sveikute
zinok, nebuk tu kamikadze ir nelauk, kol "kada nors" ta stebuklinga kosmetika pades, jeigu nieko nepadejo per 2 savaites, tai reiskia, kad ji tau paprasciausia neinka, nes neduoda jokios naudos. mano nuomone yra tokia: jeigu nematai poveikio, kam naudoti? reikia ieskoti, kol surasi "savo".
man ta pirkta kosmetika pradejo veikti ju po 2 dienu, jau pati maciau rezultatus, vienzoooo, as labai patenkinta ir kosmetika ir kosmetologes darbu

Todel siulyciau ir tau grieztai nelaukti nezinia ko, o tiesiog keisti ir kosmetologe, ir kosmetika, juk paciai nemalonu vaikscioti su tais spuogais

nebutinai uri begti i kosmedija, tikrai manau, kad ir kitu geru kosmetologiu, kurios gali pasiulyti veiksmingas priemones
p.s. vakar buvau vel kosmedijoj, liepe ateiti perziurai, tai padare procedura nedidele, moketi nereikejo, tokia pat darys ir rytoj
QUOTE(nionia @ 2007 12 27, 22:49)
na stai jau gryzau po visu svenciu namo, apvaziavus gimines

siandien man skambino net ta kosmetologe kuri dare veido valyma, net pagalvojau, kad tycia paskambino, kad dar kartui uzsiregistruociau

tai sausio pabaigoj vel eisu ir dar karta uzgarantavo kad toliau naudociau tuos kremukus kur dave, nes TIKRAI turi padeti

siaip jau praejo dvi savaites po veido valymo, dvi savaites kaip naudoju tuos kremukus, bet vel pabere mane, nieks nepastebejo, kad veidelis svaresnis, tik paciai atrodo, kad maziua inkstiriuku tu, bet cia gal saviitaiga

kaip tavo veidelis
charizma?