Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(hecate @ 2009 11 19, 22:34)
is kart kai tik isejau i lauka tai veidas baisus buvo gerai kad kedainuose tai vyksmas buvo  lotuliukas.gif  po keliu min. tas raudonis kazkaip dingo bet kai grizau namo i vln tai daug grazesnis veidelis buvo smile.gif  thumbup.gif

o kur tu dareisi veido valyma (kokiam salone)? ir kiek mokejai?
Atsakyti
siaip noreciau pabandyti valyma su Elsa Hjeronimus, bet kaune kazkaip neuzmatau kas atlieka.butu malonu jei kuri mamyte daresi ir parasytu atsiliepimus,kas kaune dirba su sia kosmetika
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2009 11 19, 19:16)
man tai ten viska dare biggrin.gif pirmiausia kauke po to spaudinejimas veido biggrin.gif skausmo tai buvo bet kentejau nes masciau apie skaistesne savo veido oda tongue.gif  po to vel kaukes masazas kremas ir procesas baigtas ax.gif

Spoguotos veido odos blogybe - kuo reciau valaisi veida - tuo labiau veido valymas nemalonesnis.... Man kol isvale veida, tai ejau 2 kartus per men. (cia kokius du men) Po to gyde, vale... kaukes, proceduros... Dabar veido valyma einu darytis du kartus per metus, o kitas proceduras noreciau eiti zymiai dazniau, nes jos malonios ir atpalaiduojancios 4u.gif

P.S. Ar esate girdejusios, kad veido valyma reikia eiti darytis tik savaite po menesinių ? tada maziau skausma jauti ir spuogai ne tokie skaudus !
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 03 15, 15:24)
bigsmile.gif  butinai ismeginsiu!

Ir kaip??
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 12 04, 21:57)

Kiek pamenu, tai nieko ypatingo..Jokio poveikio biggrin.gif gal kazka ne taip dariau.
Atsakyti
Sveikutes,

as penktadieni dariau veido valyma su tom rugstelem. Na viai neblogai, juoduliuku tikrai pamazejo, bet kosmetologe sake, kad teks po kokiu 2sav dar pakartoti, nes ne viskas issivale (buvau apleidusi veiduko tvarkyma, o pas mane poros stipriai kemsasi).
Seip jausmas is pradziu nepatiko tik uztepus ta kauke - perstejo oda (ji pas mane jautroka, su kuperoze- raudoni zandukai amzinai) - bet po keliu minuciu tas jausmas praejo, po to tepe kita kauke, dare veiduko masaza, patepe kremuku specialiai raustanciai odai. Ir buvau nustebinta, kad veidukas tikrai daug mazziau buvo sudirges nei nuo iprrasto veido valymo. t.y. matesi tik keletas rausvu demeliu kur buvo isspausti spuogeliai, o ne visas veidas daugmaz demem.
Tik va oda siektiek dabar serpetoja - bet cia mane perspejo, jog taip bus ir rekomendavo tepti daugiau drekinanciais kremais keleta dienu.

Seip procedura patiko. Paziuresim kaip oda reaguos po antros ir kaip atrodys. Dabar atrodo geriau nei buvo, bet dar ne taip kaip noretusi.
Atsakyti
eisiu sia savaite ir as pas kosmetologe darytis veido valymo. Neteko dar susidurt su situo reikalu, tai vis kirba mintis kaip atrodys oda isejus is jos. Ir koks vaizdas kita diena g.gif bet irgi einu vedina tikslo "grazi oda", taip kad teks pakentet biggrin.gif
Atsakyti
O pas ką ir kur jūs valotės rūgštim, kokia kaina?
Atsakyti
kartą man valė kosmetologė, tai efekto 0, o pinigų tai daug sumokėt reikėjo... tai aš pats su kavos tikrščiais prasišveičiu, dar iš medaus kaukę užsitepu, ir puiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2009 12 08, 09:50)
O pas ką ir kur jūs valotės rūgštim, kokia kaina?

as pas forumiete Lahja dariau . 65 dabar kainuoja
Akcijuke:) tai ir ismeginau
Atsakyti
sian as jau po valymo. Visumoj patiko smile.gif dare rugstini, o kakta siek tiek spaude. Visam veidui tepe migdolu rugsti, o kaktai kazkokia stipresne. Seip problemu su oda dideliu neturiu, tik kakta norejau susitvarkyt. Dar tepe po valymo poras sutraukiancia kauke, masaza dare. Galvojau kad iseisiu su negrazia oda (kol uzgis), bet isejau su grazesne. Aisku, sake ryt poryt kaktos odyte gali luptis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 09, 13:07)
as pas forumiete Lahja dariau . 65 dabar kainuoja
Akcijuke:) tai ir ismeginau

Kokia procedura tiek kainuoja?
Atsakyti