Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 05, 20:26)
as jau nebessuprasiu, kada mm kada tepliojimai biggrin.gif vakar jau pradejo kraujuot, nors realiai sirgt tturiu tik pirmadieni...vakar jau dejau paketa biggrin.gif siANDIEN IRGI DEJAU IR DU JAU PAKEICIAU  biggrin.gif jauciu ryt is vis bus fantastika biggrin.gif arba nzn  bus matyt biggrin.gif as biski pasimetus, bet va niekas neskauda smile.gif

zinok pas mane panasiai. sirgti turejau 7-8d o susirgau 2d. doh.gif zodziu tikiuos susitvarkys viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikce333 @ 2011 03 05, 22:56)
zinok pas mane panasiai. sirgti turejau 7-8d o susirgau 2d.  doh.gif  zodziu tikiuos susitvarkys viskas smile.gif

tik tiek, kad per tuos tepliojimu nlb supramtu kada pradzia mmm kada bus galas biggrin.gif bet va siandien trecia diena, nepasakyciau, kad plaukiu...graziai teka, po biskis, anksciau netgi daugiau plaukdavau antra trecia diena...nu gal paskui dar bus kas nors ipatinga laugh.gif
Atsakyti
Sveikos:)
Kada pradejote santykiauti po idejimo spirales? Ginekologe sake 10 dienu netureti santykiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2011 03 09, 21:37)
Kada pradejote santykiauti po idejimo spirales? Ginekologe sake 10 dienu netureti santykiu  doh.gif

sveika smile.gif mazdaug po savaites. maziau tepliodavo smileysex.gif daugiau tepliodavo tai tada nieko nedarydavome smile.gif
Atsakyti
Kada pradejote santykiauti po idejimo spirales? Ginekologe sake 10 dienu netureti santykiu  doh.gif

man sake iskart kai baigsis mmm gali myletis ...

db mmm jau 6 diena, tai nepasakyciau, kad lb jau kraujavau, normaLIAI, nebuvo taip, kad bijociau pajudet smile.gif laukiu kada man jos cia baigsis ir mausiu pas gine, ziuresiu teplios dar ar ne po mmm ... nes tie tepliojimai erzina ax.gif
Atsakyti

sveikos ,man sake jai gerai jausis ,kad ir rytoj gali .
Papildyta:
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 10, 09:41)
man sake iskart kai baigsis mmm gali myletis ...

db mmm jau 6 diena, tai nepasakyciau, kad lb jau kraujavau, normaLIAI, nebuvo taip, kad  bijociau pajudet smile.gif laukiu kada man jos cia baigsis ir mausiu pas gine, ziuresiu teplios dar ar ne po mmm ... nes tie tepliojimai erzina  ax.gif

dvi dienas pries mm patepliojo ,o vakar jau normalei ,bet negausiai ,tik tiek kad mm trunka apie 7-10 dienu ,po to vel tepa pora dienu.
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kas gali pasidalinti, ar spirale galima deti bet kada, ar tik per mmm? Man dar jos neprasidejo po gimdymo, tai svarstau, kada cia man reiktu apsilankyti pas gine, kad idetu g.gif
Atsakyti
Labas

Na man idejo ne per mm, nes as ilgai nesirgau po gimdymo, maitinau vaikiuka dar be to, Tai man idejo ne per mm. Tai galima ir ideti ne per jas.
Atsakyti
na sako kad geriausei det per mm, kad butum tikra juk nesilauki,man idejo jau po mm,bet tav o atveju po gimdymo nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 10 kovo 2011 - 16:03
QUOTE(marina77 @ 2011 03 10, 12:11)

dvi dienas pries mm patepliojo ,o vakar jau normalei ,bet negausiai ,tik tiek kad mm trunka apie 7-10 dienu ,po to vel tepa pora dienu.

na man po spirales db buvo pirmosios mm, bet va siandien praktiskai nieko nebebuvo, na tai va buvo 7 dienos smile.gif bet jauciu dar teplios smile.gif o tas tepliojimas mane biesina biggrin.gif

man irgi dejo per mmm 4u.gif bet butu deje ir ne per mmm, sake gimdziusioms jau vistiek kaklelis yra siek tiek praviras 4u.gif
Atsakyti
O kai susergat mmmm .. ar naudojat tamponus?? g.gif
Atsakyti
Sveikutes. prisijungsiu ir as i jusu buri, vakar isidejau nova t spirale. na pats idejimas nemalonus, bet buna ir skaudziau. dar kaip as skausmo labai bijau......
norejau paklausti, kaip pasikeite jusu mmm isidejus spirale? nes pries idejima (isidejau antra mmm diena) kraujavau gana gausiai, o po isidejimo kraujavimas sumazejo. cia normalu?
Atsakyti