Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Mergaites, kiek ilgai jus lauket issivalymo-kai nestumas nesivystantis.As jau trecia savaite vaikstau ir vis laukiu...jau kantrybe senka ir sunku beprotiskai-o jokiu skausmeliu ar mm pozymiu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 16:01)
Mergaites, kiek ilgai jus lauket issivalymo-kai nestumas nesivystantis.As jau trecia savaite vaikstau ir vis laukiu...jau kantrybe senka ir sunku beprotiskai-o jokiu skausmeliu ar mm pozymiu nera g.gif

Visi mano trys nėštumai nutrūko 5-6 sav,bet pirmam dar spėjau ir dufastoną pagerti,bet,kai nustojo vystytis iš karto nutraukiau ir pradėjo teplioti,o paskui po kokių 3-4 dienų pramušo tvarkingai doh.gif O su kitais dviem,tai viskas labai greitai išsivalė,nes nespėjau nei dufastono gerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 16:01)

man tai jau nuo pat pradžiu dydis echo anmžius su mėnesiniu amziumi, nors ginė sakė, kad viskas gerai, matyt nebuvo. nesulaukus 10 savaičių keletą dienų tik spėjau dufastoną pagert ir viskas įvyko savaime labai greit.
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 16:11)
Visi mano trys nėštumai nutrūko 5-6 sav,bet pirmam dar spėjau ir dufastoną pagerti,bet,kai nustojo vystytis iš karto nutraukiau ir pradėjo teplioti,o paskui po kokių 3-4 dienų pramušo tvarkingai doh.gif O su kitais dviem,tai viskas labai greitai išsivalė,nes nespėjau nei dufastono gerti unsure.gif

ojoj, net trys jums buvo. o kada vėl galit bandyt? man tai atrodo dabar sunkiausia tą visą pusmetį išlaukt....
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 08, 16:24)
man tai jau nuo pat pradžiu dydis echo anmžius su mėnesiniu amziumi, nors ginė sakė, kad viskas gerai, matyt nebuvo. nesulaukus 10 savaičių keletą dienų tik spėjau dufastoną pagert ir viskas įvyko savaime labai greit.
Papildyta:
ojoj, net trys jums buvo. o kada vėl galit bandyt? man tai atrodo dabar sunkiausia tą visą pusmetį išlaukt....

Nelaukiau nei karto schmoll.gif, nes viskas nutikdavo labai anksti unsure.gif Po pirmo nesovystančio stimuliavau, po antro iš karto sekė laporoskopija ( diagnostinė), o po trečio vėl stimuliavau mirksiukas.gif Tik dabar šiap sauų atostogauju rolleyes.gif Na ne šiaip sau ax.gif ,bet dėl to,kad biški galvelė pailsėtų nuo tos įtampos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 16:34)
Nelaukiau nei karto schmoll.gif, nes viskas nutikdavo labai anksti unsure.gif Po pirmo nesovystančio stimuliavau, po antro iš karto sekė laporoskopija ( diagnostinė), o po trečio vėl stimuliavau mirksiukas.gif Tik dabar šiap sauų atostogauju rolleyes.gif Na ne šiaip sau ax.gif ,bet dėl to,kad biški galvelė pailsėtų nuo tos įtampos rolleyes.gif

tu man bukai paaiškink kas ta stimuliacija? ....
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 14:34)

Murauske 4u.gif ,kaip tavo planavimas eina?Kokius gal tyrimus gydytojai daro? ar tiesiog ilsiesi nuo visko?
Man po 4 nestuke.gif pabegusio chromosomas siunte tirt,poryt gimdos nuotrauka laukia ir liepe visus geriamus vaistus nutraukt g.gif ,ziures hormonu sis pradziu.Nezinau cia gerai taip ar nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 08, 16:36)
tu man bukai paaiškink kas ta stimuliacija? ....

Aiškinu liaudiškai ir paprastai rolleyes.gif -tai toks dalykas,kai vaistukų pagalba augina folikulus,kuriuos taip pat dažniausiai vaistų pagalba susprogdina,kad jie susprogę galėtų susitikti su vyro spermiukais ir įvyktų apvaisinimas. mirksiukas.gif Nu taip,poapraščiau nebemoku rolleyes.gif ,ir nebeina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 07 08, 16:50)
Murauske  4u.gif ,kaip tavo planavimas eina?Kokius gal tyrimus gydytojai daro? ar tiesiog ilsiesi nuo visko?
Man po 4  nestuke.gif  pabegusio chromosomas siunte tirt,poryt gimdos nuotrauka laukia ir liepe visus geriamus vaistus nutraukt  g.gif ,ziures hormonu sis pradziu.Nezinau cia gerai taip ar nelabai...

Kaip jau rašiau,dabar nmuo gegužės ilsiuosi,bet jau sekantį mėnesį vėl planuoju vykti,ko gero stimuliacijai unsure.gif Na man visi hormonų tyrimai daryti, GN -taip pat,tik va jokių genetinių-kol kas ne,nes daktarytė nesiūlė schmoll.gif Nežinau,dabar jau vos ne klausimyną rašausi,kad nieko nepamiršti,bnes tiek daug turiu klausimų rolleyes.gif
Tai tau kaip ir neaišku dar,kodėl taip viskas pas tave baigias? Kad tik geričiau pasisektų,nes,tikrai,tu jau to nusipelnei 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 09, 08:55)
Aiškinu liaudiškai ir paprastai rolleyes.gif -tai toks dalykas,kai vaistukų pagalba augina folikulus,kuriuos taip pat dažniausiai vaistų pagalba susprogdina,kad jie susprogę galėtų susitikti su vyro spermiukais ir įvyktų apvaisinimas. mirksiukas.gif Nu taip,poapraščiau nebemoku  rolleyes.gif ,ir nebeina rolleyes.gif

supratau, ačiū smile.gif
o tai daroma, kai folikulas natūraliai nesubręsta? o tada ir tikimybė gal kad ne vienas subręs didesnė?

aš tai bijau ir sakyt kam, bet vis pasvajoju apei dvynukus, galvoju ar įmanoma gamtą šiek tiek apgaut, nes kaip ir mano giminėj tų dvynukų nėra.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 09, 10:36)
supratau, ačiū smile.gif
o tai daroma, kai folikulas natūraliai nesubręsta? o tada ir tikimybė gal kad ne vienas subręs didesnė?

aš tai bijau ir sakyt kam, bet vis pasvajoju apei dvynukus, galvoju ar įmanoma gamtą šiek tiek apgaut, nes kaip ir mano giminėj tų dvynukų nėra....  blush2.gif  blush2.gif

Būtent,stimuliuojam tam,kad tie folikulai augtų,bręstų, sprogtų ir t.t. mirksiukas.gif Stimuliuojant yra kur kas didesnė tikimybė apturėti daugiavaisį nėštumą,nes,dažniausiai, užauga ir subręsta ne po vieną, o po kelis smile.gif Mano reękordas,tai vieną stimuliaicją turėjau berods 6 ar 7, tai ginė jau vos ne uždraudė ir mylėtis lotuliukas.gif Bet ją perkalbėjau,ko fionale dar ir IUI tame cikle darėme lotuliukas.gif Bet gavosi šnipštas,kaip visad doh.gif Ot būčiau daugiavaikė mamka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 09, 10:44)
Būtent,stimuliuojam tam,kad tie folikulai augtų,bręstų, sprogtų ir t.t. mirksiukas.gif Stimuliuojant yra kur kas didesnė tikimybė apturėti daugiavaisį nėštumą,nes,dažniausiai, užauga ir subręsta ne po vieną, o po kelis smile.gif Mano reękordas,tai vieną stimuliaicją turėjau berods 6 ar 7, tai ginė jau vos ne uždraudė ir mylėtis lotuliukas.gif Bet ją perkalbėjau,ko fionale dar ir IUI tame cikle darėme lotuliukas.gif Bet gavosi šnipštas,kaip visad doh.gif Ot būčiau daugiavaikė mamka doh.gif

aaaišku.... na bet ir nenori pas jus niekaip užkibtis tas žirnis. bet gal "per daug norite"? sako kitą kartą paatostogauji, atsipalaiduoji, visai užsimiršti ir....
mums tai lengvai užkibo pirmasis, dabar auga vyrukas, ir antrasis, kuris deja pabėgo. bet abu kartus taip lyg ir tikėjomės, norėjom, bet nesistengėm specialiai. galvodavom, kad išeis po kelių kokių mėnesių, o dabar tik treniruotė.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 07 09, 10:50)
aaaišku.... na bet ir nenori pas jus niekaip užkibtis tas žirnis. bet gal "per daug norite"? sako kitą kartą paatostogauji, atsipalaiduoji, visai užsimiršti ir....
mums tai lengvai užkibo pirmasis, dabar auga vyrukas, ir antrasis, kuris deja pabėgo. bet abu kartus taip lyg ir tikėjomės, norėjom, bet nesistengėm specialiai. galvodavom, kad išeis po kelių kokių mėnesių, o dabar tik treniruotė....  rolleyes.gif

Nu labai jau mes norim lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet va dabar jau trečias mėnuo kaip tiesiog mėgaujamies gyvenimus,o š.... gaunasi doh.gif Jaučiu,kad kažkas yra nelabai gerai g.gif Labai jau pradėjau laukti vizito pas gydytoja,bet kartu ir bijau vėl pradėti tuos kryžiaus žygius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 17:01)

Kai man 7 savaite itare, kad kazkas negerai, dar pora savaiciu liepe luktelti, po ju nustate, kad nestumas nesivysto, kadangi netepliojau, nekraujavau, tai is karto pasiule abrazija, sake nera ko delsti ir laukti.... doh.gif Dabar per vasara ilsiuosi, o rudeni vel startuosim su IUI thumbup.gif
Atsakyti