Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Turiu ir aš Canaica smile.gif Man tai jie būtent iš pradžių trenkė "bobutiškumu", paskui netgi vyriškumu g.gif Nebūtų ten aviečių, suteikiančių per stiprų "vaisiškumą" kvepalams, būtų visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 18, 10:42)
Taigi, pristatau Galimard parfumerijos namų kvapą CANAICA
Top Note: Alyva,

Labai įdomus, informatyvus aprašymas. Neabejoju, kad ir kvepalai neeiliniai. Tik noriu paklaust - ta mėlyna nata - tai mašininė alyva? Tipo tepalai degalai? lotuliukas.gif Jei ne (turbūt ne), jei tai augalas - alyvos ir niekaip kitaip bigsmile.gif Daugiskaitinis daiktavardis, kaip vartai ar marškiniai. Neatsiprašau už offtopą, nes čia dalykinė pastaba rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad Canaika atrado savo seimininka! bigsmile.gif Mano nosi baisiai erzino toji karamele ir avietes, per daug avieciu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazarnienė: 18 gegužės 2008 - 11:32
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 18, 11:32)
Kaip smagu, kad Canaika atrado savo seimininka!  bigsmile.gif Mano nosi baisiai erzino toji karamele ir avietes, per daug avieciu  doh.gif

Tai čia buvo dar vieni, kuriuos neuosčius įsigijai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 05 18, 12:27)
jei tai augalas - alyvos ir niekaip kitaip bigsmile.gif  Daugiskaitinis daiktavardis, kaip vartai ar marškiniai.

Bardzo pšeprašam biggrin.gif ALYVOS tenais tikrai:D
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 05 18, 12:37)
Tai čia buvo dar vieni, kuriuos neuosčius įsigijai? tongue.gif

Cia buvo vieni pirmuju, kuriuos neuoscius isigijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 18, 17:41)
Cia buvo vieni pirmuju, kuriuos neuoscius isigijau  smile.gif

Ir nepaisant to, kad prašovei, tęsi toliau? lotuliukas.gif Vienok gal ir gerai - tavo dėka kai kas įsigyja visokių retenybių įdomybių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 05 18, 19:03)
Ir nepaisant to, kad prašovei, tęsi toliau?  lotuliukas.gif  Vienok gal ir gerai - tavo dėka kai kas įsigyja visokių retenybių įdomybių tongue.gif

Buvo gi is viso to ir neprasautu smile.gif ir Canaicos sugebejau koki mililitra isnaudot biggrin.gif o geriausias neuostyttas anksciau atradimas- Balmain Jolie Madame. Kazkada ir Dior Poison neuoscius isigijau, nes testerio nebuvo smile.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau savo Etro Etra kvepalus ( tual. vandeni), taigi pasidalinsiu ispudziais. Esu uosciusi pas drauge( tiksliau ant jos), tai galima sakyti sakiausi ant nematuskiu, bet tikrai nenusivyliau, kvapas tikrai puikus thumbup.gif
Pradzioj tik uzsipurskus tikrai labai panasus i Le feu D'issey, bet po kokiu 5 min. pardejo taip sparciai keistis kad tik spejau speliuoti kas tai galetu buti: pradzia kaip Le Feu, po to pakvipo gvazdikeliais, koriandru, pipiriukais, toks pyraginis misinelis sakyciau, bet saldumas toks apgaubiantis, neikyrus(bent jau man) , po prieskoniuku pasirode roze:sodri, aksomine, bet svelni, po rozes lyg jauciau koki tai vaisiu, bet negaliu ivardinti koki g.gif , pabaiga susvelnejo ir man kazkiek primine chopard kasmyra g.gif . Zodziu esu patinkinta labai thumbup.gif dabar noreciau Heliotrope ir kazkiek mane viliuoja Messe de Miniut, bet bijau kad nerasiu progu juos deveti blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu Pupsiukas 4u.gif Tikiuosi ir aš juos neužilgo turėsiu rolleyes.gif O dar norėčiau Royal Pavillon smile.gif Messe de Minuit būtų įdomu pauostyt, bet bijau, kad tikrai sunku būtų rasti progą jais pasikvėpint, kiek esu skaičius - gan aštrus smilkalų kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 03, 18:24)
Sveikinu Pupsiukas  4u.gif  Tikiuosi ir aš juos neužilgo turėsiu  rolleyes.gif  O dar norėčiau Royal Pavillon  smile.gif  Messe de Minuit būtų įdomu pauostyt, bet bijau, kad tikrai sunku būtų rasti progą jais pasikvėpint, kiek esu skaičius - gan aštrus smilkalų kvapas  g.gif

Aciu 4u.gif Tikrai vertas kvapas. O Royal pavillon as neuosciau, gal galetum keliom frazem apibudinti?
O Messe de Minuit toks saltas smilkalu kvapas, be budingo tokiem kvapam saldumo( bent ant mano rieso taip kvepejo), is pradziu jie man visai nepatiko, bet antra karta kazkuom uzkabino g.gif , trecia karta kai uosciau pajutau kad ju nooooriu, bet to noro kazkodel bijau blush2.gif Kazkaip jie man asocijuojasi su mistika tongue.gif
O is Etro dar patiko( irgi tik is antro karto, bet gali buti kad tada tiesiog nesupratau) Heliotrope, neblogas Vicolo Fiori, bet tokiu gelyciu yra panasiu kvapu( dabar neatgaminciau kokiu blush2.gif ).Dar labai giria Shaal Nur, bet neuosciau.
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 03, 19:11)
trecia karta kai uosciau pajutau kad ju nooooriu, bet to noro kazkodel bijau blush2.gif Kazkaip jie man asocijuojasi su mistika  tongue.gif

ant lauzo but iskeptai kaip raganai tai nesinooori, ane? biggrin.gif
Atsakyti