sveikos ,nova T ,savaite vare ir man po idejimo ,paskui dar savaite tepliojo ir viskas tuom baiges ,o sulaukiau mm kaip ir kekviena menesi ta diena ,bet tai tik tepliojo tris dienas ir viskas, tikiuos as ne nescia
gruodi1 buvo mm laukiau ir sausi taip ,tai 1.2.3 d tepliojo ,tai vakar pavare kai is kibiro tikriausei ir yra tikrosios mm ,matyt nusikele po to tos spirales idejimo ,nezinau net,pilva skauda ispustas Papildyta:
o jus girdejot ,kad isidejus spirale,gali siek tiek augt svoris? as turejau jau varine ,niekas man neaugo,o dabar gydytoja pareiske ,kad gali soktelt svoris
gruodi1 buvo mm laukiau ir sausi taip ,tai 1.2.3 d tepliojo ,tai vakar pavare kai is kibiro tikriausei ir yra tikrosios mm ,matyt nusikele po to tos spirales idejimo ,nezinau net,pilva skauda ispustas Papildyta:
o jus girdejot ,kad isidejus spirale,gali siek tiek augt svoris? as turejau jau varine ,niekas man neaugo,o dabar gydytoja pareiske ,kad gali soktelt svoris
nu tai reiskias sulaukei ir tik 1 diena tevare ? negirdejau, kad nuo varines gali augt kad nuo hormonines gali, o nuo varines tai neeee o tau soktelejo ?
nu tai reiskias sulaukei ir tik 1 diena tevare ? negirdejau, kad nuo varines gali augt kad nuo hormonines gali, o nuo varines tai neeee o tau soktelejo ?
sveika,
aga parasysiu ,siandien jau maziau ,nei vakar ir uzvakar , manau jai jau sveika bus galima, as kai dejaus galvoju padarys tepineli pries dejima ,nieko nedare , nes kai anksciau dejaus tai dare tepineli .
aga parasysiu ,siandien jau maziau ,nei vakar ir uzvakar , manau jai jau sveika bus galima, as kai dejaus galvoju padarys tepineli pries dejima ,nieko nedare , nes kai anksciau dejaus tai dare tepineli .
Sveikutes, pakonsultokit mene zaliuke ,laukiu menes.ir eisiu detis spirale,ji man bus pirmoji,noriu pasiklaust ar jos 100% apsaugo nuo nestumo(jiegu vyras ir i vidu nuleitu ) ? klausiu tu,kurios tikrai turi ilga,panasia patirti?
Sveikutes,
pakonsultokit mene zaliuke ,laukiu menes.ir eisiu detis spirale,ji man bus pirmoji,noriu pasiklaust ar jos 100% apsaugo nuo nestumo(jiegu vyras ir i vidu nuleitu ) ? klausiu tu,kurios tikrai turi ilga,panasia patirti?
mano patirtis tokia, įsidėjau NOVA T spiralę, galvojau ramiai sau gyvensiu 5 m.
po 2 metų pastojau su ta spirale
man buvo šokas
taigi, tikrai neapsaugo ji 100 proc. dėl vyro nuleidimo į vidų tai taip ir mylėjomės