Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

Grįžau iš gydytojos. Sužinojau priežastį, kodėl nėra siūlo - spiralės nebėra verysad.gif Kaip ji galėjo iškristi, nesuprantu. Po pusės metų nešiojimo. Net nežinau, ką ir bedaryti. Ar vėl dėtis? Patiko man su spirale. Jokių rūpeščių. Man ji tiko. O dabar galvosūkis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gailuze @ 2011 04 22, 14:14)
Grįžau iš gydytojos. Sužinojau priežastį, kodėl nėra siūlo - spiralės nebėra  verysad.gif  Kaip ji galėjo iškristi, nesuprantu. Po pusės metų nešiojimo. Net nežinau, ką ir bedaryti. Ar vėl dėtis? Patiko man su spirale. Jokių rūpeščių. Man ji tiko. O dabar galvosūkis g.gif

iskrito? kaip taip imanoma... g.gif jo neramu ir man pasidare doh.gif
Papildyta:
man vel kazkokios kruvinos gleives pasirode siandien. nesuprantu kas cia darosi. eiti pas gyd nelabai ir noriu
Atsakyti
QUOTE(gailuze @ 2011 04 13, 15:20)
Spiralę turiu apie 8 mėn. Buvau pas gydytoją profilaktiškai pasitikrinti. Žiūrėjo echoskopu. Sakė, kad spiralės padėtis gera. Tačiau, patikrinusi ant kėdės, pasakė, kad nėra siūlų. Gal įlindo į gimdą. Sakė ateiti tuoj po mėnesinių. Buvau nustebusi ir nepaklausiau, kas bus, ką tai reiškia ir t.t. Ar jums nėra taip buvę? Ką tokiais atvejais daro? Ir kaip tie siūlai galėjo dingti?

cia gd sake padetis gera...
QUOTE(gailuze @ 2011 04 22, 14:14)
Grįžau iš gydytojos. Sužinojau priežastį, kodėl nėra siūlo - spiralės nebėra  verysad.gif  Kaip ji galėjo iškristi, nesuprantu. Po pusės metų nešiojimo. Net nežinau, ką ir bedaryti. Ar vėl dėtis? Patiko man su spirale. Jokių rūpeščių. Man ji tiko. O dabar galvosūkis g.gif

o cia neber blink.gif
QUOTE(vikce333 @ 2011 04 22, 20:56)
man vel kazkokios kruvinos gleives pasirode siandien. nesuprantu kas cia darosi. eiti pas gyd nelabai ir noriu

db per velykas turi atbildet mmm biggrin.gif tai geguzes 18 uzsiregstrinau, kad pasitikrint ax.gif buna man irgi rusvu patepliojimu, bet skaiiau, kad tai normalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 04 22, 21:56)
cia gd sake padetis gera...
o cia neber blink.gif

db per velykas turi atbildet mmm biggrin.gif tai geguzes 18 uzsiregstrinau, kad pasitikrint ax.gif buna man irgi rusvu patepliojimu, bet skaiiau, kad tai normalu mirksiukas.gif

vakar grinai kraujas buvo. g.gif kai budavo rusvos tai neimdavau i galva biggrin.gif paziuresiu dar koki menesi ir tada reiks gal eit pasitkrinti ax.gif
Atsakyti
Suabejojau gydytojos kompetencija. Pirmą kartą tikrino paprastu ir vaginaliniu echoskopu. Ilgai žiūrėjo ir vis sakė, kad nemato spiralės. Paskui pasakė, kad ji yra geroje padėtyje ir liepė sėstis ant kėdės. Ten pažiūrėjusi pasakė, kad nėra siūlų ir liepė ateiti po mėnesinių. Kai pasirodžiau po mėn., pažiūrėjusi echoskopu pasakė, kad tikrai jos nėra. Tai parodė ir mano trumpesnės ir be tepliojimų mėnesinės.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2011 04 23, 09:12)
Suabejojau gydytojos kompetencija. Pirmą kartą tikrino paprastu ir vaginaliniu echoskopu. Ilgai žiūrėjo ir vis sakė, kad nemato spiralės. Paskui pasakė, kad ji yra geroje padėtyje ir liepė sėstis ant kėdės. Ten pažiūrėjusi pasakė, kad nėra siūlų ir liepė ateiti po mėnesinių. Kai pasirodžiau po mėn., pažiūrėjusi echoskopu pasakė, kad tikrai jos nėra. Tai parodė ir mano trumpesnės ir be tepliojimų mėnesinės.

o kokiame mieste lankaisi pas gydytoja, ir kokia jos pavarde?
gal yra teka kam su ja dar susidurti?
Atsakyti

tikrai gine atmestinai ziurejo ,as kai nuejau isimti iskart uzlipus ant kedes pasake nera siulu trauksim su tokiu kabliuku .
Atsakyti

dziaukis, kad nepanestejai smile.gif reiskias jos iskrito per paskutines mmm, nes jeigu anos budavo vienokios, o sitos kitokios mirksiukas.gif
Atsakyti
nepanestejai biggrin.gif
o jums veido oda nespuoguota ,nesuprantu po siu mm ,neatsiginu spuogu , raudoni ir nemazi tokie , vyras sako bresti juk lotuliukas.gif ar cia sutapimas koks ar kaip cia yra ir galva skauda butinai mm pasibaigus kokias pora dienas.
Papildyta:
QUOTE(vikce333 @ 2011 04 22, 20:56)
iskrito? kaip taip imanoma... g.gif  jo neramu ir man pasidare doh.gif
Papildyta:

gali iskrist ,man kaip dejo sake bijau kad nepamestum ,nes gimdos padetis ten kazkokia pasisukus ,ejau tikrintis ,bet viskas gerai tupi ji ten ilindus.
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 04 23, 14:41)
o jums veido oda nespuoguota ,nesuprantu po siu mm ,neatsiginu spuogu , raudoni ir nemazi tokie , vyras sako bresti juk lotuliukas.gif ar cia sutapimas koks ar kaip cia yra ir galva skauda butinai mm pasibaigus kokias pora dienas.

man pirmus du men lb spuogavos tokiais skaudziais spuogais...o db laukiu ryt poryt mmm ir jokiu veido odos nesklandumu nesimato biggrin.gif ner spuogiu 4u.gif
Atsakyti
nu, man mmm 3 diena, bet paukiu kaip prikauso... net nenusimato, kad trumpesnes laugh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turiu viena klausima, spirale isidejus jau virs 4m ( gruodzio pabaigoj turetu isimti, nes pilni 5m ).Bet noreciau dabar issitraukt ax.gif Ar skaudejo? Po kiek laiko yra galimybe vel pastoti? ax.gif

aciuks iskart 4u.gif
Atsakyti