Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 11 tema

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 01 18, 12:05)
O cia kukli mano pakabele blush2.gif

MELYNA PAUKŠTĖ, labai graži tavo pakabelė wub.gif
Aš jau irgi greit subresiu ir visas savo medinės pakabas išdekoruosiu biggrin.gif
Atsakyti
MELYNA PAUKSTE thumbup.gif
o cia mano pakabeles
http://public.fotki....kabatulpes.html
http://public.fotki....baramunes1.html
ir nesijuokit jau ir jungiklis nukentejo cool.gif
http://public.fotki..../jungiklis.html
Atsakyti
Aurelija_ma, pakabeles - thumbup.gif ypac su orchidejomis biggrin.gif Jus visi kaip specialiai mane veikiat su tuom pakabelem - teks greiciau apsispresti kaip man savo pakabas padekoruot! rolleyes.gif
Atsakyti
Tokiom pakabėlėm reikia spec. stiklinės spintos, arba jas kur nors ant sienos kabint lotuliukas.gif Man būtų gaila tokius grožius į spintas dėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2008 01 17, 18:14)
O tą gėlės motyvą taip ''iš lempos'' ir nupiešė?  g.gif

tiksliai taip iš lempos,nes ten tokia mergaitė jau atkalus ranką ir ne vien šita spintelė dekoruota tokiom gėlėm.

o dažai vadinasi "spray paint" pagaminta Švedijoje. aprašyme rašo,kad universalūs.
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 01 18, 15:30)
MELYNA PAUKSTE   thumbup.gif
o cia mano pakabeles
ir nesijuokit jau ir jungiklis nukentejo  cool.gif

Gražu, labai gražu. Ir tikrai gera idėja, pas mane namuose jungikliai dar nepaliesti thumbup.gif Ką gi reiškia atėjo ir jų eilė ax.gif Pasiraitosim rankoves ir žiūrėsi kas gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
o koks miestas ? tongue.gif

Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"? ėjau tik naktį pro šalį,pamačiau ,kad ten kažkokia studijėlė,gal kas papasakos plačiau,ar jie prekiauja tik darbais( mačiau per langą)ar ir priemonėm ir kursus lygtais rengia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 18 sausio 2008 - 22:13
QUOTE(Lachesė @ 2008 01 18, 22:01)
Beje,gal kas kaune pardavinėjat darbelius "Vėjų Fėjose"?

kas čia per fėjos? ir kur randasi? aš kažkaip niekad neužmačiau doh.gif o smalsu... ax.gif
Atsakyti
Senamiestyje,einant Daukšos gatve nuo "Šilo " link vyninės,priešais yra labai sena užuolaidų parduotuvė ir gan nauja vonios aksesuarų.
Atsakyti
sveikos smile.gif
pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau.
Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai.
gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti?
parasykite man prasau, kas ne taip .

Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citi @ 2008 01 19, 12:02)
sveikos smile.gif
pries kelias dienas klausiau patarymo del serveteliu klijavimo ir siandien pabandziau priklijuoti, ir tikriausiai kazka ne taip padariau. man jos susigaranksckiavo. dariau viska kaip skaiciau Jusu komentaruose, bet kazka matyt ne taip viski padariau.
Nudaziau padekla, ji nuslifavau ir tada pradejau su teptuku klijuoti servetel. ir viskas blogai.
gal yra kokia paslaptis, kurios as neperskaiciau kaip tai teisingai padaryti?
parasykite man prasau, kas ne taip .

Aciu labai ir nepykite, kad kazkokia naujoke vel apie ta pati klausyneja smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Nuo kur padėjai klijuot servetėlę? Kaip skiedei klijus? Su koku teptuku klijavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
apskritai,ką reiškia viskas blogai,gal konkrečiau parašyk,kurioje vietoje tau nepasisekė ?
Atsakyti