Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

Sveikos,
Turiu ir aš šitą "džiaugsmą". Įgimta žaizdelė, viskas kaip ir gerai. Tik va po paskutinės kolposkopijos (o darė jau kokį 6tą kartą, ir niekad taip nebuvo) jau trečia diena vis po truputį kraujo išsiskiria... Ar pasitaiko taip, ar tai jau negerai?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Pas mane irgi yra toji zaizdele, lyg igimta. Neseniai pirma karta dare onkocitologini tyrima. Nerado jokiu pakitimu, atsakymas geras ax.gif Tai vat nesuprantu, ar galiu buti rami, tirtis gal vel kokiu metu, ar butina kazkokius rimtesnius tyrimus daryti, gydyti ta zaizdele unsure.gif Beje, planuojam vaikuti, labai noriu pastoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2008 04 04, 21:59)
Sveikos, merginos  4u.gif
Pas mane irgi yra toji zaizdele, lyg igimta. Neseniai pirma karta dare onkocitologini tyrima. Nerado jokiu pakitimu, atsakymas geras  ax.gif Tai vat nesuprantu, ar galiu buti rami, tirtis gal vel kokiu metu, ar butina kazkokius rimtesnius tyrimus daryti, gydyti ta zaizdele  unsure.gif Beje, planuojam vaikuti, labai noriu pastoti  wub.gif

Igimta zaizdele man rado,m kai buvau 18 metu, kiek pamenu onkocitologiniu tyrimu niekas nei nedare, dabar bent jau jas steb....tada plika akim apziuredavo...laikas ejo, stebejo, paskui tyrimai.....pakitimu nebuvo iki 34 metu, kai jie atsirado is karto ir isoperavo .....
Svarbu tavo atsakymai manau geri, mano gydytojai vis lauke kol pagimdysiu....
Atsakyti
Sveikos,
as gyvenu uk, tai nedaug informacijos turiu, nes negaliu grizt i lt kol kas. Rado man ta zaizdele taip pat, bet rado todel, kad pries metus pradejau kraujuot po kiekvieno lytinio santykio. Iki siol jie nieko nedaro, tik sake kad po poros menesiu gal darys uzsaldyma. Ar ir jums kraujuoja? Labai pasimetus esu, nes dauguma raso, kad gyvena ir nieko nedaro su ta zaizdele, bet kai pas mane kraujuoja kiekviena karta as negaliu apie tai pamirsti, ir kiekviena karta apie tai prisimenu. Jau prisigalvojus visokiu baisybiu.. verysad.gif
Atsakyti

labukas smile.gif man dar 4men iki sekancio onkocitologinio doh.gif bijau, kad neoperuotu dar, taip noreciau pirma pagimdyt wub.gif

QUOTE(nochinacija @ 2008 04 06, 22:18)
Sveikos,
as gyvenu uk, tai nedaug informacijos turiu, nes negaliu grizt i lt kol kas. Rado man ta zaizdele taip pat, bet rado todel, kad pries metus pradejau kraujuot po kiekvieno lytinio santykio. Iki siol jie nieko nedaro, tik sake kad po poros menesiu gal darys uzsaldyma. Ar ir jums kraujuoja? Labai pasimetus esu, nes dauguma raso, kad gyvena ir nieko nedaro su ta zaizdele, bet kai pas mane kraujuoja kiekviena karta as negaliu apie tai pamirsti, ir kiekviena karta apie tai prisimenu. Jau prisigalvojus visokiu baisybiu..  verysad.gif

zinai, kazkaip visai nepasitikiu vietiniais daktarais. gal tu rask to laiko ir lek i lietuva issitirti(pati dviems dienoms i lt lekiau, tyrimu ats telefonu suzinojau). zaizdele neturi kraujuoti, o dar metus schmoll.gif pas tuos airius ir anglus vakcina nuo zpv tik dabar atsirado, nepasitikiu jais unsure.gif galvos skausma pasildytu sprite gydo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ikisiu ir as savo trigrasi. Man zaizdele rado kai buvau 17 metu, dar po keliu metu pastebejo, kad gimdos kaklelio pakites audinys. Beje zaizdale man pridegino, bet ji vistiek atsinaujina, kai laukiausi vaiksciojau i poliklinika ir i privatu kabineta, tai privaciam kabinete man gydytoja kategoriskai pasake, kad deginti dabar jos negalima, nes kai gimdysiu gali dar labiau padideti ji plysus, o polklinikoje per apziura paeme ir man net nieko nesake ja pridegino, suzinojau jau kai buvo saukstai po pietu, taigi kaip ir sake privati gydytoja per gimdyma ji dar labiau plyso. Dabar jau praejo 2 metai po gimdymo ir zaizdele dar vis yra, ja apsaldo, ji vel atsinaujina, kas puse metu vaikstau pas ginekologe ir darausi citologini tyrima, aisku baisu buvo is pat pradziu, bet dabar jau nebebijau, tiesiog susigyvenau su tuom ir stengiuosi apie tai negalvoti ir tiesiog gyventi kaip niekur nieko, nes baime tai musu priesas. Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 04 08, 12:35)
Sveikutes,
Ikisiu ir as savo trigrasi. Man zaizdele rado kai buvau 17 metu, dar po keliu metu pastebejo, kad gimdos kaklelio pakites audinys. Beje zaizdale man pridegino, bet ji vistiek atsinaujina, kai laukiausi vaiksciojau i poliklinika ir i privatu kabineta, tai privaciam kabinete man gydytoja kategoriskai pasake, kad deginti dabar jos negalima, nes kai gimdysiu gali dar labiau padideti ji plysus, o polklinikoje per apziura paeme ir man net nieko nesake ja pridegino, suzinojau jau kai buvo saukstai po pietu, taigi kaip ir sake privati gydytoja per gimdyma ji dar labiau plyso. Dabar jau praejo 2 metai po gimdymo ir zaizdele dar vis yra, ja apsaldo, ji vel atsinaujina, kas puse metu vaikstau pas ginekologe ir darausi citologini tyrima, aisku baisu buvo is pat pradziu, bet dabar jau nebebijau, tiesiog susigyvenau su tuom ir stengiuosi apie tai negalvoti ir tiesiog gyventi kaip niekur nieko, nes baime tai musu priesas. Sekmes visoms.

mane tas poliklinikoj ir siutina,pasodina ant kedes,net nepaaiskine daro ka nori,pvz nei vieno apziurejimo metu man nepasake ka daro,supratau tik is sios temos pasiskaicius,o purske,gnaibe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 08, 12:45)
mane tas poliklinikoj ir siutina,pasodina ant kedes,net nepaaiskine daro ka nori,pvz nei vieno apziurejimo metu man nepasake ka daro,supratau tik is sios temos pasiskaicius,o purske,gnaibe  doh.gif

Sveika,
Va va ir as apie tai. I poliklinika ejau tik tam, kad per nestuma galeciau pasirgti jei ka, nes privatus negali duoti nedarbingumo. Tai paskui gailejausi daugiau ten mano kojos nebus o jei ka daryti reikes tai tures aiskinti ka su manimi daro, nes atsiguli zmogus bejegis ir daro su tavim ka nori privaciam pvz. man visada sako ka daro ir atsiklausia ar daryim ar ne, o poliklinikose jiems vienodai rodo.
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2008 04 08, 12:50)
Sveika,
Va va ir as apie tai. I poliklinika ejau tik tam, kad per nestuma galeciau pasirgti jei ka, nes privatus negali duoti nedarbingumo. Tai paskui gailejausi daugiau ten mano kojos nebus o jei ka daryti reikes tai tures aiskinti ka su manimi daro, nes atsiguli zmogus bejegis ir daro su tavim ka nori privaciam pvz. man visada sako ka daro ir atsiklausia ar daryim ar ne, o poliklinikose jiems vienodai rodo.

matyt zmogus kaip mesos gabalas jiems doh.gif ir nemato reikalo aiskint schmoll.gif
o kad tenka man eit i poliklinika,nes privatiems db lt nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 08, 12:53)
matyt zmogus kaip mesos gabalas jiems  doh.gif  ir nemato reikalo aiskint  schmoll.gif 
o kad tenka man eit i poliklinika,nes privatiems db lt nera mirksiukas.gif

Suprantu tave pas mane dabar irgi nekas su Lt, tai negaliu nueiti o jau reiktu, nes nebuvau jau metai, tai gausiu velniu, bet tikiuosi vyras eis i atostogas tai gaus pinigeliu ir teks zigiuoti. unsure.gif
Atsakyti
sveikos,
na as pati vaikstau i seimos klinika,kurioje esu prisirasius ir iki siol gydytoja visada paaiskindavo ka ir kodel daro smile.gif
manau,kad tai daugiau priklauso nuo pacio gydytojo o ne nuo gydymo istaigos kurioje jis dirba.
is drauges esu girdejusi kai privacioje klinikoje priskoria tyrimu ir tu,kuriu realiai nereikia schmoll.gif bet kadangi uz kiekviena ju pirsto pajudinima moki pinigelius tai ko ju neskirti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 04 08, 13:51)
sveikos,
na as pati vaikstau i seimos klinika,kurioje esu prisirasius ir iki siol gydytoja visada paaiskindavo ka ir kodel daro  smile.gif
manau,kad tai daugiau priklauso nuo pacio gydytojo o ne nuo gydymo istaigos kurioje jis dirba.
is drauges esu girdejusi kai privacioje klinikoje priskoria tyrimu ir tu,kuriu realiai nereikia  schmoll.gif  bet kadangi uz kiekviena ju pirsto pajudinima moki pinigelius tai ko ju neskirti  g.gif

zinau tik viena,jei moki,elgsis padoriai,ir paaiskins,ir istirs rolleyes.gif pasikalbejau va su drauge pasirodo ji eina pas ta pacia ginekologe kur as bv,tai ji visad i kisene ikisa,sake labai maloniai viska isaiskina mirksiukas.gif
Mes cia biski ne i tema ,tai atsiprasom 4u.gif
o kas del privaciu,tai sutinku,ejau nesenai,tai skiria ko reikia ,ir ko nereikia,arba kas jau daryta,dar karta daryti schmoll.gif
Atsakyti