Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(Donma @ 2008 03 08, 13:47)
............Paaiškino,kad ta vadinamoji žaizdelė gali sugyti ir per 10-15metų....Išrašė tik kontraceptinį žiedą dėl mano pilvo skausmų ir kartais krešulingų mėnesinių.

Mano ginekologe, lyg tai minejo, jei yra zaizdele, tai pries naudojant kontraceptini zieda, ar pries ivedant spirale, reik is pradziu sutvarkyt zaizdele g.gif Jei yra zaizdeli geriau rinktis kitas kontraceptines priemones g.gif
Nezinau ar tikrai taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 11, 13:53)
Mano ginekologe, lyg tai minejo, jei yra zaizdele, tai pries naudojant kontraceptini zieda, ar pries ivedant spirale, reik is pradziu sutvarkyt zaizdele  g.gif  Jei yra zaizdeli geriau rinktis kitas kontraceptines priemones  g.gif
Nezinau ar tikrai taip  ax.gif

Va va, kai yra zaizdele, kontraceptinio ziedo naudoti negalima. As naudojau, tai man pastoviai uzdegimai kabindavosi. Gydytoja sake cia del zaizdeles.
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 03 08, 12:09)
g.gif gal kuri vartojot Azitromicin?lyg taip

merginos,nevartojot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 11, 14:53)
Mano ginekologe, lyg tai minejo, jei yra zaizdele, tai pries naudojant kontraceptini zieda, ar pries ivedant spirale, reik is pradziu sutvarkyt zaizdele  g.gif  Jei yra zaizdeli geriau rinktis kitas kontraceptines priemones  g.gif
Nezinau ar tikrai taip  ax.gif

o manoji pasake, kad galiu zieda naudot... specialiai klausiau del zaizdeles ir KZ suderinamumo, ir leido ji man, net recepta israse g.gif

QUOTE(Neringiux @ 2008 03 11, 18:31)
Va va, kai yra zaizdele, kontraceptinio ziedo naudoti negalima. As naudojau, tai man pastoviai uzdegimai kabindavosi. Gydytoja sake cia del zaizdeles.

apie KZ yra atskira temele, ir yra paneliu, kurios skundziasi, kad butent del ziedo atsiranda visokie uzdegimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 03 11, 20:00)
merginos,nevartojot Azitromicin?  blush2.gif

aš tai tikrai tokių vaistų nenaudojau, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 03 11, 19:00)
merginos,nevartojot?  blush2.gif
schmoll.gif

O man vel i vakara pakraujuoja g.gif ir strenu sr maudzia blink.gif kazkaip nesinori operavusiai gyd ikireti blush2.gif ,palauksiu dar dienele kita unsure.gif
Atsakyti
na man irgi ilgokai kraijavo po konizacijos, taciau negausiai.
Jeigu prades gausiau kraujuoti kreipkis i gydytoja. Gal dar liko kokia kraujagysle neuzsitraukus. Geriau jau apsidrausti.
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 03 12, 10:28)
na man irgi ilgokai kraijavo po konizacijos, taciau negausiai.
Jeigu prades gausiau kraujuoti kreipkis i gydytoja. Gal dar liko kokia kraujagysle neuzsitraukus. Geriau jau apsidrausti.
Viskas bus gerai 4u.gif

kraujuoju taip kaip per menzes g.gif o penktad eisiu tyrimo atsakymo ir tuo paciu pasirodysiu gydytojai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noriu suzinoti jusu nuomone arba gal kuriai taip pat buvo. Dariausi biopsija, parode kad yra cin1, 1 laipsnio intraepiteline gimdos kaklelio neoplazija. ZPV viruso neturiu. Gydytoja,kuri dare biopsija, sake, kad reikia daryti konizacija. Kita gydytoja sako, kad cia isvis dar nera ka operuoti.Ypac kai as dar negimdziusi, ir tokio amziaus(man 22 metai).Be to, neturiu vieno is didziausiu faktoriu - ZPV viruso. Manau, kad reikia dar kito gydytojo nuomones, bet labai laukiu ir is Jusu. Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Este69 @ 2008 03 12, 16:10)
Sveikos smile.gif noriu suzinoti jusu nuomone arba gal kuriai taip pat buvo. Dariausi biopsija, parode kad yra cin1, 1 laipsnio intraepiteline gimdos kaklelio neoplazija. ZPV viruso neturiu. Gydytoja,kuri dare biopsija, sake, kad reikia daryti konizacija. Kita gydytoja sako, kad cia isvis dar nera ka operuoti.Ypac kai as dar negimdziusi, ir tokio amziaus(man 22 metai).Be to, neturiu vieno is didziausiu faktoriu - ZPV viruso. Manau, kad reikia dar kito gydytojo nuomones, bet labai laukiu ir is Jusu. Dekui smile.gif

pas mane tas pats mirksiukas.gif
man gyd.patare kuo greiciau susilaukt vaikelio, o tada jau ziures pagal aplinkybes, gal ji po gimdymo pati susitvarkys ax.gif
kas metus reikia daryt citologini, stiprint imuniteta ir mylet save wub.gif
as jau beveik metus nieko nedarau, nes mes jau planuojam vaikeli, tikiuosi rudeni nestuke.gif . Kaip tik si menesi eisiu citologini daryt, gal ir viskas gerai bus rolleyes.gif
Atsakyti
na man gydytoja kai skyre KT,tai sake kad po 3men reikes ateiti ir ziureti ar nereaguoja zaizdele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Este69 @ 2008 03 12, 15:10)

manyciau nereiktu dar operuotis smile.gif ,o be to dar negimdzius ax.gif pas mane jau buvo pries treacia nestuma HSIL ir tai gydytoja patare pirma pasigimdyti,o tada operuotis ,ka as ir padariaupries sav smile.gif
Atsakyti