Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(Ragaina @ 2007 12 21, 23:09)
einu as per daktarus ir skundziuosi kas man yra...nesuprantu kodel man nedaro tyrimu..as tai nezinau nei kas tas tavo siulomas..nei kitiu..zinau tik kas yra laparoskopija..tai ir nesimanau kokiu tyrimu prasytis..ismanau tik kas su manim darosi..o kaip ta gydyti-neismano net gydytojai nes tokia stadija/varinatas ar kaip ci aji pavadinti-isvis,jau nebe pirmas gydytojas man patvirtina-nu retenybe tai kaip velnias izno kas  doh.gif  gal kaip griaustinis sningant ziema... /pernai griaudejo siauliuos,gruodzio 27d  wink.gif /

Man-antifosfolipidinis sindromas.Yra ir tema apie ji mirksiukas.gif .
Tai zinok,kad jau taip yra-reikia pirma paciai issiaiskint,pasiskaityt internete ar dar kurnors,o po to siulyt daryt tyrimus doh.gif .Pakol pati nezinai geriau uz gydytojus,jie nieko ir nesiulo.Bet siaip pvz.privacios vaisingumo klinikos-tai tikrai daro daug tyrimu,nepalieka paciento nezinioje.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 21 gruodžio 2007 - 23:23
na matai...i nevaisingumo klinika kaip man eiti...as turiu du sveikus vaikinus..nestumai lengvi buvo ir labai sekmingi...tik pora skaudziu netekimu ir tik 5-6 savaitej..as jiem pasiguosiu norinti vaiku-sakys daryk! ko cia ieskai po rura smegenu ax.gif ax.gif ax.gif man blogumas tik plauciu endometriozeje....tas ciklinis kraujavimas is plauciu...o gimdoje ultragarsu isvis nei pakitimu,nei cistu,nieko nieko blogo nemato..nors simptomai mano begaliniai..skausmai..tepimai...nu zdoziu beveik viskas tinka kas apraso endometrioze...tik vat gimdoje ir uz jos ribu-netolies-nera man nieko..nemato isvis...ko as nerimauju-tai po paksutinio persileidimo kas menesi emiau sirgti- "per abu galus"...t.y. viena para kaip priklauso..o prasidejus antrai liaujasi mmm,ir prasideda epizodas is plauciu...
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2007 12 21, 23:26)
na matai...i nevaisingumo klinika kaip man eiti...as turiu du sveikus vaikinus..nestumai lengvi buvo ir labai sekmingi...tik pora skaudziu netekimu ir tik 5-6 savaitej..as jiem pasiguosiu norinti vaiku-sakys daryk! ko cia ieskai po rura smegenu  ax.gif  ax.gif  ax.gif  man blogumas tik plauciu endometriozeje....tas ciklinis kraujavimas is plauciu...o gimdoje ultragarsu isvis nei pakitimu,nei cistu,nieko nieko blogo nemato..nors simptomai mano begaliniai..skausmai..tepimai...nu zdoziu beveik viskas tinka kas apraso endometrioze...tik vat gimdoje ir uz jos ribu-netolies-nera man nieko..nemato isvis...ko as nerimauju-tai po paksutinio persileidimo kas menesi emiau sirgti- "per abu galus"...t.y. viena para kaip priklauso..o prasidejus antrai liaujasi mmm,ir prasideda epizodas is plauciu...

Kas del vaiku-tai man net poliklinikoj niekas neprikiso,kad turiu jau vaika smile.gif .Vaisingumo klinikoj manau tai tikrai taip nepasakytu mirksiukas.gif
Is pradziu truputi ne taip supratau blush2.gif ,maniau Tu trecio vaikelio nori.
O del plauciu endometriozes-tai nezinau ka patart blush2.gif ,nesu susidurusi .
Sveikatytes Tau!Ir,kad greiciau Tau surastu tuos nemalonius simptomus slopinanti gydymo buda! 4u.gif
Atsakyti
noriu trecio..labai noriu..kokia opi temele...oj... o dar jeigu dukrute!!!!!!!!...eh...nors ir nesvarnu siaip kas...kad tik tas stebuklelis mazas kniurkiantis...
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2007 12 21, 22:26)
na matai...i nevaisingumo klinika kaip man eiti...as turiu du sveikus vaikinus..nestumai lengvi buvo ir labai sekmingi...tik pora skaudziu netekimu ir tik 5-6 savaitej..as jiem pasiguosiu norinti vaiku-sakys daryk! ko cia ieskai po rura smegenu  ax.gif  ax.gif  ax.gif  man blogumas tik plauciu endometriozeje....tas ciklinis kraujavimas is plauciu...o gimdoje ultragarsu isvis nei pakitimu,nei cistu,nieko nieko blogo nemato..nors simptomai mano begaliniai..skausmai..tepimai...nu zdoziu beveik viskas tinka kas apraso endometrioze...tik vat gimdoje ir uz jos ribu-netolies-nera man nieko..nemato isvis...ko as nerimauju-tai po paksutinio persileidimo kas menesi emiau sirgti- "per abu galus"...t.y. viena para kaip priklauso..o prasidejus antrai liaujasi mmm,ir prasideda epizodas is plauciu...

O as tavo vietoj pas nevaisingumo apsilankyciau.Na tai kas ,kad jau du turi,tikrai nemazai istoriju ,kad turi viena ar du ,o toliau niekaip.Juk laikas eina,maza kas ar kokios ligos,ar hormonu sutrikimai-daug kas gali pasikeist.
Nueik pas kita medika,kad ir i nevaisingumo klinika,del viso pikto,gal kita nuomone isgirsi?Gal pasiulys ka,gal pades?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 22 gruodžio 2007 - 00:22
siaip tai jau is triju ginekologiu-dsvi is ju privaciai-isgirdau ta pacia nuomone...keista taip gerai zinomos ligos forma... /ne ne gerai zinomos,o daznai sutinkamos..nes zinoma ji nera,nes iki galo dar ji neisaiskinta/...o kur nevaisingumo klinikos kokios..kaip kur kas kada...neinenumanau..ar mano mieste yra tokia net neisivaizduoju..o kaune zinau kad yra..bet nuo ko man pradeti..tiesiog nuo savo istorijos?..kaip praradau du nestumus ir nuo tada plauciai pradejo "leisti" krauja?....o del nepastojimo..jie man pasakys-megink dsabar intensyviai pvz du menesius...naturaliai..o kaip man ta padaryti unsure.gif unsure.gif unsure.gif vyras tolimuju reisu vairuotojas.....
Papildyta:
salia turedamos-kada noredamos..o vat ubagaudamos-jau kada gaudamos smileysex.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ragaina, kažkokias nesąmones čia šneki. Kas tikrai nori, eina, ieško ir viską suranda. Panašu, kad tik pasibėdavoti norą turi.
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2007 12 21, 23:28)
siaip tai jau is triju ginekologiu-dsvi is ju privaciai-isgirdau ta pacia nuomone...keista taip gerai zinomos ligos forma... /ne ne gerai zinomos,o daznai sutinkamos..nes zinoma ji nera,nes iki galo dar ji neisaiskinta/...o kur nevaisingumo klinikos kokios..kaip kur kas kada...neinenumanau..ar mano mieste yra tokia net neisivaizduoju..o kaune zinau kad yra..bet nuo ko man pradeti..tiesiog nuo savo istorijos?..kaip praradau du nestumus ir nuo tada plauciai pradejo "leisti" krauja?....o del nepastojimo..jie man pasakys-megink dsabar intensyviai pvz du menesius...naturaliai..o kaip man ta padaryti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  vyras tolimuju reisu vairuotojas.....
Papildyta:
salia turedamos-kada noredamos..o vat ubagaudamos-jau kada gaudamos  smileysex.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Yra Kaune,ir ne viena.Nu ka as irgi taip nuejau,su istorija kas buvo kas nebuvo ,su dvieju metu hormonu tyrimu rezultatais,pasakiau viska ka zinojau,o jie man pasake koks gali buti gydymo budas,tik,kad man galimybiu kelis kart i menesi nera i LT vazinet.Ka imanoma daruas LT ,o cia nueinu pas privatu.
Nueik,juk nieks nemus tenai,tuo labiau konsultacija nera tokia jau ir brangi apie 60lt....
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 22, 08:59)
Ragaina, kažkokias nesąmones čia šneki. Kas tikrai nori, eina, ieško ir viską suranda. Panašu, kad tik pasibėdavoti norą turi.

aciu daiva...panasu kad nesupranti apie ka sneku..vaikelio tai as noriu. ir labai noriu,bet mastau as logiskai,ne vienai nevaisingumo klinikoj atejo metas-kuomet reikia "pasistengti" intensyviai gaminti pacioms..paksui joms skatina ovuliacija,ar ka ten..vel reikia vyro "pagalbos"...as negaliu belekada kada jau ta ovuliacija atejo-tureti vyra..nepasakysiuas jam-ziurek brangus,esi dabar prancuzijoj,man rytoj prasideda ovuliacija-buk protingas gryzk-"garba dirbsim".

esme mano bedoje,su kuria "pasibedavoti noriu",o as labiau pavadinciau-pasisakyti noriu,gal kad netycia susidure ar patars,o ne gedins kodel pasisakiau-kaip ieskoti protingesnio sprendimo-negi eksperimentai kaip ta liga suvaldyti pasiekus toki lygi...esme dar ne per didziausia vaikelio norejime..turiu du.neprazusiu jei jau trecio neteks paciai susilaukti..bet vat su tuo kraujavimu is plauciu-as tirkai galiu prazuti..

jeigu tau tai panasu i nesamones-dar didesnis aciu..sekmes tau kuo dideliausios..ir gink die-nesulaukti gyvenime tokios ligos nuo kurios net viso kuno plaukai piestu atsistotu...ar bent numanai kaip turetu jaustis moteris menuo po vaikelio praradimo,pasipylus kraujui is gerkles..tuo krauju springstanti,spjaudanti ji lauk...aplinkiniai sokiruoti,pacios kunas is isgascio nerviskai dreba..ir nuo tol-sitaip lygiai kas 28d...o daktarai guscioja peciais,ir siulo-pabandykim...pabandykim uzblokuoti menesines,ar liausis ir plauciai kraujave.
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 12 22, 14:18)
Yra Kaune,ir ne viena.Nu ka as irgi taip nuejau,su istorija kas buvo kas nebuvo ,su dvieju metu hormonu tyrimu rezultatais,pasakiau viska ka zinojau,o jie man pasake koks gali buti gydymo budas,tik,kad man galimybiu kelis kart i menesi nera i LT vazinet.Ka imanoma  daruas LT ,o cia nueinu pas privatu.
Nueik,juk nieks nemus tenai,tuo labiau konsultacija nera tokia jau ir brangi apie 60lt....

aciukas..as pameginsiu nueiti po svenciu tikrai... galbut nevaisingumo klinikoje jie labiau susidure,ir placiau domisi ta liga ir jos galimom stadijom,ir kaip tai veikia nestuma...o kadangi nestumas sako gydo ta liga,tai gal jie pagelbeje man pastoti /kad ir su nereguliariais lytiniais santykiais/ jie atrastu buda ir liga pasalinti...
Atsakyti
Sveikos...as katik patyriau persileidima 5 sav. verysad.gif laukem keleta metu ir ne nespejom patiket,kad pavyko verysad.gif Norejau paklaust ar normalu,kad gydytojai man nieko netiria? visi kaip vienas kartoja,kad tai naturali gamtos atranka...bet man vistiek neramu...labai bijau,kad tai nebepasikartotu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chepka: 22 gruodžio 2007 - 21:34
Sveikutės.Norėjau Jūsų paklaust...ar užeidavo skausmai pilve,nugaroj g.gif .Gal dar kokie simptomai išduoda nesivystantį ar persileidimą .....
Linkiu visoms,kad žiurkės metai būtų Jums dosnūs mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2007 12 22, 20:32)
Sveikos...as katik patyriau persileidima 5 sav.  verysad.gif  laukem keleta metu ir ne nespejom patiket,kad pavyko  verysad.gif  Norejau paklaust ar normalu,kad gydytojai man nieko netiria? visi kaip vienas kartoja,kad tai naturali gamtos atranka...bet man vistiek neramu...labai bijau,kad tai nebepasikartotu verysad.gif

Sveika 4u.gif uzuojauta,liudna...
Tikriausiai normalu,jie rimciau pradeda ziuret kai pasikartoja,nes jei su sveikata viskas gerai,tai pasikartojanciam mazai sansu ivykti.Man po pirmo(irgi apie 5 sav) leido is kart bandyt.Pas mane su hormonais ne viskas tvarkoj,tai bent jau Lietuvoj rimciau ziurejo.O anglijoj iki triju persileidimu niekam neidomi.Bet dabar kai jau ir hormonai tvarkoj,vis vien pastojimas nesekmingas.Siaip gydytojai sake,kad laimingas tik vienas nestumas is keturiu,kartais moteris persileidzia net nezinodama ,kad buvo pastojus,nezinau kiek cia tiesos.
Palinkesiu tik sekmes ir stiprybes,laikykis 4u.gif
Atsakyti