir Lazdinuose buvau ir raudonajam gryziuj(kadangi privaciai per nestuma vaiksciojau)tai irgi siuntimus gavau i sias 2 klinikas,bet nemokejau niekam.

Mergaites as cia gal dabar ne i tema ,bet siandien gavau is drauges gydytojo tel .
Sake labai greitai visos po tokiu dalyku nestuke.gif Gyd. Kravcenko , Jasinskio 17, vilnius tel 852791312, 852791314,gal pades,bet ne pigus zinokit ,apziura sake 300lt kainuoja.As dar pati nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(jurgitavit @ 2008 06 10, 08:53)
Sveikute laikykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif  verysad.gif
Papildyta:
Mergaites as cia gal dabar ne i tema ,bet siandien gavau is drauges gydytojo tel .
Sake labai greitai visos po tokiu dalyku  nestuke.gif  Gyd. Kravcenko , Jasinskio 17, vilnius tel 852791312, 852791314,gal pades,bet ne pigus zinokit ,apziura sake 300lt kainuoja.As dar pati nebuvau.

O jis eilinis ginekologas ar koks nors biški burtininkas? bigsmile.gif
Atsakyti