Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

Sveikos 4u.gif O as norejau paklausti, kaip pati idejimo procedura, kokie pojuciai jos metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 03 26, 20:36)
Sveikos  4u.gif  O as norejau paklausti, kaip pati idejimo procedura, kokie pojuciai jos metu?  blush2.gif

sveikos,
na nemalonu kai ten knaisiojasi ,bet neskausminga baisei ,o kai jau dejo pajutau toki gnybtelejima ir viskas , tikrai neskaudejo ir viskas greitai.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 03 26, 20:58)
sveikos,
na nemalonu kai ten knaisiojasi ,bet neskausminga baisei ,o kai jau dejo pajutau toki gnybtelejima ir viskas , tikrai neskaudejo ir viskas greitai.

O man nepavyko įdėt spiralės sad.gif Kai tik pradėjo procedūrą, nebežinojau, ar apsikakosiu, ar apsivemsiu Kaip sąrėmiai... Tai gydytoja atidėjo kitoms mm, tik jau bijau antrą kartą dabar eiti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 03 28, 08:50)
O man nepavyko įdėt spiralės sad.gif  Kai tik pradėjo procedūrą, nebežinojau, ar apsikakosiu, ar apsivemsiu Kaip sąrėmiai... Tai gydytoja atidėjo kitoms mm, tik jau bijau antrą kartą dabar eiti...  doh.gif

As jau antra spirale isidejau nesenai ,nezinojau,kad ne visoms pavyksta ideti 4u.gif Cia turbut nuo organizmo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 28, 09:32)
As jau antra spirale isidejau nesenai ,nezinojau,kad ne visoms pavyksta ideti  4u.gif Cia turbut nuo organizmo priklauso  g.gif

as irgi antra ,irgi pirma kart girdziu ,kad nepavyksta ideti , matyt nuo zmogaus jautrumo priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 03 28, 07:50)
O man nepavyko įdėt spiralės sad.gif  Kai tik pradėjo procedūrą, nebežinojau, ar apsikakosiu, ar apsivemsiu Kaip sąrėmiai... Tai gydytoja atidėjo kitoms mm, tik jau bijau antrą kartą dabar eiti...  doh.gif

nzn, man nieko panasaus nebuvo ...

kaip jus skaiciuojat mmm ar nuo tepliojio pradzios ar jau nuo raudono kraujo pasirodymo? nes man siandi pradejo tepliot...ir skaiciuojat iki tepliojimo galo, ane? o ne iki kraujavimo galo...teisingai?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 28, 12:09)
nzn, man nieko panasaus nebuvo ...

kaip jus skaiciuojat mmm ar nuo tepliojio pradzios ar jau nuo raudono kraujo pasirodymo? nes man siandi pradejo tepliot...ir skaiciuojat iki tepliojimo galo, ane? o ne iki kraujavimo galo...teisingai?

man pradeda vos tept pora dienu ,o paskui jau kraujas nuo tos dienos ir skaiciuoju ir baigima mm kai jau neber kraujavimo ,tepliojimo neskaiciuoju as.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 03 28, 14:09)
man pradeda vos tept pora dienu ,o paskui jau kraujas nuo tos dienos ir skaiciuoju ir baigima mm kai jau neber kraujavimo ,tepliojimo neskaiciuoju as.

nu tai vat, db aisku biggrin.gif nes man kai teplioja, as negaliu skaityt sirgimo...
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 03 28, 07:50)

Mano atveju dejimas nebuvo kazkoks baisus procesas ax.gif . Gydytoja viska pasakojo ka dare, jautesi toks znybtelejimas (tuomet suima gimdos kakleli) ir po to ideda (vos vos maude). Is tikro lb svarbu atsipalaiduoti, giliai pakvepuoti pilvu, atpalaiduoti raumenis, neisitemepti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 28 kovo 2011 - 15:23
QUOTE(rence* @ 2011 03 28, 16:22)
Mano atveju dejimas nebuvo kazkoks baisus procesas ax.gif . Gydytoja viska pasakojo ka dare, jautesi toks znybtelejimas (tuomet suima gimdos kakleli) ir po to ideda (vos vos maude). Is tikro lb svarbu atsipalaiduoti, giliai pakvepuoti pilvu, atpalaiduoti raumenis, neisitemepti ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 03 28, 15:22)

Mh... mano atveju gydytoja stūmė metalinį zondą, o gimdos kaklelio nė nebandė suimti, kaip supratau, bandė prastumti... Gal čia dėl dėjimo "technikos" tokie pojūčiai gavosi, neįsivaizduoju, nes tikrai nieko panašaus nesitikėjau iš to, ką man prieš tai aiškino kitas gydytojas... doh.gif
Atsakyti
ingulia- taip, pradzioje galejo gydytoja kisti toki zonda kad ismatuoti ilgi iki gimdos sieneles (ir NovaT informaciniame lapelyje taip aprasyta), o po to su tokiu pravedeju jau kisa spirale. Manau idejimo technika turetu buti panasi. O tai jeigu nepavyko ideti tos spirales tai kita karta des turbut jau kita, nes si jau gi nesterili ir nesaugi g.gif
Atsakyti