QUOTE(Kistina @ 2008 06 27, 21:59)
Merginos, juk nustoja vystytis ne tik del to, kad kazkokiu medziagu truksta ar hormonu pusiausvyra sutrinka, bet ir buna genetiniu klaidu. kas butu, jei stengtumemes tokius nestumus palaikyti ?...
Nekalbeciau cia, bet ir pati turiu sios patirties. Nestumas buvo lauktas, bet 9 sav. viskas sustojo, pykau ant gydytoju, kad is anksto nieko neziurejo, ant visu pykau, viskas aplinkui tapo beprasmiska, bet toliau reikejo gyventi. Ir siandien vis dar laukiu savo mazylio, gal jis jau netoli..
O Jums linkiu dvasines ramybes ir laikykite, laikykites
nežinau, kiek čia teisybės, bet man gfydytoja sakė, kad jei trūksta kažkokių medžiagų jas galima kompensuoti vaistais, bet jei nesivysto dėl apsigimimų ir panašiai, tai sakė vaistai to nesustabdys.
man ką tik buvo, dar nepykstu ant nieko, dar tik bandysiu aiškintis priežastis, nors greičiausiai tai dėl prasidėjusio uždegimo, požymių nebuvo jokių, o mano blogi tyrimai stovėjo savaitę įlipdyti kortelėje, ir niekas nieko... man pačiai buvo po dviejų savaičių liepta ateit. taigi, kaip ir atrodo galėjau anksčiau sužinot, gal būtume išsaugoję, bet kita vertus - o kas įpareigojo gydytojus skambinti man ir sakyt, kad kažkas negerai? pati jaučiausi puikiai, net nekilo mintis teirautis rezultatų anksčiau...