Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(kuha @ 2007 12 26, 15:58)
persileidumu daug ivyksta o genetiniu sutrikimu randa labai retais atvejais.....

man tyre ir viskas gerai o jau 4 nesekmningi bandymai...
tiesiog bandymai labai brangus, tai jie taip bando sutaupyti...

Sveikute 4u.gif O tyrimai dėl fosfolipidinio sindromo buvo daryti,nes jis taip pat gali įtakoti persileidimus
Atsakyti
sveikute jo buvo.....ir nieko nerado((((
pas mane menesines kas 24 dienos bet kokios 3- 4 dienos, pastoju..ir va galvoju reikia man hormonus tirti ar ne..jau nezinau ka dar susigalvoti ka tirti.,...pastoviai kazkokiu ligu ieskau.. gal cia per trumpos mmm.....nezinau gydytojai daugiau nieko tirti nenori....

bet dar gimdos tyrima noreciau pasidaryti - hiteroskopija.....

nors gydytojai iki siol sako, - kad tai tiesiog nesekme bandykit dar....
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2007 12 27, 10:47)
sveikute jo buvo.....ir nieko nerado((((
pas mane menesines kas 24 dienos bet kokios 3- 4 dienos, pastoju..ir va galvoju reikia man hormonus tirti ar ne..jau nezinau ka dar susigalvoti ka tirti.,...pastoviai kazkokiu ligu ieskau.. gal cia per trumpos mmm.....nezinau gydytojai daugiau nieko tirti nenori....

bet dar gimdos tyrima noreciau pasidaryti - hiteroskopija.....
nors gydytojai iki siol sako, - kad tai tiesiog nesekme bandykit dar....

Sveikute 4u.gif Mano manymu tavo mėnesinių ciklas normalus,aš tavo vietoje tirčiausi hormonus,nors man ginė sakė,kad papraščiausiai užtenka kiekvieną rytą matuotis bazinę temperatūrą,tada matosi ar vyksta ovuliacija ar ne,aš bandžiau kokį mėnesiuką,o reiketų nors keletą,bet niekaip neišeidavo doh.gif .Ir tikrai išbandyčiau viską,kad tik pasisektų.Aš pati jau patyriau ne vieną nesekmę,bet tikrai nežadu pasiduoti,nors man niekas ir nesakė,kad nebebandyčiau,tai juk mūsų gyvenimas,mūsų širdelės skausmelis,o gal visdėlto pasiseks ,niekada nepraraskim vilties,juk tiek būna stebūklų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes, noreciau prie jusu prisijunkti ir pasidalinti bedomis... pries pora menesiu ivyko persileidimas, vienas gydytojas sako, kad dabar galima planuoti tik po puses metu, kitas, kad galime nors ir siandien... ar kam buvo panasiai nutike? gal kas galetu pasidalinti patirtimi? 4u.gif buciau dekinga....
Atsakyti
QUOTE(Oriux @ 2007 12 27, 19:46)
Labas mergytes, noreciau prie jusu prisijunkti ir pasidalinti bedomis... pries pora menesiu ivyko persileidimas, vienas gydytojas sako, kad dabar galima planuoti tik po puses metu, kitas, kad galime nors ir siandien... ar kam buvo panasiai nutike? gal kas galetu pasidalinti patirtimi?  4u.gif  buciau dekinga....

Sveikute 4u.gif Jei jautiesi gerai ir gydytojai sako ,kad galima,tai nedvejok.Man irgi buvo liepiama laukti pusmetėlį,bet,kai papuoliau pas profesionalesnį gydytoją,tai ,sakė,kad tikrai nereikia laukti,jei jautiesi gerai,kad tai patarinėdavo anksčiau,o dabar,jei tikrai viskas ok,tai ir bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, turiu ir as tokia bedele, po ilgu bandymu, mums pavyko, dziaugsmas neispasakytas buvo. Bet 6 sav. gydytoja pasake, kad mano zirniukas nesivysto..sad.gif teko gerti vaistukus, kad is gimdos pasisalintu embrioniukas sad.gif zodziu ziauru buvo verysad.gif praejo savaite baigiau kraujuoti nuejau apziurai, sako nieko nesidaro viskas tas pats.... pakartotinai sugeriau vaistu kursa ir jau buvau su mintim kad reikalinga bus abrazija, bet aciu Dievui viskas savaime pasisalino, nereikejo isikisimo i gimda.
Gydytoja nieko kaip ir nedraude, tiesiog pasake, naturalai tik po kokiu 3 men. gali kazkas gautis, kadangi pati gimda ir gleivine turi ismokti pati atkristi, kas reiskai reikia poros ciklu naturalaus rato. Eh praejo jau beveik 5 menesis, o savo saulytes niekaip su vyru "neprisisaukiam" gydytoja israse Dupastono (tik velnias zino kam jis man)? ir sako jei nesusitiksim anksciau su gerom naujienom, ateik po triju menesiuku. kazkodel vel mane depresija aplanko ir manau, kada teks lankytis pas gydytoja su savo bedom ir ieskoti kas gi negerai?!!!

Bet ka galiu pasakyti, kad Vaisingumo klinikoje pasijauciau kaip konvejeryje...suprantama, kad gydytojam tenka tokias deagnozes nustatineti po kelis kartus per diena, ne as pirma ir ne paskutine,su meisivysciusiu nestumu bet...zmogiskumo galima tureti, kurio tikrai pasigedau toje klinikoje:( jokiu paaiskinimu, jokiu komentaru, kankinausi tol kol nenuejau pas kita gydytoja. Kuri skyre man visa valanda ir viska isaiskino kaip kas kur pire ko, mane tai nuramino, ir ikvepe tolimesnei kovai uz savo vaikiuka:)
Stiprybes visoms wub.gif
Atsakyti
sveikutes..o mano gydytoja po persileidimo pasake - jei persileidimas ivyko iki 6 savaites-ir jei jis ivyko naturaliai,be jokio isikisimo su instrumentais,bei vaistais /apart tokiu kurie pagelbeja greiciua issivalyti,ir nuskausminami jei reikia/ tuomet i tai reikia reagoti kaip i "menesiniu" cikla,ir drasiai myletis bei meginti pastoti jau ta pati menesi..kadangi gimda padare savo naturalia "atranka" ir ji nebuvo pazeista,nei gleivine,nei kazkoks naturalus vyksmas...ir t.t. man jos zodziai pasirode itikinami..todel parasiau ir jums,kurios klausiate ar laukti po persileidimo pusmeti ar tris menesius,ar pora ciklu.. :
) 4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmytes !!!!!
Atsakyti
Sveikutes, aciu mergytes uz palaikyma ir komentarus... dabar man daug drasiau ax.gif ir manau, kad reikes vel bandyti nestuke.gif
na man tai ivyko labai lengvai, tiesiog musu zirniuka gimda pati isstume is saves ir gydytojas ji jau pagavo ne gimdoje... verysad.gif
todel labai norime kuo greiciau ir vel bandyti... nors oj kokia baime turiu... doh.gif
Aciu Ragaina uz palaikyma 4u.gif , o katuliukui linkiu didziausios sekmes 4u.gif kad kuo greiciau taptum nestuke.gif mama 4u.gif
Atsakyti
Man jau labai mistiškai atrodo " natūrali gamtos atranka" g.gif Mano galva,taip nebūna doh.gif Gi turėtų būti gana svarūs medicininiai paaiškinimai kodėl tai geraitai kartasi nutrūksta nėštumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 12 29, 13:50)
Man jau labai mistiškai atrodo " natūrali gamtos atranka"  g.gif Mano galva,taip nebūna doh.gif Gi turėtų būti gana svarūs medicininiai paaiškinimai kodėl tai geraitai kartasi nutrūksta nėštumas g.gif

ta naturalia atranka daktarai vadina,tuomet kai gimdoje vaisius netvirtai isitaises..kaip mano gydytoja aiskina-net 10 moteru is 50 nieko nei neitardamos ,laiku sulausios menesiniu-"persileidzia",tai kone tas pats,kai nestumas lyg ir jau vytsosi,bet jsi nepilnavertis,kiausinelis per silpnas,ar placenta neisikabino,ar tiesiog gleivine nepasiruosusi siuo metu nestumo priimti,pvz ta menesi pilnai nesubrendo kaip rerikiant,o kiausinelis apvaisinta sbuvo..vat ir neisivysto ilgiau negu iki 5-6- saviaciu..nes nuoto laiko turi pradeti plakti sirdute..o jeigu jos nera? nes gemalas nesivysto? vat ir atkrenta. na cia jau ne moksliskai as paaiskinau..tik savo suvokimu..kaip supratau po paguodzianciu gydytojos zodziu..
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2007 12 30, 12:40)
ta naturalia atranka daktarai vadina,tuomet kai gimdoje vaisius netvirtai isitaises..kaip mano gydytoja aiskina-net 10 moteru is 50 nieko nei neitardamos ,laiku sulausios menesiniu-"persileidzia",tai kone tas pats,kai nestumas lyg ir jau vytsosi,bet jsi nepilnavertis,kiausinelis per silpnas,ar placenta neisikabino,ar tiesiog gleivine nepasiruosusi siuo metu nestumo priimti,pvz ta menesi pilnai nesubrendo kaip rerikiant,o kiausinelis apvaisinta sbuvo..vat ir neisivysto ilgiau negu iki 5-6- saviaciu..nes nuoto laiko turi pradeti plakti sirdute..o jeigu jos nera? nes gemalas nesivysto? vat ir atkrenta. na cia jau ne moksliskai as paaiskinau..tik savo suvokimu..kaip supratau po paguodzianciu gydytojos zodziu..

Sveikutės 4u.gif Pasirodo tai nebūtinai natūrali atranka,jei turi fosfolipidinį sindromą,taip pat ankstyvoje nėštumo stadijoje prarandamas vaikelis,nes trombai užkemsa prie gimdos esančias kraujagysles ir vaikelis negauna deguonies bei maisto medžiagų,tada ir prarandamas vaikutis,tokiu atveju reikia skystinti kraujuką ir viskas bus ok
Atsakyti
visokiausiu priezasciu buna zinoma smile.gif bet tai tirtina tuomet kai pasekmes kartojasi smile.gif jei viena du kartus,be zymesniu problemu-vadinama naturaliaja atranka. ..o siaip priezasciu tai tukstanciai gal net dar daugiau kodel tokie dalykai nutinka,kai kurioms kelis kartus,kai kurioms nuolat deja...
Atsakyti