Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

DOVANOJU spiralę NovaT Cu200Ag ax.gif galioja iki 2012 02 4u.gif Sau buvau ją pirkusi, bet nespėjusi įsidėti pastojau ax.gif O dabar dėl tam priežaščių, jos vėl nebegaliu dėtis. Rašyti AŽ, veiksmas kaune 4u.gif
Atsakyti
nu va, praejo mano 3 mmm ir buvo tokios pat kaip visada biggrin.gif truko 7 dienas, cia su visais tepliojimais ir pan smile.gif nieko nesiskyre nuo buvusiu pries tai smile.gif o viltingai tikejaus , kad bus kaip marinai arba vikcei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2011 05 03, 14:49)
DOVANOJU spiralę NovaT Cu200Ag  ax.gif galioja iki 2012 02 4u.gif    Sau buvau ją pirkusi, bet nespėjusi įsidėti pastojau ax.gif  O dabar dėl tam priežaščių, jos vėl nebegaliu dėtis. Rašyti AŽ, veiksmas kaune  4u.gif

sveikos.
kaip faina matau dvinukus turit wub.gif ar tikejotes dvieju leliuku , as bijojau kad tik ne dvinukai but, bet vis pagalvodavau apie tai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruduoke @ 2011 05 05, 07:59)
nu va, praejo mano 3 mmm ir buvo tokios pat kaip visada biggrin.gif truko 7 dienas, cia su visais tepliojimais ir pan smile.gif nieko nesiskyre nuo buvusiu pries tai smile.gif o viltingai tikejaus , kad bus kaip marinai arba vikcei ax.gif

palauk 4 ,tada bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marina77 @ 2011 05 05, 08:05)

palauk 4 ,tada bus smile.gif

nu palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Ar kuriai yra taip buve, kad veluotu menesines g.gif Pirma karta per puse metu taip atsitiko, kai isidejau sia spirale doh.gif Is panikos jau dariausi testa, bet jis neigiamas unsure.gif
Atsakyti
labukas merginos ar kam su sita spyrale velavo menesines man veluoja 4 dienos unsure.gif krutine lb lb skaudi krujo ciut ciut ir tai rusvas teplioja kur visada
budavo viskas gerai unsure.gif ja turiu 3,5 metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 05 14, 12:34)
labukas merginos ar kam su  sita spyrale velavo menesines man veluoja 4 dienos  unsure.gif  krutine lb lb skaudi krujo ciut ciut ir tai rusvas teplioja kur visada
budavo viskas gerai  unsure.gif  ja turiu 3,5 metu  unsure.gif

pasiskaitykit, kad daug kam keliomis dienomis veluoja karts nuo karto ...
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 05 14, 12:34)
labukas merginos ar kam su  sita spyrale velavo menesines man veluoja 4 dienos  unsure.gif  krutine lb lb skaudi krujo ciut ciut ir tai rusvas teplioja kur visada
budavo viskas gerai  unsure.gif  ja turiu 3,5 metu  unsure.gif

sveikos.
man veluoja vis po kelias dienas.
Atsakyti
Aš vakar įsidėjau nova T, pamaudė kokią valandą kaip per mmm, o po to nedidelis skausmelis liko labiau kairėj pusėj unsure.gif Ir šiandien dar maudžia ypač sėdint. Kažin čia normalu kad į vieną pusę tik maudimas eina?
Vakar dar įdėjus daktarė echoskopu pasižiūrėjos ar vietoj viskas, sakė kad viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2011 05 31, 10:37)
Aš vakar įsidėjau nova T, pamaudė kokią valandą kaip per mmm, o po to nedidelis skausmelis liko labiau kairėj pusėj  unsure.gif  Ir šiandien dar maudžia ypač sėdint. Kažin čia normalu kad į vieną pusę tik maudimas eina?
Vakar dar įdėjus daktarė echoskopu pasižiūrėjos ar vietoj viskas, sakė kad viskas ok.

per mmm dejai?

nu va, mano mm su kart truko 5 dienas smile.gif sakau, jau gal susireguliuos smile.gif
Atsakyti
Jo vakar buvo trecia mmm diena. Bet jau lyg pradedu maziau jausti ta sona, tikiuosi tuo viskas ir pasibaigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 05 11, 22:02)
Ar kuriai yra taip buve, kad veluotu menesines g.gif Pirma karta per puse metu taip atsitiko, kai isidejau sia spirale doh.gif Is panikos jau dariausi testa, bet jis neigiamas unsure.gif

man taip yra. metus buvo reguliaru, o dabar jau veluoja.
Atsakyti