Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 02 18, 19:47)
Pagal mokslines teorijas, spermotozoidai kurie nesa XX moteriskas hromosomas papuolus i maksties terpe leciau juda nei XY vyrisku hromosomu nesantys spermotozoidai, bet uztat ilgiau gyvena, gali isgyventi net iki 6 paru. O vyriski spermatozoidai juda labai greitai bet gyvena trumpai apie 1 -2 paros.

Tai norint uzplanuoti berniuka, reikia atsekti savo vaisinga diena, ir per ta diena gaminti suneli  tongue.gif  tongue.gif Tuomet greitai begantys spermatozoidai nesantys vyriskus hromosomas paseks ir apvaisins jau isejusi subrendusi kiausineli. Tuo metu kai moteriski spermiukai dar ilgai begs iki tikslo.

Taip pat palnuojant mergaite, reikia zinoti savo vaisinga diena ir gaminti dukryte keleta dienu iki jos, kai po 2-3 dienu kiausinelis iseis visi vyriski spermiukai bus jau negyvybingi, uztat moteriski kaip tik bus jau beveik prie tikslo  4u.gif  4u.gif

Savo vaisingas dienas, t.y. ovuliacija galima sekti specialias testukais ir bazines temperaturos matavimu. Apie tai yra nemazai temu SM.

Nepamirskite kad tai tik teorija  4u.gif  4u.gif  4u.gif ir manau kad daugiau sansu uzplanuoti berniuka nei mergaite smile.gif

Sekmes visoms planuojancioms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai aciu uz issamu paaiskinima. thumbup.gif Kai jau ateis laikas antram, bandysiu gaudyt O.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos marginos 4u.gif

Kaip laikotes? Ar jauciat pavasaris jau cia pat... O mane tai ziauriai pykina, maniau 3-as karta nemeluos - maniau bus lengviau, ne velnio doh.gif

Ziurejau keliuose internetiniuose puslapiuose, kur galima apskaiciuot vaiko lyti, tai man pranasauja mergaite thumbup.gif Na ziuresim, kas cia gausis mirksiukas.gif Nors nelabai tikiu tomis skaiciuoklemis, bet sirdyje viliuosi, kad turesiu namie rozinius kaspinelius, suknytes, lelytes, batelius, rankinukus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 03 23, 11:11)
Sveikos marginos  4u.gif

Kaip laikotes? Ar jauciat pavasaris jau cia pat... O mane tai ziauriai pykina, maniau 3-as karta nemeluos - maniau bus lengviau, ne velnio  doh.gif

Ziurejau keliuose internetiniuose puslapiuose, kur galima apskaiciuot vaiko lyti, tai man pranasauja mergaite  thumbup.gif  Na ziuresim, kas cia gausis  mirksiukas.gif Nors nelabai tikiu tomis skaiciuoklemis, bet sirdyje viliuosi, kad turesiu namie rozinius kaspinelius, suknytes, lelytes, batelius, rankinukus...  wub.gif

Sveikinu 4u.gif As tai kiek tu visokiausiu skaiciuokliu isbandziau , visi rodo skirtingai. Man terminas jau ne uz kalnu, o mes vis dar nezinom ka turesim. Gal mergyte, bet mano nuojauta kuzda kad cia pasislepes bernelis. Ziuresim kaip cia su ta mano nuojauta bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2010 03 25, 12:53)
Sveikinu  4u.gif  As tai kiek tu visokiausiu skaiciuokliu isbandziau , visi rodo skirtingai. Man terminas jau ne uz kalnu, o mes vis dar nezinom ka turesim. Gal mergyte, bet mano nuojauta kuzda kad cia pasislepes bernelis. Ziuresim kaip cia su ta mano nuojauta bus  tongue.gif

oi kaip smagu, kad jau susitikimas cia pat wub.gif Na, bet jei galesi parasyk mums, kas ten pas jus "gavosi" mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu tokia lentele kur yra mamos metai kai pastojo ir menuo,na ir tada jau ziuri kas bus berniukas ar mergaite kolkas nepasitvirtino 2 is gal 50 mano pazystamu kurios ziurejo ta lentele galima patikrint ant saves,kam idomu rasykit i az atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2010 03 26, 22:40)
Turiu tokia lentele kur yra mamos metai kai pastojo ir menuo,na ir tada jau ziuri kas bus berniukas ar mergaite kolkas nepasitvirtino 2 is gal 50 mano pazystamu kurios ziurejo ta lentele galima patikrint ant saves,kam idomu rasykit i az atsiusiu.

as noriu sios lenteles 4u.gif parasiau y az blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Nezinau ar man iseis bet va bandau ideti sita lentele.
Papildyta:
Paaiskinsiu kaip ja naudotis.Lenteles virsuje parasyti pastojimo metai,o sone menuo kuri pastojote,butina zinoti tiklu menesi kada pradejote savo stebukla ir tada jau ziurit kas bus..smile.gif
Atsakyti
aciukas 4u.gif
as jau apsiziurejau blush2.gif
tik man neatitiko unsure.gif nes jonuko laukiausi 24m o pastojau rugsejy g.gif tai mergyte turejo but blush2.gif
o mantuko negaliu pasitikrint nes pastojau 17m. blink.gif blush2.gif
bet zadu trecia karta bandyt 30 metu,tai kaip matau ten beveik visi menesiai mergaites prognozuoja bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2010 03 25, 12:53)
Man terminas jau ne uz kalnu, o mes vis dar nezinom ka turesim.

nepirk katino maise.
As tai pradziai ateinu, apziuriu, pasideru..pasirasau sutarti.
O tik tada nusiperku ..daikta.
Atsakyti
Jo as ir nepazadu kad ta lentele 100% blush2.gif cia siaip idomu nes daugialiui is mano pazystamu sutapo ax.gif parasykit jei kam dar sutaps..smile.gif
Atsakyti
Ta lentele su pirmu man atitinka, su antru ne. Kaip ir daugumoje zinomu lenteliu ir skaiciuokliu, antrajy jos man visos pranasavo busiant mergaite, o va turim grazuoliuka berniuka wub.gif
Beje, berniuka nesantys spermiukai gyvenia ilgiau nei 1-2 paras, musu antrasis pagautas 3 dienos iki O. Zinau ta nes skaiciavau vasingas dienas, matavau BT, taigi tiksliai galiu pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti