Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

QUOTE(vitaminukas @ 2008 06 26, 17:36)
Sveikos likimo drauges.Siandien suzinojau ne kokias zinias pas gini, gal kas pakomentuosit.dabar  nestumo septintos sav.pradazia. Ginis nelabai ka pilvelyje mate labai juoda seseliuka, kuris galetu buti "gestacine puslyte" ir pagal dydi sake per mazas.6sav.HCG buvo 828 -sako irgi zemokas.Pagal laika nestumas atsilieka-liepe laukti savaite- kaip jusu payirtis rodo-ar galiu ko nors tiketis? verysad.gif
1999metais patyriau viena netekti, tik niekas nieko neaiskino ir netyre...

Vitaminuk, jei dar liepe laukti, tai tiesiog tikekis tik pacio geriausio. Mano atveju 7 savaite paprasta gine pastebejo, kad embrione mato kazkokiu neaiskiu pertvareliu, as is karto nulekiau pas savo giniu i Kauna, jis liepe palaukti pora savaiciu. Deja, mes per pora savaiciu vos vos paaugom, todel nustate nesivystanti nestuma. Matau, kad tu esi is IUI skyrelio, as taip pat buvau po IUI. Nenoriu jokiu budu taves gasdinti...tu ramiai dabar lauk ir tikekis, kad tavo lelius nores gyventi. 4u.gif
Atsakyti
Vitaminukai
Laikykis, pasistenk maziau nervuotis, gal Dievas pades islaikyti maziuka smile.gif TIKEK!!!

wow.as, uzuojauta...laikykis mergyte verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija26m: 26 birželio 2008 - 18:29
Užjaučiu mergaitės Vitaminuk, wow.as 4u.gif 4u.gif man pikta ant svieto viso yra už tai kad taip stengiesi pamatyti tuos išsvajotus du brūkšniukus II , kaip pamatai iš džiaugsmo verki, o po kelių savaičių pasako kad nieko nepavyko ir labai užjaučiu tokia "GAMTOS ATRANKA"... Nėra jokios gamtos atrankos yra pas moterį kažkokie sutrikimai, ir kodėl negali jie išsiaiškinti dėl ko???? kodėl jie nedaro jokių tyrymų nėštumo pradžioje????
Jetau mergytės pratrūkau verkiu kaip vaikas nu kodėl taip darosi, kaip norėčiau kad tokių dalykų nebebūtų... niekam nelinkiu to patirti cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 26, 18:13)
Sveikos likimo drauges  4u.gif
As taip pat jungiuosi prie jusu, praejusia savaite  ivyko baisus dalykas - persileidimas. Jau turejo 8-a savaites but, bet kai gydytoja paziurejo, nemate plakancios sirdutes, nors per savaite mano leliukas buvo paauges. Tai vat, nutarem palaukt dar svaite, Hcg buvo 2309, o po savaites nukrito iki 1633, tai viskas man ir buvo aisku. Zadejo daryt abrazija, bet kai pamate, kad leliukas auga, gydytoja iskart apsisprende ir liepe palaukt. O gal visgi stebuklas???
Ilgai laukt nereikejo, po 3 dienu ivyko persileidimas  verysad.gif 
Is tikro sioj situacijoj matau gera tai, kad mano mazylis isejo pats, nereikejo gydytoju isikisimo ir tai, kad as galiu pastoti. gydytoja nerekomendavo daryti jokiu tyrimu, as taip pat neketinu ju daryt, nes manau, kad as per daug prisiskaiciusi visko pradejau bijot, isivariau depresija ir tai dar labiau pakenke mano mazyliui  verysad.gif
Dabar bandau atsigauti ir rudeniop planuosim toliau.
Uzjauciu visas, kurioms tai teko isgyvent  verysad.gif

Labai gaila verysad.gif

Kažkaip perėjau šitą visą pragarėlį, ir dabar labai norėtųsi patarti... nežinau, gal sunku priimti patarimus...

Aš irgi galvojau, kad bijojimas gali pakenkti, bet kai lelius augo gerai, bijojimas jokios įtakos nedarė unsure.gif, nors kiekvieną kartą ėjau pas gydytoją drebėdama, o ji man įrodinėjo, kad viskas gerai, ir ištikrųjų buvo gerai.

O va tų gydytojų patarimai nedaryti jokių tyrimų po nesivystančio nėštumo, tai man taip kraujas užverda doh.gif Norisi rėkti doh.gif

Šiaip po visko sužinojau, kad nesivystančių nėštumų nebūna be priežasties, šiaip sau, taigi bent jau mano nuomone tyrimus darytis būtiniausiai reikia....nors juos darytis jokio kaifo ir ašarų nemažai kainuoja...

Sėkmės ir laikykitės, vistiek kažkada turi būti gerai.
Papildyta:
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 26, 19:56)
Užjaučiu mergaitės Vitaminuk, wow.as  4u.gif  4u.gif  man pikta ant svieto viso yra už tai kad taip stengiesi pamatyti tuos išsvajotus du brūkšniukus II , kaip pamatai iš džiaugsmo verki, o po kelių savaičių pasako kad nieko nepavyko ir labai užjaučiu tokia "GAMTOS ATRANKA"... Nėra jokios gamtos atrankos yra pas moterį kažkokie sutrikimai, ir kodėl negali jie išsiaiškinti dėl ko???? kodėl jie nedaro jokių tyrymų nėštumo pradžioje????
Jetau mergytės pratrūkau verkiu kaip vaikas nu kodėl taip darosi, kaip norėčiau kad tokių dalykų nebebūtų...  niekam nelinkiu to patirti  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Ir man taip sakė, kad gamtos atranka doh.gif doh.gif doh.gif o paaiškėjo vėliau, kad jokia atranka....
Neverk taip smarkiai mirksiukas.gif Susikaup ir ieškok priežasties, atkakliai atkakliai per šimtą gydytojų ir laboratorijų, klausyk, kartais prie visų nusišnekėjimų kokį sakinį labai gerą pasako, ir taip tyrinėji, kol tą priežastį randi, ir tikrai pavyks, turi pavykti, svarbu kantrybė, atkaklumas ir daug daug domėtis...

Kažkaip prisijungiau prie jusų, nes širdį spaudžia prisiminimai... Laikykitės...
Atsakyti
Karolyte, ačiū už tavo patarimus ir padrąsinimus. 4u.gif

O kokios problemos buvo rastos pas tave? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 26, 19:56)
Užjaučiu mergaitės Vitaminuk, wow.as  4u.gif  4u.gif  man pikta ant svieto viso yra už tai kad taip stengiesi pamatyti tuos išsvajotus du brūkšniukus II , kaip pamatai iš džiaugsmo verki, o po kelių savaičių pasako kad nieko nepavyko ir labai užjaučiu tokia "GAMTOS ATRANKA"... Nėra jokios gamtos atrankos yra pas moterį kažkokie sutrikimai, ir kodėl negali jie išsiaiškinti dėl ko???? kodėl jie nedaro jokių tyrymų nėštumo pradžioje????
Jetau mergytės pratrūkau verkiu kaip vaikas nu kodėl taip darosi, kaip norėčiau kad tokių dalykų nebebūtų...  niekam nelinkiu to patirti  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Sveikos, aš pati esu patyrusi tą patį ką ir jūs. Mano lėliukas pabėgo dar net nespėjus susivokti, kad tikrai pagaliau esu nėščia. Tai buvo vienas juodžiausių periodų mano gyvenime. Atsigavau labai sunkiai.
Bet nereikia taip draskytis. Taip, džniausia persileidimų priežasti ir yra "gamtos klaida". Ji įvyksta dėl pačio embriono genetinių nesuderinamumų su gyvybe. Tokiu būdu yra "išbrokuojami" genetiškai "neteisingi" embrionai. Ir tikimybė, kad taip atsitiks yra kiekvienam nėštumui vienoda. Tiesiog atsitinka klaida ir apvaisinama bloga kiaušialąstė arba pasitaiko blogas spermiukas. Arba jau pačio vystymosi metu įvyksta kokie nors pakitimai. Ir tai yranormalu, taip visada buvo ir bus. Ir visame gyvajame pasaulyje taip yra. Išvis, net iki 40 proc. nėštumų ištinka tokia lemtis. Dalis jų pasišalna net neužfiksavus, kad moteris pastojo.
Sutinku, dalis persileidimų įvyksta dėl moters problemų, tačiau tai sudaro tik nedidelę persileidimų dalį. Todėl ir nerekomenduojama moters tirti jei ji nepersileidžia keleta kartų.
Nėštumo pradžioje gydytojas gali tik pareguliuoti hormoninį foną, paskystinti kraują, bet genetinių pakitimų niekas nepanaikins.
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2008 06 26, 22:19)

Sutinku, dalis persileidimų įvyksta dėl moters problemų, tačiau tai sudaro tik nedidelę persileidimų dalį. Todėl ir nerekomenduojama moters tirti jei ji nepersileidžia keleta kartų.

Gaila, kad čia mūsų tiek daug.... verysad.gif

Va taip kaip Jūs čia parašėt man sakė turbūt dvi gydytojos... Gerai, kad aš jų nepaklausiau.

Nesivystantis nėštumas paprastai visada turi priežastį (gydytojos žodžiai). Na kaip aš suprantu, persileidimas ir nesivystantis nėštumas nėra vienas ir tas pats.

Gydytojai ant "gamtos klaidų" nurašo daugelį atvejų, net nesigylindami į tikrasias priežastis. verysad.gif
Viena gydytoja prieš abraziją puse lupų subambėjo, jog greičiausiai tai infekcija.. Man šie žodžiai užstrigo ir aš pradėjau tos infekcijos ieškoti, nors poliklinikos gydytoja teigė, jog po pirmo atvejo neverta darytis tyrimų doh.gif .
Tyrinėjimai ir gydymai truko beveik metus...Keitėm gydytojus, laboratorijas, iš viso gal pas 6 gydytojus buvau, nes niekas tos infekcijos iki galo nesugebėjo nustatyti...., iš pradžių rado vieną, po to lyg ir kitą, o galų gale paaiškėjo, kad ta infekcija buvo ne viena ir tikrai neaišku iš kur atsiradusi, nors greičiausiai priėjom išvados, kad tą dvigubą infekciją gavom pirty ar baseine doh.gif ...

Užstrigo vienos gydytojos pasakojimas, kaip su ta pačia infekcija buvo pas ją kita pacientė, jai buvo blogiau, t.y tik po trečio nesivystančio kažkaip tyrė tą žuvusį vaisių ir tik tuomet rado priežastį doh.gif

Tyrimai mums kainavo ir pinigėlių, ir nervų, ir ašarų upes praliejau tiesos beieškodama... Kai tiesą radom, po gydymo mano tyrimų rezultatai buvo idealūs, gydytoja juokavo "kaip mergaitės".

Po to nėštumas buvo be jokių komplikacijų ir grėsmių, nors bijojau begaliniai, atsimenu pirmą kartą per echoskopiją į ekraną net negalėjau žiūrėti.......

Tikrai nemanau, kad visi atvejai yra vienodi, bet kad gydytojai "grybauja" tai faktas kaip blynas verysad.gif , tiesa ir laboratorijos nuo gydytojų nelabai atsilieka....

Sėkmės visoms čia rašančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolytė @ 2008 06 26, 23:21)
Gaila, kad čia mūsų tiek daug.... verysad.gif

Užstrigo vienos gydytojos pasakojimas, kaip su ta pačia infekcija buvo pas ją kita pacientė, jai buvo blogiau, t.y tik po trečio nesivystančio kažkaip tyrė tą žuvusį vaisių ir tik tuomet rado priežastį doh.gif

O kokią infekciją tau rado jeigu ne paslaptis? Ir po kiek laiko susilaukei vaikučių?
Atsakyti

Ir dar reikia baisiai daug klausinėti ir bandyti pačiai susidėlioti galimas prielaidas, nes gydytojai baisiai daug klįsta ir nežino verysad.gif, bet prispausti prie sienos pasako labai gerų dalykų, pvz. vieną gydytoją tiek tardžiau, kol jis ant lapelio tą gerą laboratoriją užrašė ir apie skirtingas tyrimų metodikas paaiškino. O iki tol pečiais traukiojo, nežinojo net ką patarti. unsure.gif
[/quote]

Sveika Karolyte,

As pas tave su tokiu klausimu 4u.gif Pas ta gydytoja as taip pat lankausi Mezienene,man buvo is pat pradziu diagnozuotas kresuliukas gimdoje,gal yra buve kam nors taip?Labai prasau mergaites atsakykit man 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai ji man paskyre Duphastona ,sugeriau tas tabletes 10, o paskui kazkaip itartinai buvo gydytojai ,tai krauja 2 dienas pridavinejau ,ziurejo man HCG ar kyla ar krenta ,bet nieko gero ,teko daryti abrazija ,nes pagal laika nesivyste(cia jau 2 pas mane ir vis ta pati probelma atsiranda ,kraujosruva ar kresuliukas gimdoje,moksliskai nezinau kaip pasakyti g.gif )sakaitei kokius as tyrimus dariausi tongue.gifo abrazijos Cistologinis – nieko nerasta
Toksoplazmozes virusas - IgG +M (neigiami),Citomegalo virusas(CMV): IgG – 141.5 AU/ml, IgM – neigiamas;Chlamidija Trachoma – neigiama;Ureoplazmu urealyticum - neigiama;Mykoplama hominis– neigiama,zadu dar eitis daryti antifosfolipidini tyrima,nes dakatere Mezienene man tokio net nerekomendavo,pasake kad uzteks kokius padareme nera nieko pas mane viskas gerai ,toliau galiu nestuke.gif .Gal gali man pasakyti kokius tu tyrimus dareisi?Ar gal koki pasta man savo parasyk kad as asmeniskai paklausciau blush2.gif 4u.gif Jei galima butu ,buciau begalo labai labai tau dekinga ,nes labai noriu wub.gif
2.gif ,bet ziuriu kol pati nepradesiu aiskintis niekas man nepades. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes likimo drauges drinks_cheers.gif

As taip pat apturejau sia nelaimiu nelaime schmoll.gif
05 21 padare abrazija del nesivystancio. Turejo buti 9 sav. o mate tik 5. Ir tai po 6 metu laukimo. Baisu aisku, bet baigiu atsigauti....
Va sia savaite atejo mmm, kraujavau nerealiai, bet dabar jauciuosi gerai fiziskai ir normaliai moraliskai verysad.gif
Siandien einu i VK, nes is karto po abrazijos ten kreipiausi su prasymu pasidaryti reikalingus tyrimus kadangi manau kad gali atsirasti kokia priezastis del ko taip atsitiko...
Tai va, pasidarem su vyru paseli(jis spermos, as gimdos kaklelio) siandien atsakymai ir ziuresiu kokie bus rezultatai. Toliau seks visi kiti tyrimai apie kuriuos jau rasete. Taigi manau rudeniop bandysim vel gaudyti gandriuka, tik va bijau kad gali nebepavykti nes mums su vyru jau 36 o laikas bega.....o taip norisi...

Sekmes Jums visoms....Parasysiu kaip sekesi VK
Atsakyti
QUOTE(Dulė @ 2008 06 27, 11:12)
Sveikutes likimo drauges drinks_cheers.gif

As taip pat apturejau sia nelaimiu nelaime schmoll.gif
05 21 padare abrazija del nesivystancio. Turejo buti 9 sav. o mate tik 5. Ir tai po 6 metu laukimo. Baisu aisku, bet baigiu atsigauti....
Va sia savaite atejo mmm, kraujavau nerealiai, bet dabar jauciuosi gerai fiziskai ir normaliai moraliskai verysad.gif
Siandien einu i VK, nes is karto po abrazijos ten kreipiausi su prasymu pasidaryti reikalingus tyrimus kadangi manau kad gali atsirasti kokia priezastis del ko taip atsitiko...
Tai va, pasidarem su vyru paseli(jis spermos, as gimdos kaklelio) siandien atsakymai ir ziuresiu kokie bus rezultatai. Toliau seks visi kiti tyrimai apie kuriuos jau rasete. Taigi manau rudeniop bandysim vel gaudyti gandriuka, tik va bijau kad gali nebepavykti nes mums su vyru jau 36 o laikas bega.....o taip norisi...

Sekmes Jums visoms....Parasysiu kaip sekesi VK

Sėkmės Dulė 4u.gif , o amžius ne toks jau ir baisus, laiko dar turi daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2008 06 27, 01:17)
O kokią infekciją tau rado jeigu ne paslaptis? Ir po kiek laiko susilaukei vaikučių?

Nezinau net kodėl, gal galvelė blokuoja klaikius prisiminimus, bet neatsimenu tiksliai tu bakteriju pavadinimu, viena tai buvo sakyciau iš to bendro sąrašo, kur daro daugumai, kur Jurgitavit surase. Bet esme buvo ta, kad tiek Narmedos laboratorija, tiek kitos poliklinikos laboratorija jos nerode, o parodė tik tame Biomedicinos tyrimų centre. Kita bakterija dingo kažkaip išgydžius šitą. Didžiausia bėda ir buvo tų pabaisų radime. doh.gif O iš kur jos atsirado, tai po šiai dienai mistika, bet įtariam šiuo klausimu pirtį...patikrinti deja negalim, visos kitos versijos, kokių mums tik nevardino prakiškai neįmanomos...dabar į pirtį manęs niekas nenuvarys, ypač į tas, kur sporto klubuose.

Ryžausi lauktis tik po to kai dvi laboratorijos atsakė, kad pasėlis iš gimdos kaklelio (jeigu gerai pamenu) ir tepinėlis buvo idealūs, be jokių "nukrypimai yra, bet norma", taip pat jokių bakterijų nerado...tiesa su kažkokiu virusu, kurį turi beveik visi buvo likęs neaiškumas, bet kažkaip jau rizikavau, nes gydytojų žodžiais, viena iš tų bakterijų galėjo sąlygoti nesivystantį.
Viskas buvo gerai beveik po metų tyrinėjimų ir gydymusi...

Dar va sakyčiau šitoj klinikoj tyrimai buvo tikslūs: http://www.unionclinic.lt/, tik čia kiek pamenu brangiau, negu tam tyrimų centre. Bet be pinigėlių deja nieko nesigauna...

Manau, kad negalima visoms prisitaikyti mano atvejo, nes tų atvejų šimtai bet išvada tai viena, pačiai reikia įdėti be galo daug pastangų darant tyrimus ir ieškant tiesos.

Dule sėkmės 4u.gif turi pavykti 4u.gif Skandinavijoj 36 metų moterys dar net neplanuoja ax.gif

Atsakyti