Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Nerytė @ 2008 05 21, 15:41)
ar galima savaiminio idegio kremus naudoti nesciosioms?

Teoriškai, tai tie kremai tik nudažo odą, tai lyg turėtų būti galima g.gif Manau, pasiklauskite kokio vaistininko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 21, 19:28)
Teoriškai, tai tie kremai tik nudažo odą, tai lyg turėtų būti galima g.gif Manau, pasiklauskite kokio vaistininko mirksiukas.gif

Galima, galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 21, 13:08)
neitiketina unsure.gif  man sitas purskiamas laaabai stipru atspalvi is pirmo karto suteikia- o purktis kai jau visas issimozojes buni tai tikrai ner labai patogu ax.gif  ir dar keista kad kvapo tau ner- nes as tai net miegot negaledavau nuo tos smarves- o ypatingai ryte smirdedavo blink.gif  gal cia mes ne apie ta pati kalbam ax.gif  nors pas mane irgi nivea purskiamas. vien del kvapo ir per stiprios pigmentacijos vakar nusipirkau pieneli nivea suteikianti sviesu atspalvi- tai sitas tikrai silpnai po pirmo karto matos, bet jo ir kvapas malonesnis smile.gif

Aš naudojau tokį, kuris kaip purškiamas dezodorantas atrodo ax.gif Na gal aš per ploną sluoksnį užtepiau g.gif Tepiausi užvakar, šiandien visiškai nusitrinė spalva blink.gif Nors nė po dušu nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 21, 21:04)
Galima, galima  smile.gif
Papildyta:

Aš naudojau tokį, kuris kaip purškiamas dezodorantas atrodo  ax.gif Na gal aš per ploną sluoksnį užtepiau  g.gif  Tepiausi užvakar, šiandien visiškai nusitrinė spalva  blink.gif  Nors nė po dušu nebuvau  g.gif

as va toki
http://www.ferrit.co...1/2162598_l.jpg
tai tikriausiai ne toks kaip tavo unsure.gif nes man sis purskalas tikrai ilgalaike ir gan ryskia spalva suteikia smile.gif bet smirda tai ziauriai doh.gif nors tiesa sakant kitu nesu bandzius, tai nezinau kaip kitu firmu idegio priemones "kvepia" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 21, 21:09)
as va toki
http://www.ferrit.co...1/2162598_l.jpg
tai tikriausiai ne toks kaip tavo unsure.gif  nes man sis purskalas tikrai ilgalaike ir gan ryskia spalva suteikia smile.gif  bet smirda tai ziauriai doh.gif  nors tiesa sakant kitu nesu bandzius, tai nezinau kaip kitu firmu idegio priemones "kvepia" lotuliukas.gif

Aha, mano kitoks, va toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 22, 10:12)
Aha, mano kitoks, va toks  4u.gif

na tada aisku lotuliukas.gif tai gal man jis visai tada patiktu ax.gif o atspalvi ne geltona suteike? as siaip ir naturaliai idegu taip sviesiai gelsvai o ne rudai, o visi tiek self tan irgi labiau gelsva atspalvi suteikia. nors kai svelniai tai man visai patinka rolleyes.gif bet vat po to purskalo kur buvau imetus foto tai jau visi pastebi kad kaip is soliariumo- o as to nenoriu blush2.gif bet vasara tai tikrai sunaudosiu- tik reiks kazkaip prisiverst ta kvapa iskest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 22, 11:04)
na tada aisku lotuliukas.gif  tai gal man jis visai tada patiktu ax.gif o atspalvi ne geltona suteike? as siaip ir naturaliai idegu taip sviesiai gelsvai o ne rudai, o visi tiek self tan irgi labiau gelsva atspalvi suteikia. nors kai svelniai tai man visai patinka rolleyes.gif  bet vat po to purskalo kur buvau imetus foto tai jau visi pastebi kad kaip is soliariumo- o as to nenoriu blush2.gif  bet vasara tai tikrai sunaudosiu- tik reiks kazkaip prisiverst ta kvapa iskest ax.gif

O man gal tada visai patiktų tas stipriai rudinantis biggrin.gif Bandysiu turbūt biggrin.gif
Šiaip geltoną atspalvį suteikė ax.gif Bet man visi savaiminiai tokį suteikia unsure.gif aš net stebiuosi, kai kas nors parašo, kad gavosi "visa oranžinė", aš blogiausiu atveju būnu vos gelstelėjusi, geriausiu - stipriai geltona biggrin.gif Na, tokia auskinė gal rolleyes.gif tiesa, mano oda balta kaip popierius ir natūraliai aplamai nė kiek neįdega (net ir nenudega blink.gif )
Atsakyti
matyt kiekvieno oda skirtingai ne tik i saule bet ir i situs kremus reaguoja ax.gif as irgi niekad nebuvau oranzine lotuliukas.gif
siaip manau kad tas kur kaip dezodorantas tai tikrai turetu patogiau naudotis, nes ji visaip vartyt gali ir jis vistiek purskia, o maniskis tai kadangi toks kaip vandenelis purskias tai pompele turi visada pasiekt ta vandenuka- tai kai jau nebedaug ten lieka to skyscio tai jau visai nebepatogus daiktas daros blush2.gif

o tiesa norejau paklaust, tais idegio purskikliais kaip dezodorantais apsipurskus reik oda itrint, ar tik uzpurski ir viskas bigsmile.gif labai nekenciu kad delnai gelsvi palieka po trinamu priemoniu- nors ir rupestingai nusiplaunu unsure.gif
Atsakyti
atsakykit jūs man kaip nugarą jūs išsitepat lygiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 22, 12:18)
matyt kiekvieno oda skirtingai ne tik i saule bet ir i situs kremus reaguoja ax.gif  as irgi niekad nebuvau oranzine lotuliukas.gif 
siaip manau kad tas kur kaip dezodorantas tai tikrai turetu patogiau naudotis, nes ji visaip vartyt gali ir jis vistiek purskia, o maniskis tai kadangi toks kaip vandenelis purskias tai pompele turi visada pasiekt ta vandenuka- tai kai jau nebedaug ten lieka to skyscio tai jau visai nebepatogus daiktas daros blush2.gif

o tiesa norejau paklaust, tais idegio purskikliais kaip dezodorantais apsipurskus reik oda itrint, ar tik uzpurski ir viskas bigsmile.gif  labai nekenciu kad delnai gelsvi palieka po trinamu priemoniu- nors ir rupestingai nusiplaunu unsure.gif

Visgi reikia įtrint unsure.gif Šiandien vėl apsipurškiau, tai velnias, nelygiai man gavosi blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(daiva.k @ 2008 05 22, 14:08)
atsakykit jūs man kaip nugarą jūs išsitepat lygiai g.gif

Aš tai netepu visai ax.gif
Papildyta:
Merginos, gal kas bandė Malibu kremą? Šiandien užmačiau parduotuvėje, tai knieti pabandyti, bet ir atsiliepimai domina smile.gif
Atsakyti
sveikos, matau kaip jus cia peikiat Jonsons holiday skin... as pati ji naudoju tai vienintelis minusas kad kvapas negeras, bet jau kitadien as jo nebejauciu, nei man kokie dryziai gaunasi, nei ka...arba mano oda dekinga arba blogam sokejui ir ... trukdo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 22, 18:43)
Merginos, gal kas bandė Malibu kremą? Šiandien užmačiau parduotuvėje, tai knieti pabandyti, bet ir atsiliepimai domina  smile.gif

Truputį ne į temą, bet rodos prieš dvejus metus vasarai turėjau Malibu kremą, na bet deginimuisi, su SPF blush2.gif Ai nu toks... kaip ir visi ax.gif Nieko gero. Blogo irgi. Vis ieškau to vienintelio doh.gif
Atsakyti
gal kuri naudojot GARNIER purskiama arba putas?
Atsakyti