Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Nu klausykites, paskaiciau sita foruma ir silpna pradejo darytis. blink.gif Turiu ir as ta zaizdele nuo paauglystes. Kas metai pasidarydavau citologini tyrima ir nesukdavau sau galvos. Pasigimdziau dvi mergaites. Ir eilini patikrinima pas gine uzsiminiau, gal kazka reikia daryt su ta zaizdele. Tai sako, dabar nieko jau jom nedaroma. g.gif
Na, o cia atradau, kad ir pjausto, saldo ir dar kazka daro. doh.gif
Pasimeciau visai.
Bet kaip supratau is jusu zinuciu, tai kai kurioms randa ten kazkokiu tai "gerybiu" - ZPV ir kt. Tai mastau, kad gal tik tokiu atveju kazkas daroma su ta zaizdele, o jei nieko neranda, jokiu pakitimu, tai taip ir palieka. g.gif Nu pasimeciau visai.
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2008 03 16, 23:13)
Nu klausykites, paskaiciau sita foruma ir silpna pradejo darytis.  blink.gif  Turiu ir as ta zaizdele nuo paauglystes. Kas metai pasidarydavau citologini tyrima ir nesukdavau sau galvos. Pasigimdziau dvi mergaites. Ir eilini patikrinima pas gine uzsiminiau, gal kazka reikia daryt su ta zaizdele. Tai sako, dabar nieko jau jom nedaroma.  g.gif
Na, o cia atradau, kad ir pjausto, saldo ir dar kazka daro.  doh.gif
Pasimeciau visai.
Bet kaip supratau is jusu zinuciu, tai kai kurioms randa ten kazkokiu tai "gerybiu" - ZPV ir kt. Tai mastau, kad gal tik tokiu atveju kazkas daroma su ta zaizdele, o jei nieko neranda, jokiu pakitimu, tai taip ir palieka.  g.gif  Nu pasimeciau visai.

Nepergyvenk taip mirksiukas.gif Jeigu gerai jautiesi, geri tyrimu rezultatai, nieko nedaroma su zaizdelem.
Atsakyti
QUOTE(gige252 @ 2008 03 16, 19:11)
O kas tas GKV? Gimdos kaklelio vėžio? Atsiprašau už nesupratingumą, tiesiog neteko niekada su tuo susidurti

QUOTE(vicule @ 2008 03 16, 21:57)
aga,tikrai kas tas GKV  4u.gif ?ar cia kazkas panasaus i PAP?mat pastaraji man gydytoja sake kartoti i metus karta  unsure.gif ...

Čia gal mano klaida ax.gif , turėjau pilnai parašyti: GKV - gimdos kaklelio vėžio.
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 03 17, 11:29)
Čia gal mano klaida ax.gif , turėjau pilnai parašyti: GKV - gimdos kaklelio vėžio.

dabar jau aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O as noriu paklaust tu, kas dare prisaldyma (ar tai prideginima:)) skistu azotu. Ar jums nieko nepasikeite? Nes man jau 2 kart po sitos proceduros buvo mm, tai kiekviena karta pries menstruacija, 2-3 dienas kazkokios tamsiai rudos isskyros buna (fu), niekada nieko tokio nebudavo schmoll.gif
Ir dar kazkos lengvas diskomfortas atsirado smileysex.gif metu, gal dar turi kazkiek laiko praeit, kad ten viskas atsistatytu ax.gif ?

Balandi eisiu pas gine pasirodyt, tai reik uzklausti del visko, o gal jau susitvarkys ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 03 17, 17:09)
O as noriu paklaust tu, kas dare prisaldyma (ar tai prideginima:)) skistu azotu. Ar jums nieko nepasikeite? Nes man jau 2 kart po sitos proceduros buvo mm, tai kiekviena karta pries menstruacija, 2-3 dienas kazkokios tamsiai rudos isskyros buna (fu), niekada nieko tokio nebudavo  schmoll.gif
Ir dar kazkos lengvas diskomfortas atsirado  smileysex.gif metu, gal dar turi kazkiek laiko praeit, kad ten viskas atsistatytu  ax.gif ?

Balandi eisiu pas gine pasirodyt, tai reik uzklausti del visko, o gal jau susitvarkys ax.gif .

Pas mane po prisaldymo azotu nebuvo tepliojimu nei pries, nei po menesiniu (Tfu tfu tfu smile.gif )As tavo vietoj pasirodyciau ginekologei.
Atsakyti
lavaza, man ta pati beda. Pries ir po men 3 dienos tepliojimas. Nieko nesuprantu. g.gif Buvau pas gydytoja tai ji nieko blogo nemate, tik kazkodel pasiule kontraceptines pavartot, kodel nezinau. Paskaiciau anotacija ir nevartoju, nes tiek salutiniu poveikiu, kad nes silpna pasidare. kita men vel eisiu, nes ir neramu ir apskritai kazkokia nesamone, nervai nelaiko. spausiu, tegu daro visokius tyrimus (tepinelius, kolposkopiskai tegu apziuri). blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nula @ 2008 03 21, 19:08)
lavaza, man ta pati beda. Pries ir po men 3 dienos tepliojimas. Nieko nesuprantu.  g.gif  Buvau pas gydytoja tai ji nieko blogo nemate, tik kazkodel pasiule kontraceptines pavartot, kodel nezinau. Paskaiciau anotacija ir nevartoju, nes tiek salutiniu poveikiu, kad nes silpna pasidare. kita men vel eisiu, nes ir neramu ir apskritai kazkokia nesamone, nervai nelaiko. spausiu, tegu daro visokius tyrimus (tepinelius, kolposkopiskai tegu apziuri). blink.gif

Idomu, kodel taip g.gif Na va, ir gine tau nieko nepaaiskino g.gif Galvoju, kal taip gali buti kuri laika po tos proceduros, bet jei visa laik schmoll.gif
Eisiu balandi as savo kamantineti ax.gif , tegul paaiskina, ir padaro, taip kaip buvo anksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jau anksciau rasiau ,kad man pries tris sav buvo atlikta kaklelio dietermokonizacija.Vakar susirgau ,bet taip gausiai blink.gif ,kad nakti vare kaiurai g.gif ir siandien visa diena lakstau ,nespeju keisti paketu doh.gif (paciu didziausiu blink.gif )kaip kitoms buvo po sios operacijos g.gif Kada susirgot pirma kart,ar gausiai buvo ar kaip iprasta g.gif man kazkaip neramu unsure.gif Kita sav eisiu trauktis siuliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 25 kovo 2008 - 16:17
QUOTE(edicike @ 2008 03 25, 17:16)
Sveikos 4u.gif

jau anksciau rasiau ,kad man pries tris sav buvo atlikta kaklelio dietermokonizacija.Vakar susirgau ,bet taip gausiai blink.gif ,kad nakti vare kaiurai g.gif ir siandien visa diena lakstau ,nespeju keisti paketu doh.gif (paciu didziausiu blink.gif )kaip kitoms buvo po sios operacijos g.gif Kada susirgot pirma kart,ar gausiai buvo ar kaip iprasta g.gif man kazkaip neramu unsure.gif Kita sav eisiu trauktis siuliu...

Man buvo paprasta kaklelio konizacija daryta, aš visą mėnesį po operacijos prakraujavau, o paskui matyt dar ir susirgau irgi labai gausiai. dabar jau penki mėnėsiai, tai pagaliau pradeda mažėti. Buvau pas gydytoja, apžiūrėjo, viskas normoj, tik minėjo kad galėčiau kažkokiu vaistų pavartoti, kad gimda susitraukdama ne tik kraujavima skatintu bet karto ir krajagysles užspaustų. recepto jiman tada neparašė, nereceptinis vaistas, o kai išėjau iš kabineto, iš tos laimės kad viskas gerai, tai pavadinima pamiršau rolleyes.gif Ačiū Dievui viskas natūraliai tvarkosi...
O jūsų atveju gal irgi nieko blogo, bet dėl ramumo pasirodykit dyg.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2008 03 25, 20:17)
Man buvo paprasta kaklelio konizacija daryta, aš visą mėnesį po operacijos prakraujavau, o paskui matyt dar ir susirgau irgi labai gausiai. dabar jau penki mėnėsiai, tai pagaliau pradeda mažėti. Buvau pas gydytoja, apžiūrėjo, viskas normoj, tik minėjo kad galėčiau kažkokiu vaistų pavartoti, kad gimda susitraukdama ne tik kraujavima skatintu bet karto ir krajagysles užspaustų. recepto jiman tada neparašė, nereceptinis vaistas, o kai išėjau iš kabineto, iš tos laimės kad viskas gerai, tai pavadinima pamiršau  rolleyes.gif  Ačiū Dievui viskas natūraliai tvarkosi...
O jūsų atveju gal irgi nieko blogo, bet dėl ramumo pasirodykit dyg.

na,tikiuosi kad nieko blogo,nes visa sia sav busiu su mazyliu pas mama kitam mieste...del sventos ramybes ryt gal pasiskambinsiu savo ginei smile.gif
Aciu,vistiek nuraminot 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu GK žaizdelę jau gal 10 metų.Gydytojai negali paaiškinti, kodėl ji atsirado, nes visada lankausi pas vieną ir tą pačią gydytoją.Po gimdymo žaizdelė dar padidėjo..Kol kas, kiek daro tyrimus, per tiek metų nieko blogo nerado, o va apskutinį kartą, kai buvau nuėjusi pasitikrinti po 2 mėnesių nuo gimdymo, tai tyrimas nelabai gydytoją sužavėjo...Bet sakė kartos po kokių 3-6 mėnesių.Jei negerės, tuomet operacija laukia..
Atsakyti