Nu gi charakteris mano:lotuliukas: - aš visada taip- pradedu galvoti nuo spintų visokių- galvoju galvoju, kartais net ne vienus metus- o paskui kad dedu....

Ir spintą kokią pagadinu

Paskui sugalvoju, kad nesigavo, ir viską iš naujo

Nu sako būdą sunku pakeisti
Bet gerai, kad yra kas į protą atveda- ačiū merginos už patarimus
-fainai, kad yra popieriaus su madonomis..
Bet gal pradžioje vis tik pabandysiu butelį kokį madonomis papuošt

- kokias kelias viduramžių damas, madoną, ir tarp jų savo draugę panašiame stiliuje- gimtadienis jos dar toli- vasarą, bet linksma bus su tokiu buteliu į svečius nueit
Čia tai dar nieko, ta mintis kaip pirmą darbą nudekupažinti giantišką spintą

- bet pradžioje aš buvau sugalvojus ją visą apmozaikinti- irgi kaip pirmą mozaikos darbą

- ir paversti senovinio židinio ar pečiaus imitacija- tokio mozaikinio pečiaus
Bet paskui nusprendžiau pradžioje apmozaikinti didelį palmės vazoną, kaip pirmą darbą
Plytelių jau prisipjausčiau kalną- vazonui...ir kaupiuosi vis, raštus galvoju. O dabar dar ir apie dekupažą pradėjau galvoti- nu tie rankdarbiai- kokia tai maniakinė psichozė- vis galva ir rankos užimtos kokiu briedu, greit gyventi neturėsiu kur- jau ir plytelių, ir floristikos reikmenų, ir muilų, ir žvakių, ir nebaigtų nėrinių- viskas ant spintos, sofos dėžėje, jau ir už sofos galo kemšu, po stalais, ant stalų, spintose.... ir dar dekupažo priemonių atsiras
O aš vis bręstu spintoms
- nu bet SM prablaivo mane- ir į protą atveda labai laiku- kol nesugalvojau kaip pirmo darbo nudekupažinti savo daugiabučio namo

- ačiū SM už tai