QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 13:43)
Aciu mergytes uz palaikyma
dauguma jusu esate ta pati patyrusios, tai puikiai suprantate, kas ir kaip.
Del tyrimu man is pradziu net minties nebuvo, kad neiti tirtis, bet dabar jau tikrai praejo tas noras, tiek to, bus kaip bus.
Norejau jusu paklaust, kiek laiko jums dar tepliojo po persileidimo? Ir kada ateina mm, nes jau nebezinau net nuo ko skaiciuot reiktu
Ir dar, kada zadate pradeti vel planavima?
Man jau praėjo gera savaitė po abrazijos ir vis dar pateplioja, šiandiena kaip tik eisiu pas gine, tai bandysiu prašytis kad leistų jau rugsėjį vėl bandyt ir iki to laiko bandysiu visus tyrimus pasidaryti
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2008 06 27, 13:44)
Sveikos, man panašiai kaip
Dulei - turėjo būt 10 sav, mato 5. Liepė laukti, laukiu jau savaitę. Sako: gal vėliau pastojai, bet vakar gavau HCG- kiekis nukritęs perpus. Gal kvailas klausimas, bet kas bus, jei toliau lauksiu? Nes organizmas jokių signalų neduoda, fiziškai jaučiuosi gerai

Jei ne echoskopija, neįtarčiau nieko

Ar pavojinga toliau laukti? Labai nenorėčiau medicininio įsikišimo, o jei nueisiu pas ginę, jaučiu siųs abrazijai
Aš ir jaučiausi labai gerai, nei skaudėjo nei tepliojo nieko, ir labai prieš abraziją buvau, norėjau kad geriau pats išsivalytų, bet paskui viena gera sesutė patarė geriau pasidaryti abraziją, nes gali pradėti gesti vaisius ir tada jau pasekmės ne kokios... taip kad dėl visa ko nueik pas kitą ginį pasikonsultuok ir eik darytis abrazija jei vilčių nėra... o beto kuo greičiau pasidarysi tuo greičiau vėl pradėsi planuoti

, laikykis