Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Aciu mergytes uz palaikyma 4u.gif
dauguma jusu esate ta pati patyrusios, tai puikiai suprantate, kas ir kaip.
Del tyrimu man is pradziu net minties nebuvo, kad neiti tirtis, bet dabar jau tikrai praejo tas noras, tiek to, bus kaip bus.
Norejau jusu paklaust, kiek laiko jums dar tepliojo po persileidimo? Ir kada ateina mm, nes jau nebezinau net nuo ko skaiciuot reiktu g.gif
Ir dar, kada zadate pradeti vel planavima?
Atsakyti
Sveikos, man panašiai kaip Dulei - turėjo būt 10 sav, mato 5. Liepė laukti, laukiu jau savaitę. Sako: gal vėliau pastojai, bet vakar gavau HCG- kiekis nukritęs perpus. Gal kvailas klausimas, bet kas bus, jei toliau lauksiu? Nes organizmas jokių signalų neduoda, fiziškai jaučiuosi gerai doh.gif Jei ne echoskopija, neįtarčiau nieko doh.gif Ar pavojinga toliau laukti? Labai nenorėčiau medicininio įsikišimo, o jei nueisiu pas ginę, jaučiu siųs abrazijai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 13:43)
Del tyrimu man is pradziu net minties nebuvo, kad neiti tirtis, bet dabar jau tikrai praejo tas noras, tiek to, bus kaip bus.
Norejau jusu paklaust, kiek laiko jums dar tepliojo po persileidimo? Ir kada ateina mm, nes jau nebezinau net nuo ko skaiciuot reiktu  g.gif 

Man jau praėjo gera savaitė po abrazijos ir vis dar pateplioja, šiandiena kaip tik eisiu pas gine, tai bandysiu prašytis kad leistų jau rugsėjį vėl bandyt ir iki to laiko bandysiu visus tyrimus pasidaryti
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2008 06 27, 13:44)
Sveikos, man panašiai kaip Dulei - turėjo būt 10 sav, mato 5. Liepė laukti, laukiu jau savaitę. Sako: gal vėliau pastojai, bet vakar gavau HCG- kiekis nukritęs perpus. Gal kvailas klausimas, bet kas bus, jei toliau lauksiu? Nes organizmas jokių signalų neduoda, fiziškai jaučiuosi gerai  doh.gif Jei ne echoskopija, neįtarčiau nieko  doh.gif Ar pavojinga toliau laukti? Labai nenorėčiau medicininio įsikišimo, o jei nueisiu pas ginę, jaučiu siųs abrazijai  verysad.gif

Aš ir jaučiausi labai gerai, nei skaudėjo nei tepliojo nieko, ir labai prieš abraziją buvau, norėjau kad geriau pats išsivalytų, bet paskui viena gera sesutė patarė geriau pasidaryti abraziją, nes gali pradėti gesti vaisius ir tada jau pasekmės ne kokios... taip kad dėl visa ko nueik pas kitą ginį pasikonsultuok ir eik darytis abrazija jei vilčių nėra... o beto kuo greičiau pasidarysi tuo greičiau vėl pradėsi planuoti 4u.gif , laikykis
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2008 06 27, 13:44)
Sveikos, man panašiai kaip Dulei - turėjo būt 10 sav, mato 5. Liepė laukti, laukiu jau savaitę. Sako: gal vėliau pastojai, bet vakar gavau HCG- kiekis nukritęs perpus. Gal kvailas klausimas, bet kas bus, jei toliau lauksiu? Nes organizmas jokių signalų neduoda, fiziškai jaučiuosi gerai  doh.gif Jei ne echoskopija, neįtarčiau nieko  doh.gif Ar pavojinga toliau laukti? Labai nenorėčiau medicininio įsikišimo, o jei nueisiu pas ginę, jaučiu siųs abrazijai  verysad.gif

Sveika!
Mano manymu, tai palauk dar truputi, gal pats iseis. man oatveju, tai nuo 5 sav. gydytojai kazkas nepatiko, per letai jis augo. O kai 8 sav., nuejau, jis atitiko 6 sav., paziurejo echo, siule tai pat palaukti, jei ne, po savaites butu dare abrazija. Nors nuo paskutines savaites stebejimo jis buvo paauges 1.5 mm. Gydytoja tiesiog bijojo anksciau laiko dabaryt isvalyma, nes o jei jis dar gyvvas??? Bet po keliu dienu jis isejo pats...
Todel ir as tau patarciau dar truputi palaukt, o jei ne, tai tik tada ryztis abrazijai.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 14:05)
Sveika!
Mano manymu, tai palauk dar truputi, gal pats iseis. man oatveju, tai nuo 5 sav. gydytojai kazkas nepatiko, per letai jis augo. O kai 8 sav., nuejau, jis atitiko 6 sav., paziurejo echo, siule tai pat palaukti, jei ne, po savaites butu dare abrazija. Nors nuo paskutines savaites stebejimo jis buvo paauges 1.5 mm. Gydytoja tiesiog bijojo anksciau laiko dabaryt isvalyma, nes o jei jis dar gyvvas??? Bet po keliu dienu jis isejo pats...
Todel ir as tau patarciau dar truputi palaukt, o jei ne, tai tik tada ryztis abrazijai.

Man tik tiek gydytojai sakė, širdutę jie mato gerai iš karto ir ją turi matyti, jeigu ji neplaka, laukti nėra ko...Šiaip man minėjo, kad Antakalnio klinikose geriausias echoskopas, va ten galutinis nuosprendis verysad.gif , dar ten tose klinikose mykė, kad gydytojams kartais sunku pasakyti tiesą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuzke @ 2008 06 27, 13:51)
taip kad dėl visa ko nueik pas kitą ginį pasikonsultuok ir eik darytis abrazija jei vilčių nėra... o beto kuo greičiau pasidarysi tuo greičiau vėl pradėsi planuoti  4u.gif , laikykis

QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 14:05)
Sveika!

ačiū už palaikymą 4u.gif Turiu minčių pas kitą ginę nueit, bet dar 2dienį pas saviškę eisiu, žiūrėsiu ką sakys unsure.gif
O aš net nžn kaip gemaliukas augo, nes tik 10 sav pirmąkart nuėjau. Iki tol užteko hcg-labai tvarkingai augo. Praeitą sav. hcg buvo apie 60000, o mato tik gražią puslytę unsure.gif Nesueina man šitie galai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2008 06 27, 14:18)
ačiū už palaikymą 4u.gif Turiu minčių pas kitą ginę nueit, bet dar 2dienį pas saviškę eisiu, žiūrėsiu ką sakys  unsure.gif
O aš net nžn kaip gemaliukas augo, nes tik 10 sav pirmąkart nuėjau. Iki tol užteko hcg-labai tvarkingai augo. Praeitą sav. hcg buvo apie 60000, o mato tik gražią puslytę  unsure.gif  Nesueina man šitie galai  doh.gif

O kiek sia svaite tavo HCG? Neskubek tiktais daryt skubotu isvadu, pasitark su keliais dakatrais, gal echoskopas nera pats geriausias? kai man buvo ta pati situacija, as labai daug informacijos nete radau, kitoms pasirodo, kad sirdeles plakima pamate tik 12 sav!!! Taip, kad neskubet, pasikonsultuok su keletu gydytoju ir tikekis geriausio.
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 14:29)
O kiek sia svaite tavo HCG? Neskubek tiktais daryt skubotu isvadu, pasitark su keliais dakatrais, gal echoskopas nera pats geriausias? kai man buvo ta pati situacija, as labai daug informacijos nete radau, kitoms pasirodo, kad sirdeles plakima pamate tik 12 sav!!! Taip, kad neskubet, pasikonsultuok su keletu gydytoju ir tikekis geriausio.

Beveik 30000, skaičiuojant nuo mmm- 11 sav. Dabar ieškau info nuo kada hcg mažėja, čia tokia nereali viltis mažėjimui pateisinti unsure.gif Einu į privačia polikliniką, kiek echoskopas patikimas neįsivaizduoju (žiūrėjo su vaginaliniu). Pati ginė nieko daug nekomentavo ir liepė kt kart ateit vandens prigėrus.
Kol kažkas manyje yra- turiu mažytę viltį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tefnut @ 2008 06 27, 14:40)
Beveik 30000, skaičiuojant nuo mmm- 11 sav. Dabar ieškau info nuo kada hcg mažėja, čia tokia nereali viltis mažėjimui pateisinti  unsure.gif Einu į privačia polikliniką, kiek echoskopas patikimas neįsivaizduoju (žiūrėjo su vaginaliniu). Pati ginė nieko daug nekomentavo ir liepė kt kart ateit vandens prigėrus.
Kol kažkas manyje yra- turiu mažytę viltį  blush2.gif

Radau toki puslapiuka, tai tavo Hcg ir turetu pradet panasiai mazeti, pasiziurek kaip ten kas
http://www_americanp.../hcglevels.html
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 14:43)
Norejau jusu paklaust, kiek laiko jums dar tepliojo po persileidimo? Ir kada ateina mm, nes jau nebezinau net nuo ko skaiciuot reiktu  g.gif 

Man po abrazijos patepliojo apie savaite, o normalios mm atejo po 5 savaiciu. Tiesiog turesi kantriai laukti savuju, nes kiekvienos organizmas savaip sureaguoja i visa sita procesa. Kadangi as buvau po IUI, tai po 2 savaiciu nuvaziavau pas savo giniu, paziurejo echo, rado net folikula normaliai uzaugusi, tad sake galim drasiai bandyti natur, bet zinant musu situacija, tai nutarem iki rudens pailseti, o rugseji susitikti su naujom viltim ir tikimybe sekmingai pastoti po IUI wub.gif
wow.as .....rupinkis savimi, mylek save ir stenkis atsigauti, kad galetum vel planuotis leliuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MorInga @ 2008 06 27, 15:14)
Man po abrazijos patepliojo apie savaite, o normalios mm atejo po 5 savaiciu. Tiesiog turesi kantriai laukti savuju, nes kiekvienos organizmas savaip sureaguoja i visa sita procesa. Kadangi as buvau po IUI, tai po 2 savaiciu nuvaziavau pas savo giniu, paziurejo echo, rado net folikula normaliai uzaugusi, tad sake galim drasiai bandyti natur, bet zinant musu situacija, tai nutarem iki rudens pailseti, o rugseji susitikti su naujom viltim ir tikimybe sekmingai pastoti po IUI  wub.gif
wow.as .....rupinkis savimi, mylek save ir stenkis atsigauti, kad galetum vel planuotis leliuka 4u.gif

Na man jau irgi bus savaite po persileidimo, bet siandien jau isvis vos vos teplioja. As taip pat manau, kad reikia visu pirmiausia sulaukti keliu mm, o paskui pas gydytoja, jei viskas ok, vel planuosim.
MorInga, beje, as taip pat pastojau po IUI
Atsakyti
QUOTE(wow.as @ 2008 06 27, 16:19)
Na man jau irgi bus savaite po persileidimo, bet siandien jau isvis vos vos teplioja. As taip pat manau, kad reikia visu pirmiausia sulaukti keliu mm, o paskui pas gydytoja, jei viskas ok, vel planuosim.
MorInga, beje, as taip pat pastojau po IUI

Maciau IUI skyrelyje, kad tau pati pirma IUI buvo sekminga, man pavyko tik is 5 ir tai nesekmingai, bet ir mes stengsimes toliau...
Svarbiausia po abrazijos, kad neprasidetu karsciavimas, jei jo nebuna tai paprastai viskas buna OK, na man dar pora savaiciu buvo priespienio, naktimis net naktiniai slapi budavo, bet gydytojas sake, jei galit iskenteti sita nepatoguma be vaistu, tai kentekit - tai ir kentejau doh.gif
Atsakyti