Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Luki @ 2011 07 02, 06:15)
po O...  g.gif  nežinau  g.gif  Per O tai tikrai taikomas berniuką planuojant.

Na o jei para po O g.gif As isvis galvojau kad jei per O arba po jos tai 100% bernas,bet turbut klydau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 02, 17:20)
Na o jei para po O  g.gif  As isvis galvojau kad jei per O arba po jos tai 100% bernas,bet turbut klydau  g.gif

http://www.supermama...howtopic=748442 Aš šitoj temoj 1 psl radau apie tas 12 val. Jos neišsigalvos juk pačios, kažkur tokią informaciją rado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2011 07 02, 19:54)
http://www.supermama...howtopic=748442    Aš šitoj temoj 1 psl radau apie tas 12 val. Jos neišsigalvos juk pačios, kažkur tokią informaciją rado  smile.gif

Aha,tik idomu ar kam pasitvirtino tai biggrin.gif Einu paskaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 02, 21:19)
Aha,tik idomu ar kam pasitvirtino tai  biggrin.gif  Einu paskaityt  smile.gif

Sprendziant is pirmo puslapio 13 rausvu dovaneliu ir 13 zydru + dvynukai hihihi.gif Tai kazin ar labai jau pasitvirtina visi tie budai siekiant rausvu dukryciu lotuliukas.gif
Atsakyti
cia pateikta labai idomi skanuota knygute apie pageidaujama kudikio lyti.
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2011 07 03, 11:02)
Sprendziant is pirmo puslapio 13 rausvu dovaneliu ir 13 zydru + dvynukai hihihi.gif Tai kazin ar labai jau pasitvirtina visi tie budai siekiant rausvu dukryciu  lotuliukas.gif

Gal turint kelis sūnus griebiamasi ir šiaudo, o gal kam nors tik tiek ir trūksta, kad pagauti mergaitę , kas čia žino hihihi.gif Gal kad daryk ką nori, loterija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luki: 03 liepos 2011 - 11:51
Mano mamos receptas:

Berniukai užsakyti prieš menstruacijas, merginos po jų rolleyes.gif

Mes pirmąjį darysim stebukliuką-nežiniuką arba kaip Dievas duos, o toliau gal išbandysim mamos receptą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2011 07 04, 21:29)
Mano mamos receptas:

Berniukai užsakyti prieš menstruacijas, merginos po jų rolleyes.gif

Mes pirmąjį darysim stebukliuką-nežiniuką arba kaip Dievas duos, o toliau gal išbandysim mamos receptą ax.gif

ir ko gero taip ilgaaai nepagausi nieko doh.gif Nes mazai kam O buna po menesiniu iskart arba pries jas ax.gif
Atsakyti
4u.gif Planavom sūnelį, gaudžiau O su O test. ir BT matavau per ovuliaciją tiksliai smileysex.gif , beje man ji lengvai pagaunama nes simptomai labai aiškūs, deja kolkas gyd sūnaus nežada lotuliukas.gif taip kad gali planuot kaip nori jai D duos ir bus, jai ne tai ne....čiagi genetika...mano vyro tėveliui niekaip panos nėjo pagaut, o mums atvirkščiai unsure.gif
Kada nors jai dar planuosim išsitirsim vyro X ir Y kaip jie ten aktyvūs lotuliukas.gif ir kokių besą daugiau lotuliukas.gif , neatmetu fakto, kad ir manęs dalis kaltės gali būt gal labai šarmiška viskas pas mane ir visi Y žūsta o X ne mirksiukas.gif dar nepaminėjau sodos apsiplovimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 04, 10:39)
ir ko gero taip ilgaaai nepagausi nieko  doh.gif  Nes mazai kam O buna po menesiniu iskart arba pries jas  ax.gif

bigsmile.gif dėl panų mums pasitvirtina po mėnesinių abi iškart biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 05 liepos 2011 - 08:14
QUOTE(samantila @ 2011 07 05, 09:15)
4u.gif Planavom sūnelį, gaudžiau  O su O test. ir BT matavau per ovuliaciją tiksliai smileysex.gif 

Papildyta:

bigsmile.gif dėl panų mums pasitvirtina po mėnesinių abi iškart biggrin.gif

Na taip bet mazai kam buna Ov po mmm iskart biggrin.gif As tai pvz niekada taip nepagauciau nei X nei Y nes Ov buna daug veliau biggrin.gif O kaip jus saket, bandet per Ov gaminti berniuka,ir naudojot ov.testus,bet tie testai kai parodo teigiama reiskias O bus po 24-36val. taigi galbut visgi per anksti darete namu darbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2011 07 05, 10:31)
Na taip bet mazai kam buna Ov po mmm iskart  biggrin.gif As tai pvz niekada taip nepagauciau nei X nei Y nes Ov buna daug veliau  biggrin.gif

tie testai kai parodo teigiama reiskias O bus po 24-36val.

drinks_cheers.gif ir aš manau, kad retai kam, kiek teko išgirst.

visada? g.gif
Atsakyti
pradžioj galvojau kad norėčiau dukros ,bet dabar jau nesvarbu kas svarbu kad būtų.
Atsakyti