Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 06, 09:32)
o tu nova T isidejai g.gif siaip pries mmm sako teplioja, o paskui varo normaliai biggrin.gif

sveikos ,nova T ,savaite vare ir man po idejimo ,paskui dar savaite tepliojo ir viskas tuom baiges ,o sulaukiau mm kaip ir kekviena menesi ta diena ,bet tai tik tepliojo tris dienas ir viskas, tikiuos as ne nescia blink.gif
Atsakyti
pasidarei testa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 07, 23:55)
pasidarei testa?  bigsmile.gif

gruodi1 buvo mm laukiau ir sausi taip ,tai 1.2.3 d tepliojo ,tai vakar pavare kai is kibiro tikriausei ir yra tikrosios mm ,matyt nusikele po to tos spirales idejimo ,nezinau net,pilva skauda ispustas blink.gif
Papildyta:
o jus girdejot ,kad isidejus spirale,gali siek tiek augt svoris? doh.gif as turejau jau varine ,niekas man neaugo,o dabar gydytoja pareiske ,kad gali soktelt svoris mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 08 sausio 2011 - 18:47
QUOTE(marina77 @ 2011 01 08, 19:47)
gruodi1 buvo mm laukiau ir sausi taip ,tai 1.2.3  d tepliojo ,tai vakar pavare kai is kibiro tikriausei ir yra tikrosios mm ,matyt nusikele po to tos spirales idejimo ,nezinau net,pilva skauda ispustas blink.gif
Papildyta:
o jus girdejot ,kad isidejus spirale,gali siek tiek augt svoris? doh.gif as turejau jau varine ,niekas man neaugo,o dabar gydytoja pareiske ,kad gali soktelt svoris mad.gif

nu tai reiskias sulaukei smile.gif ir tik 1 diena tevare ? g.gif negirdejau, kad nuo varines gali augt schmoll.gif kad nuo hormonines gali, o nuo varines tai neeee smile.gif o tau soktelejo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 08, 19:55)
nu tai reiskias sulaukei smile.gif ir tik 1 diena tevare ? g.gif negirdejau, kad nuo varines gali augt  schmoll.gif kad nuo hormonines gali, o nuo varines tai neeee smile.gif o tau soktelejo g.gif ?

nea sergu ir siandien smile.gif dar ne ,bet seip galvoju ,kad nesoktu unsure.gif uztenka man ir to ka turiu ir ka metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 08 sausio 2011 - 21:55
tai parasyk paskui kiek realiai gavos dienu sirgimo...

as db issigydysiu grybeli, ir mausiu penktadieni tepineli darytis...matysiu, ka sakys ar jau gales detis ar dar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 09, 09:24)
tai parasyk paskui kiek realiai gavos dienu sirgimo...

as db issigydysiu grybeli, ir mausiu penktadieni tepineli darytis...matysiu, ka sakys ar jau gales detis ar dar ne smile.gif

sveika,
aga parasysiu ,siandien jau maziau ,nei vakar ir uzvakar , manau jai jau sveika bus galima, as kai dejaus galvoju padarys tepineli pries dejima ,nieko nedare , nes kai anksciau dejaus tai dare tepineli .
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 01 09, 11:27)

aga parasysiu ,siandien jau maziau ,nei vakar ir uzvakar , manau jai jau sveika bus galima, as kai dejaus galvoju padarys tepineli pries dejima ,nieko nedare , nes kai anksciau dejaus tai dare tepineli .

tai, kaip suprantu dvi dienas gerokai vare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 09, 13:29)
tai, kaip suprantu dvi dienas gerokai vare g.gif

gerai supratai 4u.gif
Atsakyti
vis dar tebesergu nuo 6d tik jau negausei.
Atsakyti
Sveikutes,
pakonsultokit mene zaliuke blush2.gif ,laukiu menes.ir eisiu detis spirale,ji man bus pirmoji,noriu pasiklaust ar jos 100% apsaugo nuo nestumo(jiegu vyras ir i vidu nuleitu blush2.gif ) ? klausiu tu,kurios tikrai turi ilga,panasia patirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAZULKOS: 13 sausio 2011 - 12:49
QUOTE(MAZULKOS @ 2011 01 13, 13:48)
Sveikutes,
pakonsultokit mene zaliuke  blush2.gif ,laukiu menes.ir eisiu detis spirale,ji man bus pirmoji,noriu pasiklaust ar jos 100% apsaugo nuo nestumo(jiegu vyras ir i vidu nuleitu  blush2.gif ) ? klausiu tu,kurios tikrai turi ilga,panasia patirti?

mano patirtis tokia, įsidėjau NOVA T spiralę, galvojau ramiai sau gyvensiu 5 m.
po 2 metų pastojau su ta spirale verysad.gif doh.gif
man buvo šokas blink.gif
taigi, tikrai neapsaugo ji 100 proc. schmoll.gif
dėl vyro nuleidimo į vidų tai taip ir mylėjomės
Atsakyti