QUOTE(linagud @ 2008 02 14, 14:38)
esu nustebinta mamų požiūriu į darželį - galima pagalvoti, kad tai tik maitinimo įstaiga. O pasiūlymas paprašyti auklėtojos sudėti nesuvalgytą maistą į namus - visiškas absurdas, dar paprašykit, kad ir arbatą ar kompotą į tą patį maišelį supiltų ir sąskaitą už aptarnavimą pateiktų. O tai, ką mano vaikas veikia per visą dieną tame darželyje, kažkodėl, pasirodo, niekam nerūpi?!
Nesuprantu tamstos pasipiktinimo esmės.
Ką veikia mano vaikas, puikiai žinau, jei man kils klausimų ar kažkokių neaiškumų, tai tada ir iškelsiu tą problemą, o dabar nėra reikalo.
QUOTE(Baltike @ 2008 02 14, 14:59)
Patikėk, ką mano vaikai veikia darželyje, man tikrai rūpi. Ir darželį pirmiausia rinkausi pagal tai, kiek veiklos ir užsiėmimų ten bus mano vaikams. O temą apie maistą užvedžiau tik todėl, kad mokestis už maitinimą pakilo, tačiau maistas mano akimis pagerėjo ne ta linkme, kaip man norėtųsi (ta prasmė padidėjo kiekis ir desertų skaičius, o ne patiekalų įvairovė ir galbūt kokybė). Parūpo sužinoti, kaip kituose darželiuose. Tuo tarpu vaikų priežiūra ir užsiėmimais mūsų darželyje aš esu visiškai patenkinta.

Visiškai su tavimi sutinku, ypač dėl maitinimo, nes man labai aktualu, ką valgo dukra, ir norėtųsi, kad to beverčio maisto (desertų) būtų kuo mažiau. Kai reikės, pati nupirksiu.