Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

as tai vln, bet rekomenduoti negaliu, nes pati nesu 100% patenkinta kosmetologe savo schmoll.gif schmoll.gif o man kosmetologe sake, kad spuogeliai o ne inkstirai rodo organizmo bedas, suprask kaip nori doh.gif ji man pasake, kad turiu problemu su plauciais ir skranziu, nes zandai ir barzda paberta, o as kazkaip niekad ir nesiskundziau siom problemom g.gif g.gif tai va net nzn, ka ir begalvoti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 03, 15:29)
Tai gal pas tave daugiau ant šonų ,nuo ausų link barzdos ,o pas mane grynai barzda ax.gif ? Ar pas tave inkštirai ,ar būna ir spuogelių?

dabar pas mane jau nieko nera, svarus veidukas ax.gif bet buvo ant pacio smakro, sonuose, buvo daugiau tokie pulinukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2008 01 03, 22:53)
Gal kuri bandet Mary Kay pilinga lyg su aliuminio granulem ir pie jo kremuka?kokie atsiliepimai? kur galima isisgyti su rugstim priemoniu?kokiu firmu?  ax.gif

Įsigyti pas kosmetologes bigsmile.gif Su rūgštimis ,berod ,NEOSTRATA ir NEOGLIS bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2008 01 04, 10:56)
dabar pas mane jau nieko nera, svarus veidukas ax.gif  bet buvo ant pacio smakro, sonuose, buvo daugiau tokie pulinukai schmoll.gif

Čia po CHRISTINA pylingo toks pagerėjimas?
Atsakyti
vakar perskaiciau kad veido prausimas su juoda duona valo veidelio oda, ir kad menesi ji taip plaunant, atseit issivalo blink.gif blink.gif kiek tiesos nzn, bet vakar paemiau juodos duonos riekele, nuejau i vonia, uzsidariau, kad MB nepamatytu ka isdarineju ir ploviau veideli su duona, dar buvo keli kminai duoneleje, tai pagalvojau, kad kaip koks sveitiklis vos nesigavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 04, 14:10)
Įsigyti pas kosmetologes bigsmile.gif Su rūgštimis ,berod ,NEOSTRATA ir NEOGLIS bigsmile.gif
Papildyta:

Čia po CHRISTINA pylingo toks pagerėjimas?

po christina? kad as nenaudoju tos kosmetikos,ne, cia apsilankymo pas Viktorij kosmedijoje ir visiskai pakeiciau kosmetika, pries tai naudojau mirra... beje, kam reikia, gal perleisti visa savo mirra turta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 05, 17:27)
vakar perskaiciau kad veido prausimas su juoda duona valo veidelio oda, ir kad menesi ji taip plaunant, atseit issivalo  blink.gif  blink.gif  kiek tiesos nzn, bet vakar paemiau juodos duonos riekele, nuejau i vonia, uzsidariau, kad MB nepamatytu ka isdarineju ir ploviau veideli su duona, dar buvo keli kminai duoneleje, tai pagalvojau, kad kaip koks sveitiklis vos nesigavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Aš tai esu skaičius ,kad palukus su juodos duonos mirkalu gerai plaut bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2008 01 07, 12:34)
po christina? kad as nenaudoju tos kosmetikos,ne, cia apsilankymo pas Viktorij kosmedijoje ir visiskai pakeiciau kosmetika, pries tai naudojau mirra... beje, kam reikia, gal perleisti visa savo mirra turta ax.gif

Kosmedijos irgi dirba su CHRISTINA ,tai kažkodėl maniau ,kas su šita kosmetika tau tvarkė odelę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 07 sausio 2008 - 12:29
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 07, 13:29)
lotuliukas.gif Aš tai esu skaičius ,kad palukus su juodos duonos mirkalu gerai plaut bigsmile.gif
Papildyta:

Kosmedijos irgi dirba su CHRISTINA ,tai kažkodėl maniau ,kas su šita kosmetika tau tvarkė odelę biggrin.gif

taip, dirba, bet tvarke ne su ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 07, 15:37)
taip, dirba, bet tvarke ne su ja ax.gif

o tai tau dare mechanini veido valyma ar su rugstimis, kad taip susitvarke odele???? g.gif gal ji pas tave buvo nelabai problemiska, nes kazkaip po vieno apsilankymo tokie stebuklai, sunku patiket g.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 07, 19:41)
o tai tau dare mechanini veido valyma ar su rugstimis, kad taip susitvarke odele????  g.gif  gal ji pas tave buvo nelabai problemiska, nes kazkaip po vieno apsilankymo tokie stebuklai, sunku patiket  g.gif

sunku ta problemiskumo laipsni ivertinti g.gif be to, buvo ne viena procedura, as pas ja vazinejau i savaite po valymo po 2-3 kartus, ji dar apziuredavo odyte ir darydavo tokias express proceduras (pvz su azonu), bet uz tas express nepaeme ne cento ax.gif
del odos: is tikruju ai berimas buvo ant smakro, sonuose, visiskai svari ir lygi kakta, problema buvo ant smakro ir sonuose, bet yra kita problemele, kuria mes su Viktorija jau pradesime spresti nuo kitos savaites, tai veido odos lyginimas, nes per tiek metu nuo nuolatinio berimo (nuo 15 metu) atsirado nelygumu, kuriuos reikia dabar susitvarkyti ir islyginti g.gif taip kad, kaip matai, nuolatinio berimo praktika ir bagaza turejau laaaabai solidu doh.gif
del valymo: mechaniskai pavale tik ten, kur jau laaabai reikejo, dare procedura ir su rugstimi, dejo kauke, dar vis tepe, vale, tepe, vel vale, nu vienzooo mirksiukas.gif
kas labiausia patiko, tai kad nebuvau nei baisiai raudona (aisku, lengvas paraudimas buvo, juk taip tryne su rugstim, kad galvojau, kad be odos liksiu), ir nebuvo tu tokiu raudonu demiu, kaip kad buna, kai kitos valo, spaudinedamos.
nzn, man ji patinka, matau jos rezultatus, nes kosmetologiu pakeiciau per tiek metu, gal kokias 5...
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 07, 22:24)
sunku ta problemiskumo laipsni ivertinti g.gif  be to, buvo ne viena procedura, as pas ja vazinejau i savaite po valymo po 2-3 kartus, ji dar apziuredavo odyte ir darydavo tokias express proceduras (pvz su azonu), bet uz tas express nepaeme ne cento ax.gif
del odos: is tikruju ai berimas buvo ant smakro, sonuose, visiskai svari ir lygi kakta, problema buvo ant smakro ir sonuose, bet yra kita problemele, kuria mes su Viktorija jau pradesime spresti nuo kitos savaites, tai veido odos lyginimas, nes per tiek metu nuo nuolatinio berimo (nuo 15 metu) atsirado nelygumu, kuriuos reikia dabar susitvarkyti ir islyginti g.gif taip kad, kaip matai, nuolatinio berimo praktika ir bagaza turejau laaaabai solidu doh.gif
del valymo: mechaniskai pavale tik ten, kur jau laaabai reikejo, dare procedura ir su rugstimi, dejo kauke, dar vis tepe, vale, tepe, vel vale, nu vienzooo mirksiukas.gif
kas labiausia patiko, tai kad nebuvau nei baisiai raudona (aisku, lengvas paraudimas buvo, juk taip tryne su rugstim, kad galvojau, kad be odos liksiu), ir nebuvo tu tokiu raudonu demiu, kaip kad buna, kai kitos valo, spaudinedamos.
nzn, man ji patinka, matau jos rezultatus, nes kosmetologiu pakeiciau per tiek metu, gal kokias 5...

o kas nors pagyre, pastebejo tavo odeles pakycius???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 08, 11:04)
o kas nors pagyre, pastebejo tavo odeles pakycius????  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif be abejo. o visu pirma,kas geriau tave zino su visom bedom, jeigu ne tu pati? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 08, 11:49)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif be abejo. o visu pirma,kas geriau tave zino su visom bedom, jeigu ne tu pati?  mirksiukas.gif

na taip, bet man geresiausias rodiklis yra kai kazkas pasako "oho ka pasidarei veidui, kad toks lygus" ar pan blush2.gif blush2.gif deja man taip niekas nepasake po valymo, bet kazkaip paciai atrodo, kad tikrai maziau inkstiru mirksiukas.gif
Atsakyti