QUOTE(wow.as @ 2008 06 26, 18:13)
Sveikos likimo drauges
As taip pat jungiuosi prie jusu, praejusia savaite ivyko baisus dalykas - persileidimas. Jau turejo 8-a savaites but, bet kai gydytoja paziurejo, nemate plakancios sirdutes, nors per savaite mano leliukas buvo paauges. Tai vat, nutarem palaukt dar svaite, Hcg buvo 2309, o po savaites nukrito iki 1633, tai viskas man ir buvo aisku. Zadejo daryt abrazija, bet kai pamate, kad leliukas auga, gydytoja iskart apsisprende ir liepe palaukt. O gal visgi stebuklas???
Ilgai laukt nereikejo, po 3 dienu ivyko persileidimas
Is tikro sioj situacijoj matau gera tai, kad mano mazylis isejo pats, nereikejo gydytoju isikisimo ir tai, kad as galiu pastoti. gydytoja nerekomendavo daryti jokiu tyrimu, as taip pat neketinu ju daryt, nes manau, kad as per daug prisiskaiciusi visko pradejau bijot, isivariau depresija ir tai dar labiau pakenke mano mazyliui
Dabar bandau atsigauti ir rudeniop planuosim toliau.
Uzjauciu visas, kurioms tai teko isgyvent
Labai gaila
Kažkaip perėjau šitą visą pragarėlį, ir dabar labai norėtųsi patarti... nežinau, gal sunku priimti patarimus...
Aš irgi galvojau, kad bijojimas gali pakenkti, bet kai lelius augo gerai, bijojimas jokios įtakos nedarė

, nors kiekvieną kartą ėjau pas gydytoją drebėdama, o ji man įrodinėjo, kad viskas gerai, ir ištikrųjų buvo gerai.
O va tų gydytojų patarimai nedaryti jokių tyrimų po nesivystančio nėštumo, tai man taip kraujas užverda

Norisi rėkti
Šiaip po visko sužinojau, kad nesivystančių nėštumų nebūna be priežasties, šiaip sau, taigi bent jau mano nuomone tyrimus darytis būtiniausiai reikia....nors juos darytis jokio kaifo ir ašarų nemažai kainuoja...
Sėkmės ir laikykitės, vistiek kažkada turi būti gerai.
Papildyta:
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 26, 19:56)
Užjaučiu mergaitės Vitaminuk, wow.as

man pikta ant svieto viso yra už tai kad taip stengiesi pamatyti tuos išsvajotus du brūkšniukus
II , kaip pamatai iš džiaugsmo verki, o po kelių savaičių pasako kad nieko nepavyko ir labai užjaučiu tokia "GAMTOS ATRANKA"... Nėra jokios gamtos atrankos yra pas moterį kažkokie sutrikimai, ir kodėl negali jie išsiaiškinti dėl ko???? kodėl jie nedaro jokių tyrymų nėštumo pradžioje????
Jetau mergytės pratrūkau verkiu kaip vaikas nu kodėl taip darosi, kaip norėčiau kad tokių dalykų nebebūtų... niekam nelinkiu to patirti
Ir man taip sakė, kad gamtos atranka

o paaiškėjo vėliau, kad jokia atranka....
Neverk taip smarkiai

Susikaup ir ieškok priežasties, atkakliai atkakliai per šimtą gydytojų ir laboratorijų, klausyk, kartais prie visų nusišnekėjimų kokį sakinį labai gerą pasako, ir taip tyrinėji, kol tą priežastį randi, ir tikrai pavyks, turi pavykti, svarbu kantrybė, atkaklumas ir daug daug domėtis...
Kažkaip prisijungiau prie jusų, nes širdį spaudžia prisiminimai... Laikykitės...