Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 10, 21:01)
Vardo kosmetologės nebepamenu, kažkur turiu, jei jau labai smalsu, galėčiau paieškoti. Jinai savu laiku buvo labai išgirta SM (temoje gal apie Sugiharą, nepamenu irgi blush2.gif ).

Būtų labai malonu, jei jos vardą atrastumėt (aišku, nebūtinai dabar) ir parašytumėt man až. bigsmile.gif Dėl kainų jau kaip nors išsiaiškinsiu pasiskambinusi... O dėl kosmetikos pardavimo kitose vietose net nežinojau, labai faina. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 10, 19:25)
Gal kas esate daręsi veido valymą Sothy's arba Sugiharoj?

aš seniai dariausi Sothyse, sužavėta nelikau ir nebeėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 10, 20:05)
Būtų labai malonu, jei jos vardą atrastumėt (aišku, nebūtinai dabar) ir parašytumėt man až.  bigsmile.gif Dėl kainų jau kaip nors išsiaiškinsiu pasiskambinusi... O dėl kosmetikos pardavimo kitose vietose net nežinojau, labai faina.  cool.gif

Dėl pirkimo kitur patariu kažkaip išsisukti dikretiškai, kai pasiūlys pirkti ten. Kosmetologai juk susinteresuoti irgi, kad pirktų pas juos. Na bet jei žinai, kad kitur rasi pigiau (o paieškoti kartais verta)...
Jei surasiu vizitinę, parašysiu čia, ne paslaptis juk tongue.gif

micefee, radau vizitę, kosmetologės vardas Ramutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 10 sausio 2010 - 20:38
O as paskutini karteli pas kosmetologe uzsibuvau 2 valandas ( kai iseinant pasiziurejau i laikrodi net aiktelejau tongue.gif )...tiek truko mano veido valymas. Is pradziu nuplove veida ir ispilingavo, po to udejo kazkokia kauke pilinguojancia, kuri ir salde ir kaitino vienu metu. Po kokiu 15-20 minuciu pradejo garinti veiduka, po gerinimo seke mechaninis valymas. Po valymo istepe kazkuo, pamasazavo veiduka, uzdejo kauke su kuria pagulejau geru 20 minuciu... ir po tokio relaksacinio pagulejimo paleido smile.gif
Atsakyti
Sako, veido garinimas jau atgyvenęs reikalas... Bet man būtent taip geriausiai išsival. blush2.gif Paskutinį kartą dariausi veido valymą su rūgštim, tai nepasakyčiau, kad viską gerai išvalė, bet turbūt reikia eiti iš pradžių dažniau, į mėnesį po porą kartų, kol veidas švarus pataps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 11 sausio 2010 - 12:03
QUOTE(micefee @ 2010 01 11, 12:03)
Sako, veido garinimas jau atgyvenęs reikalas... Bet man būtent taip geriausiai išsival. 

Man kai pagarina veiduka tai daaaaug maziau skauda kai spando. Nes kai tik rugsteline kauke uzdeda tai po to pakest nebegaliu skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Elziukas1984 @ 2010 01 11, 12:13)
Man kai pagarina veiduka tai daaaaug maziau skauda kai spando. Nes kai tik rugsteline kauke uzdeda tai po to pakest nebegaliu skausmo...

tai už tokius spaudymus duot kosmetologei į kailį. atsivėdėjus ir be gailesčio cool.gif
o kai nuo garinimų išsiplės poros arba kapiliarai, tada kas bus?
Atsakyti
sveiki 4u.gif Noreciau, kad parekomenduotumete kosmetologe Kaune 4u.gif Kazko oda suprastejo, buvo geros bukles, o paskutiniu metu ismete spuogeliais, inkstirais g.gif Itariu, kad del pakeistos mitybos unsure.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas daugiau esat bande veido sveitiklius su granuolem ir galit patarti? man kosmetologe rekomendavo, bet sake kad kuo smulkesni grudeliai tuo geriau, kokiu firmu sveitikliai yra tikrai smilkiu grudeliu?

taip pat noreciau suzinot daugiau del rugstiniu kremu, ar jie veiksmingi ir aplygina poras? kokios ju kainos? ar tik pas kosmetologes parduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 11, 12:29)
tai už tokius spaudymus duot kosmetologei į kailį. atsivėdėjus ir be gailesčio  cool.gif
o kai nuo garinimų išsiplės poros arba kapiliarai, tada kas bus?

Siaip dabar daugiau brinkina, nei garina pries veido valyma. Bet garinimas salyginai pigiau atsieina. Turbut del to ji renkasi atlikti, o ne brinkinima g.gif
Atsakyti
as tai savo spuoguota oda tik rugstimis valau..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 01 11, 18:08)
as tai savo spuoguota oda tik rugstimis valau..

O kaip ten viskas vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 sausio 2010 - 11:08