Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

vaziuosim siandien pas draugus i pirtele, tai cia as pamasciau, pirty gi atsiveria poros, tai tada jei pirty dar uzsideciau kokia kaukyte, tai cia tada gautusi kaip mini valymas toks, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2007 12 30, 19:26)
vaziuosim siandien pas draugus i pirtele, tai cia as pamasciau, pirty gi atsiveria poros, tai tada jei pirty dar uzsideciau kokia kaukyte, tai cia tada gautusi kaip mini valymas toks, ar ne?  g.gif

Kad pašveisti pirtyje odelę sveika ,tai čia faktas rolleyes.gif O kaukė turbūt irgi ne pro šalį ,aš tai galvočiau gal kokią drėkinančią užsidėt po šveitimo,nes pvz .kūnas po druskos ir medaus pirty tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
na va jau po pirteles sedziu, pirty visa puslitriuka medaus sunaudojom blush2.gif ir plaukus, ir veida, ir lupas, ir kuna viska triniau negailedama, dar MB patrine nugaryte tai is vis wub.gif wub.gif po pirties pasitepiau kremuku kaip visada, bet visas kunelis toks svelnutis ir veidelis toks sviesus atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif na tik noreciau pasakyt, kad atsragiai su tuo valymu, nes gali sudirbti veido oda taip kad ojojoi doh.gif pries puse metu idygo kokie trys inkstirai ir kaip durnele sugalvojau pasidaryti veido valyma SOTHYS Klaipedoje Akropoly. Tai va sumokejau 60 Lt, isspaude man tuos kelis inkstirus, o po keliu savaiciu galejau dziaugtis jau ne trejais, o trimis simtais inkstiru ant mano veido cray.gif ir jau puse metu bandau issigyditi veida( yra uzkretimas)bet lygi siol nepavyksta...... zinoma buvau ir pas dermatologe, kuri pasake nebedaryk daugiau tokiu kvailysciu ir nepatikek bet kam savo veido odos. Sumokejau 100 Lt. uz vaistus kurie ne velnio nepadeda... Tai va akropoly sumokejai 60Lt kosmetologei uz tai kad sugadinta mano veido oda... Dar tokios baisios veido odos gyvenime neturejau, ir isvis niekada problemu su veido oda neturejau iki apsilnakymo pas kosmetologe doh.gif galima sakyti pati kalta, bet kaip suprantu ji turejo ismanyti tai, kad ne visiem galima spaudyti inkstirus, juki viedo odos skirtingos. Man tai viena inkstira isspaudus, trys atsiranda vietoj jo. SOTHYS kosmetologe pritepe daug visokiu nesamoniu ant mano veido pries spaudydama, tad naiviai tikejaus gal gerai dezinfekuos ir isspaudzius neprades tu inkstiru daugintis.. Deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zurzuela @ 2007 12 31, 15:06)
Sveikutes mirksiukas.gif  na tik noreciau pasakyt, kad atsragiai su tuo valymu, nes gali sudirbti veido oda taip kad ojojoi doh.gif  pries puse metu idygo kokie trys inkstirai ir kaip durnele sugalvojau pasidaryti veido valyma SOTHYS Klaipedoje Akropoly. Tai va sumokejau 60 Lt, isspaude man tuos kelis inkstirus, o po keliu savaiciu galejau dziaugtis jau ne trejais, o trimis simtais inkstiru ant mano veido cray.gif ir jau puse metu bandau issigyditi veida( yra uzkretimas)bet lygi siol nepavyksta...... zinoma buvau ir pas dermatologe, kuri pasake nebedaryk daugiau tokiu kvailysciu ir nepatikek bet kam savo veido odos. Sumokejau 100 Lt. uz vaistus kurie ne velnio nepadeda... Tai va akropoly sumokejai 60Lt kosmetologei uz tai kad sugadinta mano veido oda... Dar tokios baisios veido odos gyvenime neturejau, ir isvis niekada problemu su veido oda neturejau iki apsilnakymo pas kosmetologe doh.gif  galima sakyti pati kalta, bet kaip suprantu ji turejo ismanyti tai, kad ne visiem galima spaudyti inkstirus, juki viedo odos skirtingos. Man tai viena inkstira isspaudus, trys atsiranda vietoj jo. SOTHYS kosmetologe pritepe daug visokiu nesamoniu ant mano veido pries spaudydama, tad naiviai tikejaus gal gerai dezinfekuos ir isspaudzius neprades tu inkstiru daugintis.. Deja verysad.gif

Jūs čia apie inkštirus ar spuogus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 12 31, 16:23)
Jūs čia apie inkštirus ar spuogus? mastau.gif

Apie inkstirus smile.gif nors jau net pati nelabai besuprantu kas cia per velnias ant mano veido, zadu po keliu dienu dar kart pas dermatologe vaziot i Klp.
Atsakyti
QUOTE(zurzuela @ 2007 12 31, 15:51)
Apie inkstirus  smile.gif nors jau net pati nelabai besuprantu kas cia per velnias ant mano veido, zadu po keliu dienu dar kart pas dermatologe vaziot i Klp.

Tai gyvenime neturėjot inkštirų, o paskui išdygo trys, o iš jų pasidarė trys šimtai juodų taškiukų? g.gif Nu jei spuogai, tai suprantu, bet kaip inkštirai taip "dauginasi", tai pirmą kartą girdžiu blink.gif
Atsakyti
man atrodo, kad cia truputi susipainiojai zurzuela, gal ten ne ikstirai o spuogiukai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2007 12 29, 01:12)
as tai moku uz veido valyma 45lt  cia kaune. o kokias proedurras jus dar darot be veido valymo?

O kur cia eini? gal gali kontaktus i az imest? ir seip ar tau ten patiko?
Papildyta:
Sveikutes, noriu ir as nuvaryt kur nors kaune i veido valyma, karta gyvenime dariausi, tai net nezinau su kokiom cia priemonem dare. nes jusu pasiskaicius, supratau, kad riekejo pasigilint..Nes dabar noriu eiti kazkur, bet net neisivaizduoju kur..nes net nezinau kas tiktu mano odai ir kas ne, kas ten dar per rugstys ??? g.gif bauginanciai skamba... Kada jos tinka? mano veidukas seip nera [problematiskas labai, tai net nezinau ar cia reiktu, kad rankom spaudytu ar kazkokiu budu kitu? gal galit mane trouti apsviest? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 30, 16:57)
Aš tai suprantu ,kad pas nionia nėra giluminių spuogų ,ji vargsta su inkštirais daugiau g.gif O tai koks čia gydymas?

blogai supranti, pas ja yra ir giluminiu ax.gif
Atsakyti
yra yra bet nedaug, kaip jau minejau siuo metu ant veidelio spuogeliu nedaug bet like labai daug randu po spuogu maiginejimo, tai vis gi veidas atrodo baisiai, laukiu nekantriai veido valymo vel, nes kazkaip po svenciu jauciuosi uzsitersus doh.gif doh.gif ir dar cia pamasciau, man kosmetologe sake, kad cia nuo maisto, bet per sventes valgiau viska, kimsau ne negalvodama, o spuogais tai neisbere ptfu ptfu ptfu, tai vis gi cia ne nuo maisto, bent jau man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 02, 14:04)
yra yra bet nedaug, kaip jau minejau siuo metu ant veidelio spuogeliu nedaug bet like labai daug randu po spuogu maiginejimo, tai vis gi veidas atrodo baisiai, laukiu nekantriai veido valymo vel, nes kazkaip po svenciu jauciuosi uzsitersus  doh.gif  doh.gif  ir dar cia pamasciau, man kosmetologe sake, kad cia nuo maisto, bet per sventes valgiau viska, kimsau ne negalvodama, o spuogais tai neisbere ptfu ptfu ptfu, tai vis gi cia ne nuo maisto, bent jau man  schmoll.gif

na va, jau viena priezasti del ko ju gali buti, gali minusuoti thumbup.gif
Atsakyti