Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 10:53)
Sveikutes. prisijungsiu ir as i jusu buri, vakar isidejau nova t spirale. na pats idejimas nemalonus, bet buna ir skaudziau. dar kaip as skausmo labai bijau......
norejau paklausti, kaip pasikeite jusu mmm isidejus spirale? nes pries idejima (isidejau antra mmm diena) kraujavau gana gausiai, o po isidejimo kraujavimas sumazejo. cia normalu?

Na as ir kraujuodavau gausiai, bet kai isidejau tai maziau kraujuoju.
Atsakyti
tai as dabar kaip suprantu, su spirale kraujuojama maziau bet ilgiau, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2011 03 10, 21:44)
O kai susergat mmmm .. ar naudojat tamponus??  g.gif

ne ir nerekomenduojama, kad neisjudint spirales 4u.gif

QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 10:53)
Sveikutes. prisijungsiu ir as i jusu buri, vakar isidejau nova t spirale. na pats idejimas nemalonus, bet buna ir skaudziau. dar kaip as skausmo labai bijau......
norejau paklausti, kaip pasikeite jusu mmm isidejus spirale? nes pries idejima (isidejau antra mmm diena) kraujavau gana gausiai, o po isidejimo kraujavimas sumazejo. cia normalu?

sveika prisijungus, man tpliojo poilgiai 4u.gif
QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 11:51)
tai as dabar kaip suprantu, su spirale kraujuojama maziau bet ilgiau, ar ne?  g.gif

nu nzn kaip kitom, siaip man mmm budavo 5-6 dienos, db buvo 7 smile.gif tik anksciau budavo 2-3 gausesne, kartais ir pajudet bijodavau, o db 1-2- tepliojo 3 gausejo, 4 gausi, 5 pusgause, bet nebijojau pajudet, taip tekojo normaliai smile.gif 6 uzteko ikloto, 7 praktiskai nieko...db kol kas svaru, bet jauciu teplios biggrin.gif
Atsakyti
nu va kaip idomiai, man visada skausmingos mmm, visutinio gausumo, tai matysim i kuria puse cia keisis viskas.... dabar labai idomu ar mb jus ja blush2.gif sako kiti vyrai jaucia.....
Atsakyti
Labas,kur pigiausia siuo metu kas pirkot spirale gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 12:18)
nu va kaip idomiai, man visada skausmingos mmm, visutinio gausumo, tai matysim i kuria puse cia keisis viskas.... dabar labai idomu ar mb jus ja  blush2.gif  sako kiti vyrai jaucia.....

tiesa, man skausmingos budavo 1-2 dienomis, gerdavau ibufena ir kt, db negeriau prisiminiau, kad neskaudejo ir negeriau jokios tabletes 4u.gif
Atsakyti
saunu, gal ir as be vaistuku apsieisiu pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 22:46)
saunu, gal ir as be vaistuku apsieisiu pagaliau  thumbup.gif

tikiuos, kad tau pasiteisins..nes siaip skiciau, kad kitoms, kaip tik labiau skauda biggrin.gif nzn kiek cia tos teisybes yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 11, 12:13)
ne ir nerekomenduojama, kad neisjudint spirales 4u.gif
sveika prisijungus, man tpliojo poilgiai 4u.gif

nu nzn kaip kitom, siaip man mmm budavo 5-6 dienos, db buvo 7 smile.gif tik anksciau budavo 2-3 gausesne, kartais ir pajudet bijodavau, o db 1-2- tepliojo 3 gausejo, 4 gausi, 5 pusgause, bet nebijojau pajudet, taip tekojo normaliai smile.gif 6 uzteko ikloto, 7 praktiskai nieko...db kol kas svaru, bet jauciu teplios biggrin.gif

man pries metus buvo ideta,bet po 3 men iseme.nes siaubas kazkoks.sirgdavau po 15 dienu.dar gydytoja pasake kad nereikejo taip ilgai kankintis
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 03 11, 12:18)
nu va kaip idomiai, man visada skausmingos mmm, visutinio gausumo, tai matysim i kuria puse cia keisis viskas.... dabar labai idomu ar mb jus ja  blush2.gif  sako kiti vyrai jaucia.....

sveikos.
kai idejo pora sikiu juto durima toki ,sake lyg vielute durtu,bet dabar viskas gerai , si siki ir man mm skausmingos ,***** kai duoda skausmas i pilvo apacia.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 03 12, 18:54)
kai idejo pora sikiu juto durima toki ,sake lyg vielute durtu,bet dabar viskas gerai , si siki ir man mm skausmingos ,***** kai duoda skausmas i pilvo apacia.

as nieko beveik nejutau...o vat mmm buvo db neskausmingos visai smile.gif baiges ir tepliavimas, tikiuosi neatsinaujins..

marina, o tau tepliojimai baiges?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 12, 18:59)
as nieko beveik nejutau...o vat mmm buvo db neskausmingos visai smile.gif baiges ir tepliavimas, tikiuosi neatsinaujins..

marina, o tau tepliojimai baiges?

dar ne ir pries ir po teplioja ,nervina mane tie tepliojimai , seip negausios ,bet buna kai pyla vienu sikiu ,net uz klyno tenka susiimt smile.gif ,kad pro sona nevarytu ir vel tik po biski .
ir pries mm kaip teplioja koki pora dienu ,tai toks nekraujas ,bet rudesiai kazkokie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 12 kovo 2011 - 18:11