Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Lu Lu @ 2008 01 03, 22:53)
Gal kuri bandet Mary Kay pilinga lyg su aliuminio granulem ir pie jo kremuka?kokie atsiliepimai? kur galima isisgyti su rugstim priemoniu?kokiu firmu?  ax.gif

sveika
as seniai naudoju mary kay
esu isbandziusi namine priemone t.y veido valymui, ieina 2 priemones, sveiciamoji-mikrodermaabrazijos sistema, ir lyginamoji priemone prie jos, t.y kremas,
kaina 199lt bet uztenka 7-8 men, tai jei paskaiciuoji kiek kainuotu kosmetologes kabinetas tai gautusi trigubai, labai gera priemone, jei noretumet isigyti rasykit man i az

ten yra daug priemoniu veido prieziurai, spiritiniu ir ne, rinkiniu ir atskirai...
Atsakyti
QUOTE(endriuka @ 2008 01 11, 19:55)
sveika
as seniai naudoju mary kay
esu isbandziusi namine priemone t.y veido valymui, ieina 2 priemones, sveiciamoji-mikrodermaabrazijos sistema, ir lyginamoji priemone prie jos, t.y kremas,
kaina 199lt bet uztenka 7-8 men, tai jei paskaiciuoji kiek kainuotu kosmetologes kabinetas tai gautusi trigubai, labai gera priemone, jei noretumet  isigyti rasykit man i az

ten yra daug priemoniu veido prieziurai, spiritiniu ir ne, rinkiniu ir atskirai...

Ot štai ir suvėlėt viską, nes spiritas veido odai nėra pats geriausias dalykas schmoll.gif Kas sako, kad be jo apsieiti negalima, tai nieko neišmano apie odos poreikius cool.gif
Teko bandyti Mary Kay, bet nesupratau už ką mokėti tokius pinigus blink.gif Su pigesnėm nei Mary Kay priemonėm puikiai tvarkausi su savo oda, net ir be kosmetologų pagalbos, nors ji tikrai probleminė ir spuogai man visą paauglystę gadino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 11, 17:31)
Kosmetologės nėra medikės ir viskas tuo pasakyta  cool.gif

As lankiausi pas kosmetologe, kuri turi medicinini isslavinima. Tikrai jauciasi, ka ji nusimano apie savo darba, puikiai zino apie odos ligas, priemones joms gydyti, taip pat visas LT esamas kosmetines priemobes turi savo nuomone. As likau patenkinta ir daug naujo suzinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 11, 22:40)
As lankiausi pas kosmetologe, kuri turi medicinini isslavinima. Tikrai jauciasi, ka ji nusimano apie savo darba, puikiai zino apie odos ligas, priemones joms gydyti, taip pat visas LT esamas kosmetines priemobes turi savo nuomone. As  likau patenkinta ir daug naujo suzinojau  smile.gif

Čia jau kita šneka smile.gif Bet su medicininiu išsilavinimu yra labiau išimtis nei taisyklė, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 12, 00:44)
Čia jau kita šneka  smile.gif  Bet su medicininiu išsilavinimu yra labiau išimtis nei taisyklė, ane?  g.gif

Manau, kad taip smile.gif Ji pati skeptiskai nusiteikusi pries kosmetologes, dirbancias iprastuose grozio salonuose, ir ju atliekamas proceduras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 11 sausio 2008 - 22:54
QUOTE(svelni @ 2008 01 10, 23:37)
Čia žiūriu kosmetologės visos skirtingai sako doh.gif man dvi skirtingos kosmetologės sakė, kad turiu problemų su kepenimis ir iš moteriįkos pusės, nes mane taip pat žandai ir smakras paberti g.gif  ir suprask žmogau, kad nori.....

na tai va, kad kas kaip supranta tas taip sako doh.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 11, 23:40)
As lankiausi pas kosmetologe, kuri turi medicinini isslavinima. Tikrai jauciasi, ka ji nusimano apie savo darba, puikiai zino apie odos ligas, priemones joms gydyti, taip pat visas LT esamas kosmetines priemobes turi savo nuomone. As  likau patenkinta ir daug naujo suzinojau  smile.gif

gal gali pasakyti kur tokia saunia kosmetologe radai??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 11, 16:31)
Kosmetologės nėra medikės ir viskas tuo pasakyta  cool.gif

Mūsų mažam miestely bent jau aš žinau net 4 kosmetologes ,kurios turi med išsilavinimą [turbūt ir daugiau yra ,tik aš pas jas nesilankiau] ir visad maniau ,kad dauguma taip ,o tu sakai išimtis g.gif
Tada pasisekė Tauragei thumbup.gif
Atsakyti
as tai darausi pas labai faina, linksma smile.gif kosmetologe, visa laika pataria ka ir kaip daryti ieskom kartu sprendimu ir pan. veido valimas kainuoja pas ja 70-80lt bet su trim kaukem ir dar serumais kad nebuciau paraudusi 4u.gif galit ir jus pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kanfetka @ 2008 01 13, 18:47)
as tai darausi pas labai faina, linksma smile.gif  kosmetologe, visa laika pataria ka ir kaip daryti ieskom kartu sprendimu ir pan. veido valimas kainuoja pas ja 70-80lt bet su trim kaukem ir dar serumais kad nebuciau paraudusi  4u.gif galit ir jus pabandyt  thumbup.gif

kas per kosmetologe??? kokiam mieste??? kokios firmos priemones naudoja??? kaip daro veido valyma: su rugstimis ar mechanini??? ir svarbiausia: ar tau padejo? ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 29, 19:01)
O kaukes dedi kasdien ant probleminių vietų ?Man labai padeda thumbup.gif , kai inkštirai užknisa iki nebegalėjimo ,tai pradedu kasdien dėt kaukes ,iš pradžių valančią ,paskui drėkinančią bigsmile.gif Dar į savaitę kartą tokią rūgštį dedu ,paskui pylingas.
Veido nevalau pieneliu [sako ,kad riebiai odai jie netinka],tik prausikliai ,ir tonikas ,sutraukiantis poras tongue.gif Po to 'liesi'kremai ,geriau geliai bigsmile.gif Jei renkiesi teisingas priemones ,situacija tikrai turi pradėti gerėti 4u.gif
Ai ,dar gerk daug skysčių ,ryte ant tuščio skrandžio jokios kavos schmoll.gif Būt gerai nepersivalgyt vakare ,bet tai nelabai išeina blush2.gif Sėkmės wub.gif

kaukiu kasdien deti negalima!!! schmoll.gif maximum kas antra diena, pilinga 2kart i savaite, jei riebi oda tai 3kart. su tavo tokiu aprasimu tai man baisu uz tavo oda... blink.gif
Atsakyti
kanfetka, gal gali papasakoti apie savo kosmetologe kur veido valyma uz 70lt daro ir dar serumuka prideda???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 11, 19:21)
lankiausi tame salone apie puse metu,pas kosmetologe Marina, ji mane bande apgydyti su rustim, tikrai matesi, kad stengiasi, ir poveikis buvo, ir tikrai man nemazai padejo ax.gif
beje, as pries 2 savaites pakeiciau visa kosmetika i kita tai turiu visa kolekcija mirros kosmetikos problematiskai odai, tad jeigu nori, galiu tau ja perleisti beveik uz dyka ax.gif
rasyk i az, surasysiu "savo kolekcija" ax.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet pradžioj norėčiau pasitart su kosmetologe, nes mano veido oda prie problematiškų doh.gif , tai pereinant prie kitos kosmetikos reiktų pasikonsultuot.
Atsakyti