Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(incia @ 2011 01 25, 18:44)
Sveikos, as su nova t nuo geguzes menesio. Labai ilgai delsiau, bijojau detis, nors gine patare jau po antro gimdymo. Tai gi masciau 6 metus  doh.gif  ir pasiryzau.
mmm buvo ilgesnes tik pora pirmu menesiu - pries tai budavo 4-5 dienas, isidejus dar + 3 dienas tepliojo. O dabar vel mmm 4-5 dienos, tik trecia diena jau kaip pavaro  doh.gif , baisu atsistoti  lotuliukas.gif

Del sporto kazkas klause - tai man idejus spirale 2 savaites sake pasisaugoti, nekelti sunkaus. tai gi manau, kad ir sportuoti negalima.

As esu patenkinta.

o del pastojimo - net informaciniame lapelyje parasyta - 98.6 proc. Tai gi is 100 - viena pastoja....

lb smagu uz teigiama nuomone 4u.gif man tai paspirtis, nes pati pirma karta gyvenime desiuos 4u.gif
Atsakyti
as ir nova t spirale turiu isidejusi, tai problemu nera.
Atsakyti
pas mane visiek kazkoks grybelis peorix vaginalis doh.gif niekur info apie ji nerandu...kas anas toks rupuze yr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 26, 13:02)
pas mane visiek kazkoks grybelis peorix vaginalis doh.gif niekur info apie ji nerandu...kas anas toks rupuze yr doh.gif

pas mane buvo jie keliu pavadinimu , dar ir paciam organizme turejau grybeli blink.gif gali but nuo chloruoto vandentiekio vandenio ,spalinukiu gal turi smile.gif sako kartojasi grybeliai,nuo vonios putu ar muilo kokio,meciau visus prausiklius higienus muilus , saldaus maisto kuo maziau ,dingo savaime ,o vaistu tai buvo visokiu prirase ir zvakuciu ,apsigydau ir vel is naujo.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 01 26, 13:28)
pas mane  buvo jie keliu pavadinimu  , dar ir paciam organizme turejau grybeli blink.gif  gali but nuo chloruoto vandentiekio vandenio ,spalinukiu gal turi smile.gif sako kartojasi grybeliai,nuo vonios putu ar muilo kokio,meciau visus prausiklius higienus muilus , saldaus maisto kuo maziau ,dingo savaime ,o vaistu tai buvo visokiu prirase ir zvakuciu ,apsigydau ir vel is naujo.

leptotrix vaginalis, vat, teisingai db parasiau doh.gif nu nesu niekada turejus jokio brudo, o db po gimdymo atsirado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 26 sausio 2011 - 14:36
Sveikos mergaites,

ketinu detis spirale, jau galutinai apsisprendziau, siandien pasiskambinau ginei pasitikslint, tyrimus turiu, reikia tik spirales, ji sake nusipirkti pagal save - varine arba auskine. Su varine viskas aisku, bet apie auksine nieko niekur nerandu, gal kuri kartais turite?
Atsakyti
sveikos, siandien buvau pasitikrinti po savaites laiko kaip ideta spirale. viskas visa laik buvo gerai, tik truputi patepliodavo, o kai nuejau tai jau normaliai kraujo buvo doh.gif ir jei gerai supratau kad issims jei po 2sav nepraeis tepliojimai g.gif
kaip viliuosi ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir kad nieko imti nereiks. taip norisi tos apsaugos ir taip bijau unsure.gif
Atsakyti
o jum nebuna kad po audringo smileysex.gif siek tiek teptu? cia jau reikia gydytojai rodytis ar ne ? g.gif
man tai po tableciu kol kas Nova T - kaip stebuklas biggrin.gif tik va neramu del tu tepliojimu ir ciklas nereaguliarus pasidares. Gal kad dar maitinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 01 28, 21:44)
o jum nebuna kad po audringo  smileysex.gif  siek tiek teptu? cia jau reikia gydytojai rodytis ar ne ? g.gif
man tai po tableciu kol kas Nova T - kaip stebuklas  biggrin.gif  tik va neramu del tu tepliojimu ir ciklas nereaguliarus pasidares. Gal kad dar maitinu  g.gif

,man buvo pirma menesi po idejimo po sex tepe ,mm irgi nereguliaros .
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2011 01 28, 18:37)
sveikos, siandien buvau pasitikrinti po savaites laiko kaip ideta spirale.  viskas visa laik buvo gerai, tik truputi patepliodavo, o kai nuejau tai jau normaliai kraujo buvo doh.gif  ir jei gerai supratau kad issims jei po 2sav nepraeis tepliojimai g.gif
kaip viliuosi ir tikiuosi, kad viskas bus gerai ir kad nieko imti nereiks. taip norisi tos apsaugos ir taip bijau unsure.gif

sveikos 4u.gif man ilgai tepliojo ,po 10 d ejau pasitikrint irgi normalei tepe ,liepe tik sekt mm ,tel tepliojimu atseit per 2 men susitvarkys ,sulaukus antru mm ,tikrai nebeteplioja.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 01 28, 22:07)
sveikos 4u.gif man ilgai tepliojo ,po 10 d ejau pasitikrint irgi normalei tepe ,liepe tik sekt mm ,tel tepliojimu atseit per 2 men susitvarkys ,sulaukus antru mm ,tikrai nebeteplioja.

o kaip del lytiniu santykiu? man sake kad kai po biski teplioja tai galima, o kai daugiau tai venkti ax.gif
Atsakyti
o po idejimo jau leido varyt kaip priklauso ar visgi liepe kuri tai laika susilaikyt arba pasisaugo? g.gif

nu treciad vel eisiu tepineli daryt doh.gif uzkniso jau juodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 28, 23:28)
o  po idejimo jau leido varyt kaip priklauso ar visgi liepe kuri tai laika susilaikyt arba pasisaugo? g.gif

nu treciad vel eisiu tepineli daryt doh.gif uzkniso jau juodai biggrin.gif

man sake kad savaite palaukti ir po to savaites pasirodyti. tai va siandien ta jau padariau.
tikekimes kad treciadieni viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti