Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(vikce333 @ 2011 01 28, 22:19)
o kaip del lytiniu santykiu? man sake kad kai po biski teplioja tai galima, o kai daugiau tai venkti ax.gif

Labas rytas.
man nesake nieko ,jai kas bus blogai stiprei kraujuosi ateit .
Papildyta:
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 28, 23:28)
o  po idejimo jau leido varyt kaip priklauso ar visgi liepe kuri tai laika susilaikyt arba pasisaugo? g.gif

nu treciad vel eisiu tepineli daryt doh.gif uzkniso jau juodai biggrin.gif

as klausiau iskart ta diena kaip idejo ,sake nereik saugotis ,gali gyvent iprasta gyvenima mirksiukas.gif tik kad nelabai isejo iskart ,nes tepliojo ir baime buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 29 sausio 2011 - 09:47
Aš spiralę įsidėjus jau keturius metus, tai esu labai patenkinta thumbup.gif mėnesinės negausios ( tik antrą dieną gausesnės, o kitas tris tik teplioja), neskausmingos. Kai įdėjo nejaučiau jokio skausmo, bet baiminuos kaip bus kai išiminės, visgi penkis metus jin ten bus g.gif Per tuos keturius metus porą kartų teko darytis NT, bet nėštumo nebuvo, pati per jautriai sureagavau į skrandžio skausmus doh.gif Tik šį mėnesį kažkas netaip, mmm sirgau du kartus unsure.gif sako gal dėl spiralės g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

turiu Nova T, neispakuota. atiduosiu uz 75 lt + siuntimas jeigu reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DovilėL @ 2011 01 31, 15:36)
Sveikos merginos

turiu Nova T, neispakuota. atiduosiu uz 75 lt + siuntimas jeigu reikia smile.gif

Labas, as noreciau tavo spirales smile.gif))
Atsakyti
nu, ka - pasidariau tepineli, atsakymai kita sav smile.gif jei ras koki bruda - nieko nebedesiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 02 02, 16:48)
nu, ka - pasidariau tepineli, atsakymai kita sav smile.gif jei ras koki bruda - nieko nebedesiu laugh.gif

laba ,
gal bus jau viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaledka @ 2011 02 02, 15:11)
Labas, as noreciau tavo spirales smile.gif))

dar vis turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 02 02, 19:10)
laba ,
gal bus jau viskas gerai mirksiukas.gif

viltingai siandien ikiuos sulaukt atsakymu biggrin.gif
Atsakyti
valioooo, geras tyrimas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 02 04, 15:38)
valioooo, geras tyrimas clap.gif

gera girdeti, kad viskas tvarkoje:)