Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Išbandžiau čia nemažai girtą Nivea priemonę ir kagi, galiu pasakyt, kad labai patiko thumbup.gif už Johnsons 100 kartų geriau-mažiau smirda, greičiau susigeria, nėra lipnumo, spalva gerokai matosi jau po poros patepimų o ir kaina dabar Droguose apie 11Lt bigsmile.gif Žodžiu mesiu lauk tą savo Johnsons.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 04 21, 13:03)
Išbandžiau čia nemažai girtą Nivea priemonę ir kagi, galiu pasakyt, kad labai patiko  thumbup.gif už Johnsons 100 kartų geriau-mažiau smirda, greičiau susigeria, nėra lipnumo, spalva gerokai matosi jau po poros patepimų o ir kaina dabar Droguose apie 11Lt  bigsmile.gif Žodžiu mesiu lauk tą savo Johnsons.
user posted image

O jis skirtas tamsiam įdegiui suteikt ar šviesiam?
Atsakyti
QUOTE(_PuMa_ @ 2008 04 15, 22:43)
As naudoju DIOR BRONZE savaiminio idegio krema kunui ir tos pacios linijos veidui. Esu labai patenkinta. Tolygiai pasiskirsto, nelieka jokiu drydziu kaip man budavo su kitais kremais. Aisku kaina yra nemaza, berods 89 lt bet uztenka jo ilgam, o ir ilgai nenusiplauna.

.....labai apsidziaugiau kai radau si bei ta apie DIOR....labai buvo idomu ...norejau suzinoti nuomoniu kas bande si produkta.....cia skaitau, kad baisus kvapai tu kremuku....o kaip tas Dior, ar ir toks specifinis kaip ir visu kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiaugsma @ 2008 04 21, 12:35)
Gal kas domėjotės, kokių savaiminio įdegio kremų sudėtyje mažiausiai chemijos? Girdėjau, kad visi jie kenksmingi, bet tikrai be jų nebegaliu gyvent unsure.gif

O kuo kenksmingi? g.gif Kiek suprantu, oda yra tiesiog nudažoma (todė ir dėmėm kitas išmeta, kai nelygiai išsitepa arba oda tinkamai neparuošta, t.y. nenušveista, nesudrėkinta ir pan.)...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 21, 19:44)
O kuo kenksmingi? g.gif Kiek suprantu, oda yra tiesiog nudažoma (todė ir dėmėm kitas išmeta, kai nelygiai išsitepa arba oda tinkamai neparuošta, t.y. nenušveista, nesudrėkinta ir pan.)...

....apie ju kenskminguma nera girdeta g.gif Kaip tik visi vienbalsiu saukia, kad nesinaudokite soliariumais,nes yra sveikatai nekenksmingu priemoniu....tai savaiminio idegio kremai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 04 21, 13:03)
Išbandžiau čia nemažai girtą Nivea priemonę ir kagi, galiu pasakyt, kad labai patiko  thumbup.gif už Johnsons 100 kartų geriau-mažiau smirda, greičiau susigeria, nėra lipnumo, spalva gerokai matosi jau po poros patepimų o ir kaina dabar Droguose apie 11Lt  bigsmile.gif Žodžiu mesiu lauk tą savo Johnsons.
user posted image

sita esu turejus, man patiko smile.gif

QUOTE(Jumag @ 2008 04 21, 17:24)
.....labai apsidziaugiau kai radau si bei ta apie DIOR....labai buvo idomu ...norejau suzinoti nuomoniu kas bande si produkta.....cia skaitau, kad baisus kvapai tu kremuku....o kaip tas Dior, ar ir toks specifinis kaip ir visu kvapas ax.gif

is Dior savaiminiu as turejus esu kremuka veidui.. labai geras buvo thumbup.gif kvapas irgi normalus man pasirode (seip esu jautroka kvapams)..
dar man geras Clarins savaiminio idegio kremukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 04 21, 11:03)
user posted image

as sita jau pernai pirkau tamsiai odai, bet gal karta o gal ir netepiau net nepamenu, tyngiu as blush2.gif manau tokiom tinginem kaip as skirtas purskiamas kuri reik nusipirkt, bet jauciu ir su tuo tingesis zaist doh.gif nes nemanau kad sugebeciau pati graziai nusipurkst, o drauga kol ismokysiu, vaiksciosiu kaip zemelapis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 21, 21:02)
as sita jau pernai pirkau tamsiai odai, bet gal karta o gal ir netepiau net nepamenu, tyngiu as blush2.gif  manau tokiom tinginem kaip as skirtas purskiamas kuri reik nusipirkt, bet jauciu ir su tuo tingesis zaist doh.gif  nes nemanau kad sugebeciau pati graziai nusipurkst, o drauga kol ismokysiu, vaiksciosiu kaip zemelapis biggrin.gif

patikek, su nepurskiamu paprasciau (ypac su tokiu kaip pvz sis Nivea).. kazkaip kai tepi tai mazdaug jauti kur ir kiek tepei, o kai purski, tai zinai, vienur kliuvo daugiau kitur maziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 21, 19:18)
patikek, su nepurskiamu paprasciau (ypac su tokiu kaip pvz sis Nivea).. kazkaip kai tepi tai mazdaug jauti kur ir kiek tepei, o kai purski, tai zinai, vienur kliuvo daugiau kitur maziau  biggrin.gif

o kaip su nugara, kokiais nors metodais ja sugebat patept ar paliekat ax.gif nu klausimas net nzn man idomus, gal nepasirodys neprotingas labai... doh.gif biggrin.gif

Palomina bet kaip prisiverst kiekviena diena teptis, to cinkelio neturiu, nerandu pas save jo schmoll.gif pamenu kai atsirado tie kremai visokie savaiminiai tai pirmaji johnsons isbandziau, tai kvapas ziaurus budavo ir baltus apatinius nudazydavo, gal is poto neber noro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 21, 18:44)

Esu skaičiusi, kad juose daugiau chemijos, bet manau, kad kažin, ar daugiau nei bet kuriame kiteme kreme. Nemoku jau gyvent be savaim. įdegio kremo smile.gif Kai pradėjau naudot, būdavo ir dėmių, bet su laiku išmokau naudotis tinkamai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau labai reklamuota Jonson, Bet kad labai jau drabužius teplioja, visai nepatiko, o kvapas tai baisus, bent jau man
Atsakyti
QUOTE(matrioshka69 @ 2008 04 21, 22:04)
o kaip su nugara, kokiais nors metodais ja sugebat patept ar paliekat ax.gif 

as visada nugara pati issitepu. kazkaip kol kas visada normaliai budavo ir jokiu dryziu nelikdavo. zinoma tai sunkiau padaryti, jeigu naudojate purskiama krema. bet as ir su tuo isigudrindavau pati blush2.gif

QUOTE(koka @ 2008 04 22, 09:36)
Nusipirkau labai reklamuota Jonson, Bet kad labai jau drabužius teplioja, visai nepatiko, o kvapas tai baisus, bent jau man

drinks_cheers.gif apie Jonhsons as is viso patyliu... doh.gif man irgi baisiai nepatiko!
Atsakyti