Mergaites, kiek ilgai jus lauket issivalymo-kai nestumas nesivystantis.As jau trecia savaite vaikstau ir vis laukiu...jau kantrybe senka ir sunku beprotiskai-o jokiu skausmeliu ar mm pozymiu nera

QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 16:01)
Mergaites, kiek ilgai jus lauket issivalymo-kai nestumas nesivystantis.As jau trecia savaite vaikstau ir vis laukiu...jau kantrybe senka ir sunku beprotiskai-o jokiu skausmeliu ar mm pozymiu nera 

Visi mano trys nėštumai nutrūko 5-6 sav,bet pirmam dar spėjau ir dufastoną pagerti,bet,kai nustojo vystytis iš karto nutraukiau ir pradėjo teplioti,o paskui po kokių 3-4 dienų pramušo tvarkingai

QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 16:01)

man tai jau nuo pat pradžiu dydis echo anmžius su mėnesiniu amziumi, nors ginė sakė, kad viskas gerai, matyt nebuvo. nesulaukus 10 savaičių keletą dienų tik spėjau dufastoną pagert ir viskas įvyko savaime labai greit.
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 16:11)
Visi mano trys nėštumai nutrūko 5-6 sav,bet pirmam dar spėjau ir dufastoną pagerti,bet,kai nustojo vystytis iš karto nutraukiau ir pradėjo teplioti,o paskui po kokių 3-4 dienų pramušo tvarkingai
O su kitais dviem,tai viskas labai greitai išsivalė,nes nespėjau nei dufastono gerti 

ojoj, net trys jums buvo. o kada vėl galit bandyt? man tai atrodo dabar sunkiausia tą visą pusmetį išlaukt....
QUOTE(Irongė @ 2008 07 08, 16:24)
man tai jau nuo pat pradžiu dydis echo anmžius su mėnesiniu amziumi, nors ginė sakė, kad viskas gerai, matyt nebuvo. nesulaukus 10 savaičių keletą dienų tik spėjau dufastoną pagert ir viskas įvyko savaime labai greit.
Papildyta:
ojoj, net trys jums buvo. o kada vėl galit bandyt? man tai atrodo dabar sunkiausia tą visą pusmetį išlaukt....
Papildyta:
Nelaukiau nei karto

QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 16:34)
Nelaukiau nei karto
, nes viskas nutikdavo labai anksti
Po pirmo nesovystančio stimuliavau, po antro iš karto sekė laporoskopija ( diagnostinė), o po trečio vėl stimuliavau
Tik dabar šiap sauų atostogauju
Na ne šiaip sau
,bet dėl to,kad biški galvelė pailsėtų nuo tos įtampos 

tu man bukai paaiškink kas ta stimuliacija? ....
QUOTE(Murauskė @ 2008 07 08, 14:34)
Nelaukiau nei karto
, nes viskas nutikdavo labai anksti
Po pirmo nesovystančio stimuliavau, po antro iš karto sekė laporoskopija ( diagnostinė), o po trečio vėl stimuliavau
Tik dabar šiap sauų atostogauju
Na ne šiaip sau
,bet dėl to,kad biški galvelė pailsėtų nuo tos įtampos 

Murauske

Man po 4

QUOTE(Irongė @ 2008 07 08, 16:36)
tu man bukai paaiškink kas ta stimuliacija? ....
Aiškinu liaudiškai ir paprastai

Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 07 08, 16:50)
Murauske
,kaip tavo planavimas eina?Kokius gal tyrimus gydytojai daro? ar tiesiog ilsiesi nuo visko?
Man po 4
pabegusio chromosomas siunte tirt,poryt gimdos nuotrauka laukia ir liepe visus geriamus vaistus nutraukt
,ziures hormonu sis pradziu.Nezinau cia gerai taip ar nelabai...

Man po 4

Kaip jau rašiau,dabar nmuo gegužės ilsiuosi,bet jau sekantį mėnesį vėl planuoju vykti,ko gero stimuliacijai

Tai tau kaip ir neaišku dar,kodėl taip viskas pas tave baigias? Kad tik geričiau pasisektų,nes,tikrai,tu jau to nusipelnei

QUOTE(Murauskė @ 2008 07 09, 08:55)
Aiškinu liaudiškai ir paprastai
-tai toks dalykas,kai vaistukų pagalba augina folikulus,kuriuos taip pat dažniausiai vaistų pagalba susprogdina,kad jie susprogę galėtų susitikti su vyro spermiukais ir įvyktų apvaisinimas.
Nu taip,poapraščiau nebemoku
,ir nebeina 

supratau, ačiū

o tai daroma, kai folikulas natūraliai nesubręsta? o tada ir tikimybė gal kad ne vienas subręs didesnė?
aš tai bijau ir sakyt kam, bet vis pasvajoju apei dvynukus, galvoju ar įmanoma gamtą šiek tiek apgaut, nes kaip ir mano giminėj tų dvynukų nėra....

QUOTE(Irongė @ 2008 07 09, 10:36)
supratau, ačiū
o tai daroma, kai folikulas natūraliai nesubręsta? o tada ir tikimybė gal kad ne vienas subręs didesnė?
aš tai bijau ir sakyt kam, bet vis pasvajoju apei dvynukus, galvoju ar įmanoma gamtą šiek tiek apgaut, nes kaip ir mano giminėj tų dvynukų nėra....

Būtent,stimuliuojam tam,kad tie folikulai augtų,bręstų, sprogtų ir t.t.

QUOTE(Murauskė @ 2008 07 09, 10:44)
Būtent,stimuliuojam tam,kad tie folikulai augtų,bręstų, sprogtų ir t.t.
Stimuliuojant yra kur kas didesnė tikimybė apturėti daugiavaisį nėštumą,nes,dažniausiai, užauga ir subręsta ne po vieną, o po kelis
Mano reękordas,tai vieną stimuliaicją turėjau berods 6 ar 7, tai ginė jau vos ne uždraudė ir mylėtis
Bet ją perkalbėjau,ko fionale dar ir IUI tame cikle darėme
Bet gavosi šnipštas,kaip visad
Ot būčiau daugiavaikė mamka 

aaaišku.... na bet ir nenori pas jus niekaip užkibtis tas žirnis. bet gal "per daug norite"? sako kitą kartą paatostogauji, atsipalaiduoji, visai užsimiršti ir....
mums tai lengvai užkibo pirmasis, dabar auga vyrukas, ir antrasis, kuris deja pabėgo. bet abu kartus taip lyg ir tikėjomės, norėjom, bet nesistengėm specialiai. galvodavom, kad išeis po kelių kokių mėnesių, o dabar tik treniruotė....

QUOTE(Irongė @ 2008 07 09, 10:50)
aaaišku.... na bet ir nenori pas jus niekaip užkibtis tas žirnis. bet gal "per daug norite"? sako kitą kartą paatostogauji, atsipalaiduoji, visai užsimiršti ir....
mums tai lengvai užkibo pirmasis, dabar auga vyrukas, ir antrasis, kuris deja pabėgo. bet abu kartus taip lyg ir tikėjomės, norėjom, bet nesistengėm specialiai. galvodavom, kad išeis po kelių kokių mėnesių, o dabar tik treniruotė....

Nu labai jau mes norim

QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 08, 17:01)

Kai man 7 savaite itare, kad kazkas negerai, dar pora savaiciu liepe luktelti, po ju nustate, kad nestumas nesivysto, kadangi netepliojau, nekraujavau, tai is karto pasiule abrazija, sake nera ko delsti ir laukti....