QUOTE(Daiva @ 2007 12 22, 08:59)
Ragaina, kažkokias nesąmones čia šneki. Kas tikrai nori, eina, ieško ir viską suranda. Panašu, kad tik pasibėdavoti norą turi.
aciu daiva...panasu kad nesupranti apie ka sneku..vaikelio tai as noriu. ir labai noriu,bet mastau as logiskai,ne vienai nevaisingumo klinikoj atejo metas-kuomet reikia "pasistengti" intensyviai gaminti pacioms..paksui joms skatina ovuliacija,ar ka ten..vel reikia vyro "pagalbos"...as negaliu belekada kada jau ta ovuliacija atejo-tureti vyra..nepasakysiuas jam-ziurek brangus,esi dabar prancuzijoj,man rytoj prasideda ovuliacija-buk protingas gryzk-"garba dirbsim".
esme mano bedoje,su kuria "pasibedavoti noriu",o as labiau pavadinciau-pasisakyti noriu,gal kad netycia susidure ar patars,o ne gedins kodel pasisakiau-kaip ieskoti protingesnio sprendimo-negi eksperimentai kaip ta liga suvaldyti pasiekus toki lygi...esme dar ne per didziausia vaikelio norejime..turiu du.neprazusiu jei jau trecio neteks paciai susilaukti..bet vat su tuo kraujavimu is plauciu-as tirkai galiu prazuti..
jeigu tau tai panasu i nesamones-dar didesnis aciu..sekmes tau kuo dideliausios..ir gink die-nesulaukti gyvenime tokios ligos nuo kurios net viso kuno plaukai piestu atsistotu...ar bent numanai kaip turetu jaustis moteris menuo po vaikelio praradimo,pasipylus kraujui is gerkles..tuo krauju springstanti,spjaudanti ji lauk...aplinkiniai sokiruoti,pacios kunas is isgascio nerviskai dreba..ir nuo tol-sitaip lygiai kas 28d...o daktarai guscioja peciais,ir siulo-pabandykim...pabandykim uzblokuoti menesines,ar liausis ir plauciai kraujave.
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2007 12 22, 14:18)
Yra Kaune,ir ne viena.Nu ka as irgi taip nuejau,su istorija kas buvo kas nebuvo ,su dvieju metu hormonu tyrimu rezultatais,pasakiau viska ka zinojau,o jie man pasake koks gali buti gydymo budas,tik,kad man galimybiu kelis kart i menesi nera i LT vazinet.Ka imanoma daruas LT ,o cia nueinu pas privatu.
Nueik,juk nieks nemus tenai,tuo labiau konsultacija nera tokia jau ir brangi apie 60lt....
aciukas..as pameginsiu nueiti po svenciu tikrai... galbut nevaisingumo klinikoje jie labiau susidure,ir placiau domisi ta liga ir jos galimom stadijom,ir kaip tai veikia nestuma...o kadangi nestumas sako gydo ta liga,tai gal jie pagelbeje man pastoti /kad ir su nereguliariais lytiniais santykiais/ jie atrastu buda ir liga pasalinti...