Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

ZINOMA NEBUS. jei jau taip tai pasinaudok sia galimybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 08 17, 13:38)
Na va matot, vienai visai neskaudejo o kitai net labai  g.gif Mano gine mane priziuri nuo 16 metu, tai ji zino kad alpstu kai is pirsto krauja ima, tai manau todel ir pasiule nuskausminima  biggrin.gif Jauciu paprasysiu nuskausminimo, juk blogiau tikrai nebus  blush2.gif

Na as ir alpstu kai ima krauja. Bet kazkodel man nieko nesake apie nuskausminamuosius. Siaip paskaudejo bet tikrai neisgriuvau ir viskas ok praejo.
Atsakyti
O kurią mmm dieną geriausia dėti spiralę g.gif nelabai įsivaizduoju kaip ten 'bėgančiai' užsiropt ant kėdės tos blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Juk nebega be perstojo smile.gif
Nesuk sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2011 08 19, 14:23)
O kurią mmm dieną geriausia dėti spiralę  g.gif nelabai įsivaizduoju kaip ten 'bėgančiai' užsiropt ant kėdės tos  blush2.gif  doh.gif

Tai kad geriausia dėtis kai labiausiai bėga smile.gif Tokia ir aš lipau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 08 20, 22:50)
Tai kad geriausia dėtis kai labiausiai bėga smile.gif Tokia ir aš lipau  blush2.gif

tai vat ir man gine sake, kad geriausia pirmom dienom deti doh.gif o pirmas 4-5 dienas kaip is krano pas mane doh.gif
Atsakyti
Ko tu cia pergyveni.
Juk taip reikia, o tu nesuk sau galvos kaip ir kiek ten bega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 22 rugpjūčio 2011 - 15:43
QUOTE(zyzna @ 2011 08 22, 16:17)
tai vat ir man gine sake, kad geriausia pirmom dienom deti  doh.gif o pirmas 4-5 dienas kaip is krano pas mane  doh.gif

O man ginekologe ir ta, kuri mane priziuri, ir ta kuri dejo spirale, abi sake, kad svarbu, kad begtu, o ar pirmomis, ar paskutinemis dienomis - nesvarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 22 rugpjūčio 2011 - 18:17
Man spirale idejo, jau buvo pasibaigusios menesines. atejau sakau jau pasibaigusios, sako patikrinsim kakleli, patikrino ir is kart idejo. tikejausi, kad nemaloni procedura bus, bet net nepajutau smile.gif kazkaip man minejo, kad reikia per menesines, bet jau tada kai negausiai kraujuoji deti g.gif
su keliomis konsultavausi kokia detis ar mirena ar novaT, tai ta kuri dirba su visokiom patologijom, pasake grieztai, kad mirena deda tik turinciom problemu - cistos ir t.t., o kol esi sveika - jokiu hormonu. o vat ta kuri dejo, tai savo minciu labai nekiso, bet jauciau, kad butu labiau uz mirena smile.gif
Atsakyti
man ši spiralė netiko schmoll.gif
jaučiausi labai blogai, tad teko išimti

badžiau antrą kartą - viskas baigėsi taip pat

taigi galų gale įsidėjau Mirena ir džiaugiuosi jau 5 metus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerod @ 2011 08 25, 12:27)
man ši spiralė netiko  schmoll.gif
jaučiausi labai blogai, tad teko išimti

badžiau antrą kartą - viskas baigėsi taip pat

taigi galų gale įsidėjau Mirena ir džiaugiuosi jau 5 metus  thumbup.gif

o kokie pozymiai?