Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Dilma @ 2008 02 15, 11:16)
Auklėtoja virdavo topsecret.gif - arbatinį gi jos vis tiek turi biggrin.gif . Atnešdavom arbatų pakelių, sausainių, ir penktadieniais - raslabucha biggrin.gif

o aš nei karto arbatos nenešiau - tai man irgi iškilo klausimas "iš kur gavo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 02 15, 11:18)
o aš nei karto arbatos nenešiau - tai man irgi iškilo klausimas "iš kur gavo"  lotuliukas.gif

Tai pas jus vandenį su medum geria bigsmile.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
nu irgi sakyčiau sveika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 15, 11:09)
Kodėl į saldintą? Kai Paulius lankė darželį, jie penktadieniais turėdavo arbatos dieną, gerdavo visokias arbatas, aišku, ir su medum smile.gif

Mūsų darželyje irgi kažkada arbatą su medum pavakariams duodavo, tiksliau visą šaltąjį sezoną būdavo vieną dieną arbata su medum, kitą duona su česnaku. (Nešti nieko nenešdavome, darželis pasirūpindavo.) Dabar, pabrangus maitinimui, duona su česnaku grįžo (bet, spėju, todėl, kad per susirinkimą tėveliai to paprašė), o arbata su medumi lyg ir ne g.gif . Reiks ir jos paprašyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 15, 12:09)
jie penktadieniais turėdavo arbatos dieną, gerdavo visokias arbatas, aišku, ir su medum

Želmenėlyje tai jau sena tradicija thumbup.gif Dar kai Tomis mano lankė jie arbatas pastoviai gerdavo net ir puodukus mes tėvai visiem vienodus buvom nupirkę thumbup.gif Dėl medaus nežinau g.gif Mano mažoji medui labai alergiška verysad.gif Ir auklėtojos žino jokio medaus Godytei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 02 15, 14:50)
Mūsų darželyje irgi kažkada arbatą su medum pavakariams duodavo, tiksliau visą šaltąjį sezoną būdavo vieną dieną arbata su medum, kitą duona su česnaku. (Nešti nieko nenešdavome, darželis pasirūpindavo.) Dabar, pabrangus maitinimui, duona su česnaku grįžo (bet, spėju, todėl, kad per susirinkimą tėveliai to paprašė), o arbata su medumi lyg ir ne g.gif . Reiks ir jos paprašyti. smile.gif

Tu rimtai? O aš net neatkreipiau dėmesio, kada jie čia gauna duoną su česnaku. O juk arbata ir medumi tėveliai galim pasirūpinti, kad tik girdytų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 02 15, 15:05)
Tu rimtai? O aš net neatkreipiau dėmesio, kada jie čia gauna duoną su česnaku. O juk arbata ir medumi tėveliai galim pasirūpinti, kad tik girdytų.

Aš jau Jokūbo skranduko dėka įpratus meniu praktiškai kasdien studijuoti tongue.gif . Nedažnai dar, bet tikrai gauna. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 02 15, 16:10)
Aš jau Jokūbo skranduko dėka įpratus meniu praktiškai kasdien studijuoti tongue.gif . Nedažnai dar, bet tikrai gauna. mirksiukas.gif

Reiks atidžiau pastudijuoti meniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 15 vasario 2008 - 15:29
QUOTE(ezra @ 2008 02 15, 16:13)
Reiks atidžiau pasudijuoti meniu.

O aš visada studijuoju iš vakaro ax.gif Tadu žinau vest be pusryčių ar ne o gal savus pusryčius įdėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, aš nesu tokia skrupulinga šiuo atžvilgiu.
Atsakyti
O man tai labai svarbu ax.gif Abu mano vaikai tokie, kad kai išgirstu žodžius noriu valgyt man stebuklingi žodžiai ax.gif Ale tai būna retai ypač su didžiuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 15, 16:32)
O man tai labai svarbu ax.gif Abu mano vaikai tokie, kad kai išgirstu žodžius noriu valgyt man stebuklingi žodžiai ax.gif Ale tai būna retai ypač su didžiuoju ax.gif

Kažkaip man tokie dalykai nestebina, pati buvau nevalgiukas, turėjo su manimi tėvai problemų, bet man atrodo, kad nieko čia baisaus. O paskui ir būna: to nenoriu, ano nevalgysiu, duok man tą ar aną.
Atsakyti