Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(BlackDee @ 2008 06 14, 21:50)
Gervela o kaip jie laikosi?

labai gerai thumbup.gif ju kvapas toks "tirstas", kad negali prastai laikytis biggrin.gif kas tik uoste sita kvapa- abejingu neliko, visi uzsi wub.gif ino biggrin.gif

QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 21:55)
Tarp kitko kt savaite griztu i Lietuva.. smile.gif

savo nelaimei prasitarei cool.gif

paziurek situ kainas:

Serge Lutens: Five O'Clock Au Gingembre
Serge Lutens: Rousse
Serge Lutens: Ambre Sultan

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 14 birželio 2008 - 21:09
QUOTE(Gervela @ 2008 06 14, 20:05)
labai gerai thumbup.gif ju kvapas toks "tirstas", kad negali prastai laikytis biggrin.gif kas tik uoste sita kvapa- abejingu neliko, visi uzsi wub.gif ino biggrin.gif
savo nelaimei prasitarei cool.gif

paziurek situ kainas:

Serge Lutens: Five O'Clock Au Gingembre
Serge Lutens: Rousse
Serge Lutens: Ambre Sultan

4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irgi wubinuos del Black Orchid. Paziuresiu. Pranesiu. Serge Lutens buvo nedaug.. L'Artisan buvo DAUG.. Nustebau labai, nes nesitikejau. Taip pat del E. Coudray smile.gif

Teks man Pirmadieni, matyt, kulniuot su tusinuku rankose.. smile.gif

Oi... doh.gif Taigis websit'as ju yra..

http://www.nueblueri.../shop_index.asp

Cia tik dalinai surasyti produktai. Pries kelis menesius suradau internete ju sia parduotuve ir ketinau nueiti apsiziuret, nes jie prekiauja L'Artisan. Siandien tikejaus pamatyti kur kas maziau, nes pagal websit'a susidariau nuomone, kad tures vos kelis. Nuejus i parduotuve pamaciau, kad jie turi didesne pasiula palyginus su tai, ka surase websit'e..

Bet kainas galit matyti jau cia.. bendram vaidzui smile.gif

Atsakyti

JVana, o parvežtum vieną L'Artisan'o kvapą? Klausiu tiesiai šviesiai - jei ne, tai ne biggrin.gif
Atsakyti
[quote=JVana,2008 06 14, 23:26]
As irgi wubinuos del Black Orchid. Paziuresiu. Pranesiu. Serge Lutens buvo nedaug.. L'Artisan buvo DAUG.. Nustebau labai, nes nesitikejau. Taip pat del E. Coudray smile.gif

Teks man Pirmadieni, matyt, kulniuot su tusinuku rankose.. smile.gif

Oi... doh.gif Taigis websit'as ju yra..

http://www.nueblueri.../shop_index.asp

Cia tik dalinai surasyti produktai. Pries kelis menesius suradau internete ju sia parduotuve ir ketinau nueiti apsiziuret, nes jie prekiauja L'Artisan. Siandien tikejaus pamatyti kur kas maziau, nes pagal websit'a susidariau nuomone, kad tures vos kelis. Nuejus i parduotuve pamaciau, kad jie turi didesne pasiula palyginus su tai, ka surase websit'e..

as cia seniai jau lankausi ir isigijau Miller Haris kvepalus..man cia labai jauki aplinka ir netrukdomas gali testuoti uostyti kiek nosis pajegia..asortimentas labai platus doh.gif ..britniu nei lopeziu tikrai ne su ziburiu cia nerasi tongue.gif bet vat geybiu tai apstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 06 14, 20:39)
JVana, o parvežtum vieną L'Artisan'o kvapą? Klausiu tiesiai šviesiai - jei ne, tai ne biggrin.gif

Atsakysiu i az smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 22:26)
Taigis websit'as ju yra..

dekui, reiks pasikankinti pries miega arba vietoj jo doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 06 14, 22:39)
JVana, o parvežtum vieną L'Artisan'o kvapą?

kokį? bigsmile.gif

QUOTE(dianele-75 @ 2008 06 14, 22:44)
as cia seniai jau lankausi
man cia labai jauki aplinka ir netrukdomas gali testuoti uostyti kiek nosis pajegia..asortimentas labai platus

ar čia jau apsiverkti, ar dar palaukti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2008 06 14, 20:44)
as cia seniai jau lankausi ir isigijau Miller Haris kvepalus..man cia labai jauki aplinka ir netrukdomas gali testuoti uostyti kiek nosis pajegia..asortimentas labai platus doh.gif ..britniu nei lopeziu tikrai ne su ziburiu cia nerasi tongue.gif bet vat geybiu tai apstu rolleyes.gif

Man taip pat susidare gan malonus ispudis. Parduotuve tuscia buvo, o pardavejos malonios smile.gif

Galvojau, kad stoves keli buteliukai, o kai pamaciau, kad ten nemazai lentynu plius erdves su vezimuku praeiti iki soties. Nugi labai gerai nuteike. Ir kaip sakai jokio popso..Matyt del to tustoka smile.gif
Gal matei Brown Thomas Diptyque, nes skaiciau, kad atveze tris naujus leidimus.. Islaksciau parduotuve, bet ju neradau?.. (Uztat atradau savo didziulei bedai Chanel Gardenia..). Plius Creed kazkur padejo, o i ju vieta ikele Aqua di Parma.
Atsakyti
Aaaaaaaa, Langoza girdi??? bigsmile.gif Greiciau as ten nusigauciau bigsmile.gif bent prisiuostyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 14, 21:04)
dekui, reiks pasikankinti pries miega arba vietoj jo doh.gif  lotuliukas.gif

Gervela, ne viena kankinsies.. smile.gif Man taip liudna, taip liudna del Chanel Gardeni'jos.. unsure.gif Noriu vat dabar tuoj pat ir ne kt minute.. smile.gif

Kaip mano tevas pasakytu: "as irgi lektuvo noriu ir ka?"..

Norai nesutampa su finansais.
Papildyta:
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 06 14, 21:13)
Aaaaaaaa, Langoza girdi???  bigsmile.gif  Greiciau as ten nusigauciau  bigsmile.gif  bent prisiuostyciau  blush2.gif

Ilgoms atostogoms tada, nes bus kaip man: lapeliu kruva, o nuomones jokios, nes po n-ojo visi jie vienodai kvepet pradeda smile.gif

Cia kaip su viena uzupakaliu ant triju kedziu vienu metu atsisest bandau doh.gif bigsmile.gif Kulturingai.. O ne tai kaip as ibegu ir pasileidziu i "lankas" adrenalino veikiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 15, 00:11)
Man taip pat susidare gan malonus ispudis. Parduotuve tuscia buvo, o pardavejos malonios smile.gif

Galvojau, kad stoves keli buteliukai, o kai pamaciau, kad ten nemazai lentynu plius erdves su vezimuku praeiti iki soties. Nugi labai gerai nuteike. Ir kaip sakai jokio popso..Matyt del to tustoka smile.gif
Gal matei Brown Thomas Diptyque, nes skaiciau, kad atveze tris naujus leidimus.. Islaksciau parduotuve, bet ju neradau?.. (Uztat atradau savo didziulei bedai Chanel Gardenia..). Plius Creed kazkur padejo, o i ju vieta ikele Aqua di Parma.

taip maciau ir uosciau as tuos Diptyque-jie 3-ame aukste puikuojasi..labai jau vyriski man jie pasirode..o Creed iskele ten i kampa kur visi parfumai puikuojasi..as tai paskutiniu metu aplink PRADA sukuosi..ko tai neapsisprendziu as del ju..ir dar labai patiko ETRO kvepalai..juos pasirodo galima maisyti vienus su kitais..taip pat idomus pasirode JO MALONE kvapai..gal yra bandziusiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 14, 23:21)
Norai nesutampa su finansais.

imeju zhelanije priobriesti dom, no nie imieju vozmozhnostej.

imeju vozmozhnost priobriezti kozu, no nie imeju zhelanija.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vertimas toms, kas neraukia rusiskai (bet ne taip efektingai skamba):

Noreciau isigyti nama, bet neturiu galimybiu.

Turiu galimybe isigyti ozka, bet nenoriu.

biggrin.gif
Atsakyti
Sergu "Black orchid" meile... cool.gif Jie juodi kaip nafta arba kava (kvepia nepanašiai biggrin.gif), bet toks kvapas... rolleyes.gif

Atsakyti