Vilytte ,matai kaip su tuo darželiu ,jis labai vaikų nori ,be proto ,tai jei neisim į darželį ,vistiek lenda visur lauke prie vaikų ,o ten irgi būna visokių sergančių
Žinoma ,pabandysim eiti ,jei sirgs ,nevesiu

Dar daržely tokia keista taisyklė ,kad jei dabar sulaukėm eilės ,o sugalvotume nelankyti ,tai mūsų eilė dingsta ,stojam iš naujo ,o ta naujoji gal tik 5-6 metų ateis

Tai va ,todėl bandysim lankyt.
Turbūt pasiskambinsiu tam Šauliui ir bandysim važiuot konsultuotis ,nors ir žadėjau palaukt rudens.
Dėl Ribomunyl man pulmonologė aiškino ,kad jis veikia tik po labai ilgo laiko naudojimo,ji pati ir siūlo mums jį gerti .Pas ją mes lankėmės dėl įtariamos alergijos ,nes ji taipogi yra alergologė.
O apie pneumo skiepą ji sakė ,kad daugelio vaikų jis neveikia ,nepadeda ,sako jei neturit dažnai tempos ,nesergat kosuliais ,tai nereikia skiepyt .Davė suprasti ,kad jis nėra veiksmingas.Tai nežinau ar skiepyt ,ar ne ? Nes šiaip tai mano sūnelio liga yra sloga
Actifed aš ir kartais suduodu prieš naktį ,ilgai bijau jo duot ,nes man atrodo jis stiprokas ,galima duot tik nuo 2 metų ,be to, rašo ,kad gali migdyt ,tai net nežinau

Man įtartini toki vaistai .
O kodėl sako ,kad reikia išlaukti iki šešių metų ? Man LORas sakė ,kad mūsiškis atseit tikrai ne per mažas ,kad pilnai galima operuot nuo 1,5 metų net,o mūsų 2 ,6 mėn .Tai va ,aš tai labai bijau rudens ir darželio ,kad tik neprasidėtų