Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 10, 12:37)
bet kada galima issiimt, nebutina laukt mmm smile.gif o kodel issimt nori?

nestuke.gif planuojam wub.gif
Atsakyti
Na stai siandien jau issiemiau spirale. paklausiusi patarimo nelaukiau mmm ir nukeliavau pas gine. tada nustebau, nes sake kad siaip paprastai isima per mmm, bet sako galiu pabandyt. na pabandymas baigesi mano klausimu "ar jau viskas"? lotuliukas.gif doh.gif galiu pasakyt kad visai neskaudejo, bent jau palyginus su idejimu....
Atsakyti
QUOTE(Krona @ 2011 07 20, 19:01)
Šiaip jei šios spiralės Lietuvoje (tiksliau Europos Sąjungoje) registruotos, tai jokiu būdu negali lūžinėti nei dedant, nei išimant smile.gif o Nova T tai paprasta varinė spiralė už gana didelę kainą, jei ką. Rinkitės su auksu Gyneplus už tą pačią sumą smile.gif Gine gali nežinoti naujoviu...

Gyneplus, tikrai ne su auksu, o paprasta, varine. Goldlily su auksu 4u.gif Ir kaina beabejo tikrai ne tokia pat 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums mm gausumas su spirale Nova t. As ja issiimsiu lauk. Nemanau, kad normalu kad per mm vos isidejus paketa ultra night, per kokias pora valandu pribega tiek, kad dzinsai permirksta kiaurai. Ir ne truputi, o nemazas plotas. Kaip apsisisiojus, tik kad kraujas. Dar kokia mazakraujyste isigysiu. Toks gausus nukraujavimas kas menesi turbut nera labai gera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 spalio 2011 - 20:33
QUOTE(mėnulis @ 2011 10 29, 21:31)
O kaip jums mm gausumas su spirale Nova t. As ja issiimsiu lauk. Nemanau, kad normalu kad per mm vos isidejus paketa ultra night, per kokias pora valandu pribega tiek, kad dzinsai permirksta kiaurai. Ir ne truputi, o nemazas plotas. Kaip apsisisiojus, tik kad kraujas. Dar kokia mazakraujyste isigysiu. Toks gausus nukraujavimas kas menesi turbut nera labai gera?

Cia jau tikrai nera normalu unsure.gif . Pas mane buvo ta pati beda, prasidejo mazakraujyste, o viena diena atsirado toks kraujpludis kad teko vaziuoti i ligonine ir spirales jau nebeturiu.. Kaip man aiskino gydytoja, tai mano organizmas jos tiesiog neprieme ir bande ja pasalinti lauk. Patariu nelaukti ir kreiptis pas gydytoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 10 29, 23:33)
Cia jau tikrai nera normalu unsure.gif . Pas mane buvo ta pati beda, prasidejo mazakraujyste, o viena diena atsirado toks kraujpludis kad teko vaziuoti i ligonine ir spirales jau nebeturiu.. Kaip man aiskino gydytoja, tai mano organizmas jos tiesiog neprieme ir bande ja pasalinti lauk. Patariu nelaukti ir kreiptis pas gydytoja unsure.gif

unsure.gif matyt reikes. man ja kaip ir priima, g.gif g.gif g.gif g.gif nesioju pusantru metu, bet mm tik kokios 4 dar buvo, nes vaika pienu maitinu. O taip dziaugiausi, kad viskas gerai, super buvo, kol mm neprasidejo. Dabar negaliu is namu iseit keleta dienu, o paskui vel gerai...iki kito karto. O kaip tau ja trauke, ar uz siulu paeme? gal galima paciai issiimt, nemegstu as tu daktaru.
Atsakyti
Menuli- man spirale atitarnavo tik kelis menesius, o pradzioje atrode kad organizmas ja prieme. Kai atsiduriau ligonineje gydytoja apziurejo ant kedes, dare ir echoskopija, o spirale tai lb lengvai istrauke (su kazkokiu instrumentu), skausmo nejutau, po to dar leido kraujavima stabdanciu vaistu unsure.gif Tavo atveju dar gali buti kad ir hormonai issibalansave (po gimdymo daznai juk buna), esant gausiam kraujavimui spirale galejo ir pasmukti, pakeisti padeti ir pan. Esant tokiems kraujavimams jau ir profilaktiskai reiketu pavartoti gelezies preparatu. Butinai nueik pas ginekologe ir manau rasit geriausia iseiti sioje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 10 30, 00:07)
Menuli- man spirale atitarnavo tik kelis menesius, o pradzioje atrode kad organizmas ja prieme. Kai atsiduriau ligonineje gydytoja apziurejo ant kedes, dare ir echoskopija, o spirale tai lb lengvai istrauke (su kazkokiu instrumentu), skausmo nejutau, po to dar leido kraujavima stabdanciu vaistu unsure.gif Tavo atveju dar gali buti kad ir hormonai issibalansave (po gimdymo daznai juk buna), esant gausiam kraujavimui spirale galejo ir pasmukti, pakeisti padeti ir pan. Esant tokiems kraujavimams jau ir profilaktiskai reiketu pavartoti gelezies preparatu. Butinai nueik pas ginekologe ir manau rasit geriausia iseiti sioje situacijoje.

4u.gif mano atveju jau ne pogimdymo. zinau kaip buna, tai del spirales greiciausiai. tikrai nueisiu. gyvenimas per trumpas kad cia kankintis, tegul vyrai saugosi.
Atsakyti
Turiu šią spiralę 11mėn., mmm buvo, dar tik tris kartus, nes maitinu. Nepajutau net kaip atėjo pirmosios, bet buvo laaabai gausios, bet va paskutinės kaip buvo, tai nei gausios, nei skausmingos bigsmile.gif
Atsakyti

sveikos, ieskau spirales Nova T pigiau, per az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D_linija: 21 lapkričio 2011 - 10:48
sveikos mamos:)turiu nusipirkus nova spirale,gal kam reikia?persigalvojau detis,parduociau daug pigiau nei vaistineje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukauzd @ 2011 11 22, 10:52)
sveikos mamos:)turiu nusipirkus nova spirale,gal kam reikia?persigalvojau detis,parduociau daug pigiau nei vaistineje blush2.gif

O į ką iškeitei? wink.gif
Atsakyti