Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Lukos_mamyte @ 2008 07 11, 10:07)
labukas,

as irgi isigijau URAIGE firmos purskala, negaliu atsidziaugti thumbup.gif  mirksiukas.gif 

o kokia jo kaina?
Atsakyti
Man geriausia oriflame silk satin radiance :-) dar turi toki svelnu blizguti, tai super atrodo :-)
Atsakyti
uriage purskalo kaina apie 65lt
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2008 07 11, 10:07)
labukas,

as irgi isigijau URAIGE firmos purskala, negaliu atsidziaugti thumbup.gif  mirksiukas.gif  superinis dalykas, jokiu plemu, ruda, grazi oda, netepa drabuziu thumbup.gif  vienu zodziu negaliu atsidziaugti, jokio kvapo drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Man tai drabuzius truputi istepa, ypac kaklo srityje, o kvapo nebuna tik tada, jei is vakaro istepu purskalu, o ryte nusiprausiu po dusu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lola888 @ 2008 01 11, 14:50)
Man tai avon medium/dark buvo superinis:)bet gaila nebegamina.gal zinot,bandet ka nors panasaus,kad butu toks ytin tamsus

MERGINOS, vel pasirode aferiste lola888, Berta Baciulyte, ka tik apgavo forumiete pasakius sia- juodajam sarase mineta saskaita:
LT407300010086983698
Juodai cia reikia kazka daryti. g.gif taip gi negalima. doh.gif
Visos skaitykit juodaji sarasa, ypac prasidedamos su naujokemis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 07 17, 21:58)
MERGINOS, vel pasirode aferiste lola888, Berta Baciulyte, ka tik apgavo forumiete pasakius sia- juodajam sarase mineta saskaita:
LT407300010086983698
Juodai cia reikia kazka daryti.  g.gif taip gi negalima.  doh.gif
Visos skaitykit juodaji sarasa, ypac prasidedamos su naujokemis.  4u.gif

apie ką kalba eina?
Atsakyti
O kokiu budu ir su kokiom priemonem ir absoliucej kaip jus ta odos sveitima darot? blush2.gif
Atsakyti
odą šveičiame pylingais, šiurkščiomis kempinėmis, naminėmis priemonėmis wink.gif svarbiausia šveitimo funkcija-pašalinti negyvas odos ląsteles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 22, 19:46)
odą šveičiame pylingais, šiurkščiomis kempinėmis, naminėmis priemonėmis wink.gif svarbiausia šveitimo funkcija-pašalinti negyvas odos ląsteles wink.gif

Kas tie pylingai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 21:00)
Kas tie pylingai?  blush2.gif

sveitikliai smile.gif cia turbut aisku kas tai yra?
Atsakyti
Beveik biggrin.gif cia visokios chemines priemones panasiai kaip kremai? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 22 liepos 2008 - 20:52
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 21:51)
Beveik biggrin.gif cia visokios chemines priemones panasiai kaip kremai?  blush2.gif

na i krema tai man visai nepanasu g.gif greiciau i prausikli ar duso zele su grudeliais smile.gif
gali ir pati pasigaminti (as taip darau) - cukraus, aliejaus, truputi duso zele, kad kvepetu galima kokio eterinio aliejuko ilasinti kelis laselius.. liuks sveitiklis iseina kunui..
Atsakyti