Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Na va buvau pas Intaite. Galiu pasakyti, (is konsultacijos ) kad gydytoja tikrai nebloga. Taip ilgai ant ginekologines kedes nesedejau. Viska isciupinejo ir ismaige. Paele pakartotini citologini, patare kaip nuo mieliagrybiu gintis. Neramu man, nes histologinis "carsinoma in situ" buvo. Bijau, kad tuoj pati palusiu. Gydytoja pasake, kad konizacija negraziai padaryta ir "audinio +" palikta. Jei kuri darysit konizacija pas gyd. Kirilova-rimtai pagalvokit , ar kitu gydytoju paieskokit. Man ja taip isgyre ir as taip ja pasitikejau, o dabar toks komentaras mane is veziu ismuse. Bloga man ir verkt norisi. Kaip noriu but sveika ir ramiai gyvent negalvodama, apie visokius blogus dalykus.
Atsakyti
as jau rytoj guluosi i ligonine,operacijai,taip baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 15, 11:45)
as jau rytoj guluosi i ligonine,operacijai,taip baisu  doh.gif

laikysim kumscius uz tave console.gif
Papildyta:
QUOTE(Nula @ 2008 04 15, 11:09)
Na va buvau pas Intaite. Galiu pasakyti, (is konsultacijos ) kad gydytoja tikrai nebloga. Taip ilgai ant ginekologines kedes nesedejau. Viska isciupinejo ir ismaige. Paele pakartotini citologini, patare kaip nuo mieliagrybiu gintis.

o ka patare? vaistus israse, ar siaip kokie higienos patarimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 15, 11:45)
as jau rytoj guluosi i ligonine,operacijai,taip baisu  doh.gif

sėkmės, drąsiau, laukiam grįžtančios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 31, 12:14)
gerai isklausinek gyd ka tau bus galima daryt, ko ne  mirksiukas.gif  paklausinek apie tolimesni lytini gyvenima ir kada galesi pradet  nestuke.gif

ir linkiui tau sekmes  drinks_cheers.gif  pasipasakok paskui, kaip seksis  mirksiukas.gif

Sveikutės, aš jau po konizacijos ir man dabar biuletenis. 04.21 važiuoju į KMUK atsakymo. Na, nežinau kaip kitoms sekasi tos operacijos, bet man tai... Ryte(04.03) operavo o tą patį vakarą vėl vežė į operacinę, nes baisiai prasidėjo kraujavimas, tai ten darė apsiuvimą, tiksliai neprisimenu kaip vadinasi, bet šis malonumas buvo tik su vietiniu šaldymu:(
O apie vaikučius gydytoja patarė tik po pusės metų galvoti...
Vėliau parašysiu daugiau, nes neturiu kompo namuose, tai truputį sunkiau..
Atsakyti
Sveikos,

Praeitą rudenį man padarė konizaciją,kaip gydytoja pasakė - radikalią, paliko tik tiek, kiek būtina, kad galėčiau išnešioti vaiką. Tačiau nesėkmingai, po to garino ląsteles lazeriu, lyg ir atsakymas buvo geras. Tada patojau, pagimdžiau, o dabar PAP atsakymas vėl nedžiuginantis. Gydytoja sako lauksim, žiūrėsim... O aš dar vaikų noriu, ir nenoriu, kad kažkoks žnypliuotasis man gyvenimą gadintų...
Atsakyti
sveikos merginos, as irgi turiu si malonuma jau 6 metus, sakykit ar nieko tokio, jog kartais po lytiniu santykiu man nestripriai kraujoja, as taip galvoju, kad zaizdele matyt uzkabina ar kaip g.gif nes cia buna labai retai, bet man kazkaip vistiek neramu ar cia nieko blogo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 04 16, 07:08)
sveikos merginos, as irgi turiu si malonuma jau 6 metus, sakykit ar nieko tokio, jog kartais po lytiniu santykiu man nestripriai kraujoja, as taip galvoju, kad zaizdele matyt uzkabina ar kaip g.gif  nes cia buna labai retai, bet man kazkaip vistiek neramu ar cia nieko blogo unsure.gif

paskambinau gyd. tai sake ateit butinai, nes tokie posantykiniai kraujavima negerai unsure.gif tai uzsirasiau siandien varau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 04 16, 08:04)
paskambinau gyd. tai sake ateit butinai, nes tokie posantykiniai kraujavima negerai unsure.gif tai uzsirasiau siandien varau verysad.gif

buvau pas gyd, tai siaip nieko blogo nerado, paeme tepineli citologiniam, israrse zvagukuciu koklas, tai lauksim atsakimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2008 04 16, 13:17)
buvau pas gyd, tai siaip nieko blogo nerado, paeme tepineli citologiniam, israrse zvagukuciu koklas, tai lauksim atsakimo unsure.gif

lauksim geru ziniu friends.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
per kiek laiko yra padaromas citologinis tyrimas ax.gif , as jau nuo pirmadienio laukiu atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 04 18, 12:35)
Labas 4u.gif
per kiek laiko yra padaromas citologinis tyrimas ax.gif , as jau nuo pirmadienio laukiu atsakymo?

ziurint kur dareisi,jei poliklinikoj tai mazdaug per savaite,o jei privaciai gal greiciau!
Atsakyti