Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

jei ateini su siuntimu arba esi registruotas poliklinikoje idejimas nieko nekainuoja. Tik uz pacia spirale susimoki.
As kadangi regitruota seimos klinikoje, o ten uz idejima liepia moket 100 lt nesvarbu ar registruotas ar nea. Tai dejausi poliklinikoje, be siuntimo kaip uz konsultacija mokejau ir viskas apie 20 ar 30 lt.
Tik pasiimkit is savo korteles kad nesergat jokiais uzdegimais. Nes man tai teko is poliklinikos vaziuot i savo privacia israso pasiimt. Prinervijau nerealiai.
Atsakyti
O boza prisiskaiciau dabar bijau detis. Siaubekas swoon.gif
Gamintojas SCHERING ( jie neklystu) O kaina tikrai nedidele 30 lt isejo mirksiukas.gif .
***** blemba ka daryti g.gif .juk kaip apsisprendi kad vaikuciu neplanuotu nenoretum ir apsaugos priemonemis pasirupini. o jei jos tinkamai neapsaugo doh.gif Na ir galvos skausmas. Gal sakau isrado kokia verzle vyrams isukti ir kontraceptine priemone butu. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 22 kovo 2010 - 21:48
na as asmeniskai dabar ja patenkinta, jau antri metai eina kai turiu, tai problemu nera
Atsakyti
O man vat buvo taip... iidejau, praejo 5men. ir nesulaukiau menesiniu sad.gif dabar jau 3 menesius supam antra suneli ir sukam galvas kaip cia gudriau apsisaugoti, kad daugiau tokiu staigmenu nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARN Paukstes @ 2010 03 26, 14:28)
O man vat buvo taip... iidejau, praejo 5men. ir nesulaukiau menesiniu  sad.gif dabar jau 3 menesius supam antra suneli ir sukam galvas kaip cia gudriau apsisaugoti, kad daugiau tokiu staigmenu nebutu  lotuliukas.gif

O kaip buvo su spirale - ją per nėštumą išėmė ar gimdei kartu su ja, ar buvo iškritus ? g.gif
Atsakyti
Sveiki, o man idėjo spalio men, liepė ateit pasitikrint bet kur jau čia eisi. Iš pradžių buvo normalu, o dabar daugiau nei mėnuo nieko neveikiu tik sergu ir sergu. Baigiu, praeina kelios dienos ,daugiausia savaitė ir vėl sergu. Žinau kad kažkas čia ne taip,tačiau labai sunku išeiti iš darbo, o be to purto nuo tokios procedūros.Gal kam panašiai yra buvę.Gal spiralė netinka ar šiaip kokios problemos unsure.gif
Atsakyti
hmmmm, jei atvirai nelabai suprantu toki poziuri, juk apie sveikata kalba eina. pastovus kraujavimas nera normalus ir kad ir kokia nemaloni procedura, geriau nelaukt ir issiaiskint,kas vyksta, o ne rizikuot savo sveikata. bet kuriuo atveju, turint spirale reiktu bent karta per metus profilaktiskai pasitikrint.
Atsakyti
laba, vakar isidejau spirale t-nova, bet najauciu siulu... verysad.gif ar tai normalu? g.gif ar negalejo ji iskristi? g.gif unsure.gif ar buvo taip, kam nors ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padauzaaa: 28 balandžio 2010 - 22:06
QUOTE(padauzaaa @ 2010 04 28, 23:05)
laba, vakar isidejau spirale t-nova, bet najauciu siulu... verysad.gif  ar tai normalu? g.gif  ar negalejo  ji iskristi? g.gif  unsure.gif ar  buvo taip, kam nors ? g.gif

Nelabai supratau kas atsitiko... g.gif Bet man atrodo, kad bet kokias abejones gali išskailyti tik daktarė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pikvil @ 2010 04 28, 15:54)
Sveiki, o man idėjo spalio men, liepė ateit pasitikrint bet kur jau čia eisi. Iš pradžių buvo normalu, o dabar daugiau nei mėnuo nieko neveikiu tik sergu ir sergu. Baigiu, praeina kelios dienos ,daugiausia savaitė ir vėl sergu. Žinau kad kažkas čia ne taip,tačiau labai sunku išeiti iš darbo, o be to purto nuo tokios procedūros.Gal kam panašiai yra buvę.Gal spiralė netinka ar šiaip kokios problemos unsure.gif

Nagi žiūriu ne man vienai tokios pačios bėdos. Man spiralę įdėjo gruodžio mėn. . Kelis mėn. viskas buvo kaip ir normaliai, nors mėnesinės ilgokos. Na bet nuo balandžio pradžios dar vis tebesergu. Kitą savaitę eisiu pas gygytoją.
Atsakyti
sveikos, as taip pat turiu klausimeli, kuris mane kankina, prasau padekit... 4u.gif ar vyras turi jausti spirale? manasis sako kad jaucia svelnu durima? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze:) @ 2010 12 17, 18:12)
sveikos, as taip pat turiu klausimeli, kuris mane kankina, prasau padekit...  4u.gif  ar vyras turi jausti spirale? manasis sako kad jaucia svelnu durima?  verysad.gif

retkarčiais ir maniškis jaučia. Gydytoja įdėjimo metu sakė jei vyras jaus ir tai erzins ateit ir patvarkys spiralės padėtį. Jei labai trukdo nueik pas gydytoją.
Atsakyti