Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(linagud @ 2008 02 14, 15:03)
Ir maitins jie mūsų vaikus taip, kaip norės. O jei per daug norų pradedi reikšti, labai ramiai pasiūlo pasiieškoti geresnio varianto - auklės ar kito darželio, nes laukiančių eilė patekti į darželį nesibaigianti.

Jau turėjau vieną pokalbį su darželio valdžia dėl darželio maisto prieš porą metų. Ir meniu išties pasikeitė teigiama linkme. Galbūt eisiu pasikalbėti ir vėl, tik prieš tai noriu surinkti šiek tiek daugiau informacijos. Dėl savo vaikų paprašyti to, kas geriausia, tikrai nebijau (ir ne tik apie maistą kalbant). Jei meniu nepasikeis, tragedijos nedarysiu (nėra jis toks blogas), tačiau žinosiu, kad tai, kas nuo manęs priklauso, padariau.
Atsakyti
QUOTE(linagud @ 2008 02 14, 14:38)
esu nustebinta mamų požiūriu į darželį - galima pagalvoti, kad tai tik maitinimo įstaiga. O pasiūlymas paprašyti auklėtojos sudėti nesuvalgytą maistą į namus - visiškas absurdas, dar paprašykit, kad ir arbatą ar kompotą į tą patį maišelį supiltų ir sąskaitą už aptarnavimą pateiktų. O tai, ką mano vaikas veikia per visą dieną tame darželyje, kažkodėl, pasirodo, niekam nerūpi?! bash.gif

o as niekaip negaliu suprasti, tokio pasaipaus poziurio i tai, kad vaikas issinesa i namus nesuvalgyta apelsina ar pan. Gi teveliai sumoka uz ta maista, tai ir elgiasi kaip nori, negi bus teisingiau, jei ta maista i namus nesis darzelio vedeja, auklyte ar kitas personalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaj: 14 vasario 2008 - 18:58
QUOTE(linagud @ 2008 02 14, 14:38)
esu nustebinta mamų požiūriu į darželį - galima pagalvoti, kad tai tik maitinimo įstaiga. O pasiūlymas paprašyti auklėtojos sudėti nesuvalgytą maistą į namus - visiškas absurdas, dar paprašykit, kad ir arbatą ar kompotą į tą patį maišelį supiltų ir sąskaitą už aptarnavimą pateiktų. O tai, ką mano vaikas veikia per visą dieną tame darželyje, kažkodėl, pasirodo, niekam nerūpi?! bash.gif

O kuo ne maitinimo, jei vaikas ten valgo 4 kartus per dieną essen.gif hihihi.gif hihihi.gif (juokauju, žinoma hihihi.gif ) . Dėl sudėjimo į namus - tai manau neprašo mamytės sudėt likusį apelsiną, obuolį ar bandelę ir pan., paprasčiausiai auklėtojos sudeda visa tai į spintelę, nes vaikas nepajėgus tiek suvalgyti doh.gif O kad ir paprašytų nematau nieko blogo mirksiukas.gif Negi geriau, kad vaikas pradėtų valgyt obuolį ar varškės desertą ir paliktų vos paragavęs, tada tikrai būtų gaila likusio maisto, kuris atsidurtų šiukšliadėžėj verysad.gif Ir nereikia taip smulkintis su tais kompotais ir arbata mirksiukas.gif O jau, kad vaikų ugdymas šioj temoj užima garbingiausią vietą nereik nei pasakot. Ir viskas čia ok thumbup.gif

SU ŠIRDUKIŲ DIENA VISAS wub.gif wub.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 14 vasario 2008 - 19:32
kažkaip pagalvojau..kaži kodėl tą apelsiną..ar sūrelį ar obuolį visi kaip susitarę įdeda parsinešti namo....man labaiu patiktų,kad juos suvalgytų grupėj....niu mano vaikai tai tikrai valgo ir aplesinus ,ir sūrelius ir bananus....toks jausmas,kad jie nori parodyti -va kie maisto padaugėjo...."kiba nesuvalgo ir nešam namo" g.gif kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 02 14, 16:13)
Jau turėjau vieną pokalbį su darželio valdžia dėl darželio maisto prieš porą metų. Ir meniu išties pasikeitė teigiama linkme. Galbūt eisiu pasikalbėti ir vėl, tik prieš tai noriu surinkti šiek tiek daugiau informacijos. Dėl savo vaikų paprašyti to, kas geriausia, tikrai nebijau (ir ne tik apie maistą kalbant). Jei meniu nepasikeis, tragedijos nedarysiu (nėra jis toks blogas), tačiau žinosiu, kad tai, kas nuo manęs priklauso, padariau.

aš už, kad dėl savo vaikų daryti viską ir džiaugiuosi,kad atsiranda tokių mamų, nes pati tikrai niekada neičiau aiškintis. O įdomu sužinoti, ar ilgam tas meniu pasikeitė prieš porą metų. Buvo ir pas mus tokių bandymų, bet rezultatą jutom kokias dvi savaites.
Atsakyti
Dar nė karto per 5 metus namo nesam parsinešę nei obuolių, nei bandelių ar pan. Tik tas darželio vaišes, kurios būna per šventes. Galbūt todėl, kad vaikai valgo ne grupėj - valgykloj nieko kito ir nelieka, kaip tą obuolį sugraužt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linagud @ 2008 02 14, 22:36)
O įdomu sužinoti, ar ilgam tas meniu pasikeitė prieš porą metų. Buvo ir pas mus tokių bandymų, bet rezultatą jutom kokias dvi savaites.

Ilgam - kugelio ar silkės lopšelinukų meniu nėra iki šiol. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 14, 23:52)
Dar nė karto per 5 metus namo nesam parsinešę nei obuolių, nei bandelių ar pan. Tik tas darželio vaišes, kurios būna per šventes. Galbūt todėl, kad vaikai valgo ne grupėj - valgykloj nieko kito ir nelieka, kaip tą obuolį sugraužt smile.gif

O tai jei vaikas nesuvalgo, tai jam neleidžia parsinešti į grupę?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 02 15, 10:26)
O tai jei vaikas nesuvalgo, tai jam neleidžia parsinešti į grupę?

Tiesą sakant, niekada nesidomėjau mastau.gif. Maniškiai suvalgo (bent jau taip sako biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 02 14, 19:58)
"kiba nesuvalgo ir nešam namo" g.gif kaip galvojat?

Aš galvoju... mastau.gif kad nieko negalvoju... Mano Mindaugo spintelėj kelinta diena mėtos mandarinas, obuolių kartais būna... hihihi.gif Vis palieku - gal suvalgys... ir atėjus vėl tą patį turinį randu wacko.gif Va, kokį jogurtą tai išnešu, bo surūgs hihihi.gif Nežinau, kodėl nesuvalgo, namuose tai valgo viską g.gif Gal iš karto nepajėgia tiek daug, o paskui jau laiko neturi... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 15, 11:30)
Tiesą sakant, niekada nesidomėjau mastau.gif. Maniškiai suvalgo (bent jau taip sako biggrin.gif)

Manau, kad leistų parsinešti, jei vaikas nesuvalgytų. unsure.gif

Vakar bajeris buvo darže. Atėjau pasiimti savo panos, rengiamės ir kalbamės, ką veikė. Klausiu, ar lipdukus lipino, tai papasakojo, kam lipino, po to išdalino širdeles. Tada klausiu, ar šokoladą valgė vaikai (buvo manoji atsinešusi), tai manoji ir sako, kad ne. Klausiu, kodėl, tai ta supykusi atrėžė, kad auklėtoja nedavė. Ir išgirdo auklėtoja (buvo kita nei ryte), tai ir klausia, ar buvo atsinešusi šokoladą, nusistebėjo, kad vaikai nevalgė ir sakė paklaus auklėtojos. O aš taip kvailai pasijutau, galim pagalvoti, kad man gaila to šokolado. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 02 15, 10:41)
O aš taip kvailai pasijutau, galim pagalvoti, kad man gaila to šokolado. doh.gif

Gaila, gaila, nesigink jau dabar... hihihi.gif Gal auklėtoja pagalvojo, kad čia jai g.gif mastau.gif
Atsakyti