Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai, nesivystantys neštumas ...

Natūrali atranka - kai embrionas nesivysto dėl genetinių pakitimų. Visi kiti atvejai - tiesiog moters ligos.
Atsakyti
Daiva, tu šitokia pasikausčiusi wub.gif gal galėtum kaip nors surašyti kokius tyrimus įmanoma moteriai pasidaryti, kad jau visaip kaip žinotum apie grėsmes dėl nesivystančio nėštumo ir pan. Aš morališkai ruošiuosi vėl pradėti savo žygius, tai iš lėto bandau susirinkti info ir keliauti (ir vyrą siųsti) tyrimų darytis. iš anksto ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 12 31, 16:02)
Daiva, tu šitokia pasikausčiusi  wub.gif  gal galėtum kaip nors surašyti kokius tyrimus įmanoma moteriai pasidaryti, kad jau visaip kaip žinotum apie grėsmes dėl nesivystančio nėštumo ir pan. Aš morališkai ruošiuosi vėl pradėti savo žygius, tai iš lėto bandau susirinkti info ir keliauti (ir vyrą siųsti) tyrimų darytis. iš anksto ačiū  drinks_cheers.gif

Aš po išeiginių surašysiu, gerai ? - kažkada rašiausi tokį sąrašą ir nešiausi pas Bogdanskienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 31, 17:26)
Aš po išeiginių surašysiu, gerai ? - kažkada rašiausi tokį sąrašą ir nešiausi pas Bogdanskienę ax.gif

tai vat ir aš tokį planą turiu ax.gif viską susirašyti ir eiti ryžtingai nusiteikus. tavo pavyzdys kaip ne kaip įkvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 12 30, 18:31)
Natūrali atranka - kai embrionas nesivysto dėl genetinių pakitimų. Visi kiti atvejai - tiesiog moters ligos.

Sveikute, Daiva,

tai jei pas mane leliukas nesivyste, (kaip supratau del genetiniu pakitimu) Sorry uz durnus klausimus, tai vadinasi su mano ar vyro genais kazkas negerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oriux @ 2007 12 27, 18:46)
Labas mergytes, noreciau prie jusu prisijunkti ir pasidalinti bedomis... pries pora menesiu ivyko persileidimas, vienas gydytojas sako, kad dabar galima planuoti tik po puses metu, kitas, kad galime nors ir siandien... ar kam buvo panasiai nutike? gal kas galetu pasidalinti patirtimi?  4u.gif  buciau dekinga....

Man ir taip sake, viena taip , kita kitaip, bet as nutariau palaukti truputi, be to pas mane buvo islindes citomealo virusas, tai reik man ji pasekti kuri laika.
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2008 01 02, 17:34)
Sveikute, Daiva,

tai jei pas mane leliukas nesivyste, (kaip supratau del genetiniu pakitimu) Sorry uz durnus klausimus, tai vadinasi su mano ar vyro genais kazkas negerai? g.gif

nelabai išmanau genetinius dalykus, bet spėju, kad gali būti ir atsitiktinumas.
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2007 12 23, 19:39)
aciu...pas mane progesteronas zemas buvo,bet geriau vaistus ir atrodo susitvarke,bet...kazkas tikriausiai dar negerai.
Papildyta:

isskyrus pries puse metu buvusi labai maza progesterona,daugiau nieko nerado kiek tyre...praejusi men kaip tik kartojau prog tyrima ir buvo kuo geriausias,bet kazkodel vistiek nepavyko  verysad.gif

O del antifosfolipidinio sindromo tyre?
Man po 3nesekmingu nestumu ji nustate.O kiek visokiu tyr.pries tai pasidariau doh.gif
Sauda irgi tai minejo.Bet ar daretes,merginos?

QUOTE(Oriux @ 2007 12 27, 18:46)
Labas mergytes, noreciau prie jusu prisijunkti ir pasidalinti bedomis... pries pora menesiu ivyko persileidimas, vienas gydytojas sako, kad dabar galima planuoti tik po puses metu, kitas, kad galime nors ir siandien... ar kam buvo panasiai nutike? gal kas galetu pasidalinti patirtimi?  4u.gif  buciau dekinga....

Kiek gydytoju-tiek nuomoniu,man Danijoj sake,kad po ankstyvojo persileidimo galiu planuot sulaukus nauju mmm,taip ir padariau,bet ir vel ivyko ankstyvasis persileidimas.Na,bet po to juk nustate AFS.
Jei tau neramu,bet nenori laukt 6men.,-tai manau drasiai planuok leliu po 3men.(jei nebuvo taikyta abrazija).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 03 sausio 2008 - 12:18
Sveikos mergytes, zinau kas tai yra, ka tenka Jums isgyventi. Labai noriu tiketi, kad mano patirtis Jums pades...
Man irgi buvo 2 nesivystantys nestumai ir jie nutrukdavo 13-14 sav. - butent siuo laikotarpiu pradeda funkcionuoti placentos kraujotaka. Po ilgu savo kelioniu pas gyd. nustate Antifosfolipidini sindr. (tiksliau po ilgu studijavimu kodel taip ivyko "nusistaciau" pati). Su gydymu (aspirinas + heparinas/fraksiparinas) isnesioti pavyko is pirmo karto.
O jeigu kuri nuspresite ji isitirti, tai is visos sirdies rekomenduoju Gyd. Abraiti (KMUK)-jis rase savo disertacija apie si sindroma ir siaip labai saunus gydytojas.
Ir dar, prie sito sindromo reikia bandyti pastoti jau po keliu men po persileidimo, o ne atvirksciai, kaip daugelis gyd. patarinejo.
Bandykite, nenuleiskite ranku, studijuokite visas sio kelio smulkmenas ir Jums tikrai pavyks. Tikrai verta....
Nu va ir apsizliumbiau wub.gif (labai jau artimos sitos problemos)
Atsakyti
nu va kazkaip ramu cia pasidare, as buvau pas gydytoja, tai man palinkejo sekmes ir taip graziai paaiskinom kad daugiau nera ko ateiti, bandykit..vel....vel... tyrymu jokiu daugiau nebedarys, norejau hormoninius, bet del regulialiariu menstruaciju ir pastojimu, pasake tirti nera reikalo.....hiteroskopija irgi ne...echoskopu nieko blogo nemate...
tai apsiverkiau, viskas gerai, o persileidimai mane uzkniso, ir nebezinau ka jau man darytis(((
Atsakyti
QUOTE(kuha @ 2008 01 08, 14:02)
nu va kazkaip ramu cia pasidare, as buvau pas gydytoja, tai man palinkejo sekmes ir taip graziai paaiskinom kad daugiau nera ko ateiti, bandykit..vel....vel... tyrymu jokiu daugiau nebedarys, norejau hormoninius, bet del regulialiariu menstruaciju ir pastojimu, pasake tirti nera reikalo.....hiteroskopija irgi ne...echoskopu nieko blogo nemate...
tai apsiverkiau, viskas gerai, o persileidimai mane uzkniso, ir nebezinau ka jau man darytis(((

Sveikos,

Pries 4.5 metu pagimdziau sunu, o po to man du persileidimai buvo vienas kazkur 3 savaiciu, kitas 2 savaiciu.Sunkiai pastojau ir persileidimai.Dabar lankausi VK tai manyje neranda priezasties, o var su vyro sperma problemos, truksta judrumo, A+B nesiekia 50 proc.Tai androloge prirase vyrui gerti maisto papildu, kad pagerinti sp. kokybe ir itaria, kad tai ir galejo buti persileidimu priezastis.Nors aisku tai neirodyta.Taip, kad priezastis gali buti ir spermoje, o ne tik mumyse, kaip mes galvojam dazniausiai, reikia ir vyrus patyrineti.
Atsakyti
idomu kokia itaka persileidimams turi sperma, pas mano abu vyrus....po du persileidimus nuo kiekvieno patyriau buvo puiki sperma.... du nesivystantys buvo, o taip pat buvo ektopinis nestumas, ah nezynomybe, pas mano drauges vyra labai blogos kokybes sperma, tai ji isvys pastot neegali.... net UIU negali spermos atrinkti...
Atsakyti