Sveikutes mergaites, turiu ir as tokia bedele, po ilgu bandymu, mums pavyko, dziaugsmas neispasakytas buvo. Bet 6 sav. gydytoja pasake, kad mano zirniukas nesivysto..

teko gerti vaistukus, kad is gimdos pasisalintu embrioniukas

zodziu ziauru buvo

praejo savaite baigiau kraujuoti nuejau apziurai, sako nieko nesidaro viskas tas pats.... pakartotinai sugeriau vaistu kursa ir jau buvau su mintim kad reikalinga bus abrazija, bet aciu Dievui viskas savaime pasisalino, nereikejo isikisimo i gimda.
Gydytoja nieko kaip ir nedraude, tiesiog pasake, naturalai tik po kokiu 3 men. gali kazkas gautis, kadangi pati gimda ir gleivine turi ismokti pati atkristi, kas reiskai reikia poros ciklu naturalaus rato. Eh praejo jau beveik 5 menesis, o savo saulytes niekaip su vyru "neprisisaukiam" gydytoja israse Dupastono (tik velnias zino kam jis man)? ir sako jei nesusitiksim anksciau su gerom naujienom, ateik po triju menesiuku. kazkodel vel mane depresija aplanko ir manau, kada teks lankytis pas gydytoja su savo bedom ir ieskoti kas gi negerai?!!!
Bet ka galiu pasakyti, kad Vaisingumo klinikoje pasijauciau kaip konvejeryje...suprantama, kad gydytojam tenka tokias deagnozes nustatineti po kelis kartus per diena, ne as pirma ir ne paskutine,su meisivysciusiu nestumu bet...zmogiskumo galima tureti, kurio tikrai pasigedau toje klinikoje:( jokiu paaiskinimu, jokiu komentaru, kankinausi tol kol nenuejau pas kita gydytoja. Kuri skyre man visa valanda ir viska isaiskino kaip kas kur pire ko, mane tai nuramino, ir ikvepe tolimesnei kovai uz savo vaikiuka:)
Stiprybes visoms