Veido odos buklei daug kas daro itaka: stresas, mityba, hormonai, paveldimumas. Pvz mano mamos veido oda ideali tikraja to zodzio prasme, deja as nuo pat vaikystes "dziaugiuos" riebia veido oda. Turejau paauglystej visokiu bedu ir visokiais s ta veida tepliojau. Bet vienintelis dalykas, kuris man padejo buvo nepaprasta higiena

Siaip esu nervu kamuolys ir tikrai streso isvengti nepavyksta niekaip, nes vos atsikelus stresuoju, kad nauja diena prasidejo

O siaip ta pastebejau, kad pastaruoju metu odo sumisrejo, t.y nebesiriebaluoja taip stipriai, spalva atsigavo, spuogu ir inkstiru zymiai sumazejo. Gal tai susije su pagerejusiu gyvenimo budu, mityba, ar net kitokia kosmetika, tikrai negaleciau pasakyti. Bet manau, kad viskas kartu ir leme odos pagerejima. Dar norejau pasakyti, kad F.Taunytes knyga tikrai yra gera, jeigu visko nepriemi i sirdi ir atsirenki tik tai, kas YRA SVARBU IR NAUDINGA. Pradejau vartoti maziau cheminiu vaistu ir galiu pasakyti, kad tikrai jauciuosi zymiai geriau
Del veido odos valymo: neseniai dariausi ji Kamviloj Virsuliskese. Tai zinot, as veida pakaitinus geriau inkstirus isivalau pati, nei ta mergina, pas kuria dariausi. Reziume: daugiau ten tikrai neisiu.