Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

sveikos,o gal zinote kuri mamyte pardavineja tuos ovuliacijos testukus,laabai ir as jo noreciau blush2.gif

Beje o del to testuko lyties nustatymo pagal krauja,tai mano teta ta testa zino jau labai senai ir kam dare visoms atitiko ir man su pirmu vaiku,moters kraujas kas4metus atsinaujina o vyro kas tris,as va irgi planuoju kaip cia nestuke.gif patapti ir mergaites sulaukti,tai skaiciavau pagal formule pateikta cia kelis psl atgal tai man jei pastociau si rugseji butu berniukas,o pagal ta kraujo testa siais metais tai mergaite,nu ir nebezinau kuo betiketi ax.gif ex...
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2009 08 31, 23:01)
sveikos,o gal zinote kuri mamyte pardavineja tuos ovuliacijos testukus,laabai ir as jo noreciau  blush2.gif

Beje o del to testuko lyties nustatymo pagal krauja,tai mano teta ta testa zino jau labai senai ir kam dare visoms atitiko ir man su pirmu vaiku,moters kraujas kas4metus atsinaujina o vyro kas tris,as va irgi planuoju kaip cia  nestuke.gif  patapti ir mergaites sulaukti,tai skaiciavau pagal formule pateikta cia kelis psl atgal tai man jei pastociau si rugseji butu berniukas,o pagal ta kraujo testa siais metais tai mergaite,nu ir nebezinau kuo betiketi  ax.gif ex...

jei skaiciuojant moterims kas 4metus,vyram-kas tris,tai ne dukryte dabar tureciau,o suneli.taip kad... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 29, 13:06)
Mane tai labai domina kaip gauti Ovuliacijai nustatyti testukus  g.gif

Nueiti į vaistinę ir nusipirkti mirksiukas.gif Eurovaistinėj pirkau praėjusią savaitę po 6 litus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2009 09 01, 08:12)
Nueiti į vaistinę ir nusipirkti  mirksiukas.gif Eurovaistinėj pirkau praėjusią savaitę po 6 litus 4u.gif

aciu smile.gif
cia vianam vienkartiniui testukui tokia kaina? blink.gif
o tai kiek ju man pirktis? unsure.gif
Jeigu planuojama mergaite, tai reiskia vykti "darbas" turi iki kol testukas parodys kad jau ovuliacija? Teisingai supratau? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 01 rugsėjo 2009 - 08:45
QUOTE(ederi @ 2009 08 27, 10:31)
As dar zinau, jog spermiukai su xx (ty mergaitiski) yra zymiai istvermingesni, nei berniukiski, taigi planuojantys mergaite turetu spermiukus paleisti pora dienu iki ovuliacijos ir ne kaip iprasta viduj  blush2.gif , o prie "varteliu". Pano pusesere dukryte taip "susimeistravo" (jos vyras gydytojas).

ale kaip pradedi galvoti, tai visokiu teoriju prisigalvoju biggrin.gif
ar gali buti rysys tarp vaiku lyties ir vyro "daigciuko" ilgio ax.gif

Ciam ta mintis atejo kai perskaiciau apie "vartelius"
ir dar viena rase, kad vyrai daznai juokauja, kad jei gyme mergaite, tai "nedastume tipo"

Na jei prie "varteliu" reikalas vyksta, tai reiskia su trumpesniais "daigciukais" didesne tikimybe kad bus mergaites rolleyes.gif
Reikia pas drauges, auginancias mergaites, pasiklausineti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 01 rugsėjo 2009 - 09:01
QUOTE(*Saulute* @ 2009 09 01, 08:12)
Nueiti į vaistinę ir nusipirkti  mirksiukas.gif Eurovaistinėj pirkau praėjusią savaitę po 6 litus 4u.gif

Vaistinėj brangu pirkt mirksiukas.gif Pati nepirkau, bet skaičiau, kad iš SM'o parduoda Žydros Akys, gaunasi daug daug pigiau 4u.gif

QUOTE(Sirvita @ 2009 09 01, 10:01)
ar gali buti rysys tarp vaiku lyties ir vyro "daigciuko" ilgio  ax.gif

Man tai kvailai tokios teorijos skamba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 09 01, 09:01)
ale kaip pradedi galvoti, tai visokiu teoriju prisigalvoju  biggrin.gif
ar gali buti rysys tarp vaiku lyties ir vyro "daigciuko" ilgio  ax.gif

ir dar viena rase, kad vyrai daznai juokauja, kad jei gyme mergaite, tai "nedastume tipo"

Na jei prie "varteliu" reikalas vyksta, tai reiskia su trumpesniais "daigciukais" didesne tikimybe kad bus mergaites  rolleyes.gif
Reikia pas drauges, auginancias mergaites, pasiklausineti hihihi.gif

Na jau prajuokinai mane, nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zinok, su penio ilgiu tai neturi nieko bendro biggrin.gif Dabar aiskinu kodel, kai veiksmas vyksta "prie varteliu", taireiskia, jog ne maksty blush2.gif
O jei vadovautis tavo spejimais, tai vyro penis turetu buti kokiu 3 cm (erekcijos busenoj), na vienu zodziu, labai jau su jumis cia linksma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2009 09 02, 09:31)
Na jau prajuokinai mane, nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinok, su penio ilgiu tai neturi nieko bendro  biggrin.gif  Dabar aiskinu kodel, kai veiksmas vyksta "prie varteliu", taireiskia, jog ne maksty  blush2.gif
O jei vadovautis tavo spejimais, tai vyro penis turetu buti kokiu 3 cm (erekcijos busenoj), na vienu zodziu, labai jau su jumis cia linksma  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
3 cm erekcijos busenoj, o tai be erekcijos tada lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 09 02, 13:44)
lotuliukas.gif
3 cm erekcijos busenoj, o tai be erekcijos tada  lens.gif

aha thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 09 02, 15:44)
lotuliukas.gif
3 cm erekcijos busenoj, o tai be erekcijos tada  lens.gif

lotuliukas.gif doh.gif tai "tusinates" panos.... linksma pas jus
Atsakyti
nu sakes lotuliukas.gif kaip prisijuokiau lotuliukas.gif ypač apie "daikčiuko" ilgį wub.gif juk tai gryniausia nesamonė lotuliukas.gif
manau kad reikia remtis mokslianiais įrodymais, esu kažkur girdėjusi jei vyras prieš smileysex.gif maudosi duše po karštu vandeniu tada didesnė tikimybė kad mergaitė gims (jei neklystu) ax.gif nes mergaiciu hromosomos stipresnės smile.gif jei nesumaišiau su berniuku ax.gif nes man pačiai nesvarbu kas pirmas gims, svarbiausia man nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2009 08 28, 19:06)
Sveikos,na mes ir planuojam leliuka.Vyras labai nori dukrytes,tai pabuvojom siuo klausimu ir pas daktarus ir pas dietologus.Isvada tokia:skaiciuoti pagal atsinaujinanti krauja,t.y. prie vyro gimimo datos +3,o prie moters+4,pries pastojant kuo maziau sekso.Kas liecia maista,tai turi buti kuo daugiau kalio ir magnio,ir valgyti mesa,beja geriausia raudona,ne tik paukstiena. smile.gif

Mergytei raudonos mėsos iš tolo reikia vengti, tai juk testosteronas, tinkamas TIK berniukui, ir reikia magnio bei kalcio, o ne kalio, jo reikia berniukams kartu su natriu 4u.gif Ir dar nemažai yra, kas liečia mitybą, norint susilaukti vieno ar kito ax.gif
O dėl to, kad baigti kuo arčiau vartelių, tai dėl to, nes čia rūgštinė terpė (kuo toliau į vidų, tuo šarmingiau), Y rūgštinėj terpėj žūsta, o ištvermingi X išgyvena 4u.gif
Atsakyti