Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Centifolijyte, eik greičiau naujus namus sukurk-visos tavęs laukia
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 05, 22:49)
Centifolijyte, eik greičiau naujus namus sukurk-visos tavęs laukia

Flegma hah.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 05, 22:53)

Ir vėl?
Nu žinai unsure.gif
Beje, Margot sakė, kad tavęs nebus šiandien-apgavo vadinasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 05, 22:55)
Beje, Margot sakė, kad tavęs nebus šiandien-apgavo vadinasi  cool.gif

Išvedžiau iš kelio (aka išmokiau meluoti) gerą mergaitę bis.gif Nakvynei gamtoj orai neįkvėpė. Aš ne kokia biologė tau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 02, 19:29)
Tobakas

tAbakas, brungioji, tAbakas tongue.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 03, 21:23)
bet niekada Oriflame net neziuriu, mano manymu tai
nebus kokybiski kvepalai kaip ir visa ju kosmetika nepatinka

nebūk prietaringa cool.gif gal ir ne selektyvai, bet ir tarp nebrangios kosmetikos bei parfumerijos būna gerų dalykų mirksiukas.gif

QUOTE(Margot @ 2008 07 05, 17:54)
Pauostyt tai visi išdrįs, bet va dėvėti ant savęs....

nu gerai, įkalbėjai, pirma reik pauostyti bigsmile.gif o paskui bus galima ir nuspręsti, ar drąsos pakanka tolimesniam veiksmui lotuliukas.gif

QUOTE(biologė @ 2008 07 05, 19:31)
Negąsdink jautrių būtybių tais "labai gerai" ir labai blogai". Bent pridurk, kad čia TAU gerai ar blogai...

aha, skubu cool.gif kam reikės, tas supras, kad čia tik MANO vienintelė ir nepakartojama nuomonė lotuliukas.gif

QUOTE(JVana @ 2008 07 05, 21:14)
1. Vanile tonka..

2. Tikrai nesaldus tau jie?..

3. As Eau de Charlotte lyginciau su Songes pagal tirstuma ir salduma.. Kokie jusu nuomone?

4. kuomet sakau astrus, verciu is zodzio "spicey".. O spicey tikslingesnis vertimas yra prieskoningas, aromatingas..

1. neišradingi tie kūrėjai, kurdami pavadinimus biggrin.gif Hermes turi irgi savo "Vanile Tonka" biggrin.gif

2. ČIA rašiau savo atsiliepimą apie Eau de Charlotte 4u.gif ir man jie gaiviai saldžiarūgščiai biggrin.gif

3. Deja, "Songes" aš neuosčius unsure.gif

4. man regis, kad Spicy verčiasi kaip prieskoninis, kvepiantis prieskoniais mirksiukas.gif įtariu, kad apie kvepalus nesakoma "prieskoningas" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 05, 23:16)
1. neišradingi tie kūrėjai, kurdami pavadinimus biggrin.gif Hermes turi irgi savo "Vanile Tonka" biggrin.gif

Šiaip jau Hermes turi Vetiver Tonka, brungioji, Vetiver Tonka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 07 05, 23:24)
Šiaip jau Hermes turi Vetiver Tonka, brungioji, Vetiver Tonka  tongue.gif

nu ir suvarei mane čia taip viešai, gal reiktų apsiverkti? g.gif kažkodėl šventai buvau įsitikinusi, kad Vanile tonka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 05, 23:27)
nu ir suvarei mane čia taip viešai, gal reiktų apsiverkti? g.gif kažkodėl šventai buvau įsitikinusi, kad Vanile tonka doh.gif

Ne schmoll.gif , turi Vetiver Tonka ir aš juos turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 05, 21:16)
tAbakas, brungioji, tAbakas tongue.gif
apie Eau de Charlotte  4u.gif ir man jie gaiviai saldžiarūgščiai biggrin.gif

3. Deja, "Songes" aš neuosčius unsure.gif

4. man regis, kad Spicy verčiasi kaip prieskoninis, kvepiantis prieskoniais mirksiukas.gif  įtariu, kad apie kvepalus nesakoma "prieskoningas" schmoll.gif

...kuo toliau i miska, tuo daugiau malku.. Greitai ne tik lietuviskai nebekalbesiu, o ir rasyt su klaidom pradesiu tiek lietuviskai, tiek angliskai. Jei kada i lankas nusivaziuosiu, duok velniu ir grisiu i doros kelia.

Speju, kad galima vartoti apibudinima kvepalams kaip prieskoningas.. Na kaip kitaip ta nelemta "spicy" perteiksi?..

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 06, 00:06)
Speju, kad galima vartoti apibudinima kvepalams kaip prieskoningas.. Na kaip kitaip ta nelemta "spicy" perteiksi?..

pvz aromatinis, aromatingas, pikantiškas biggrin.gif cia mano genialus zodynas taip isverte unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 07 05, 23:30)
Ne  schmoll.gif , turi Vetiver Tonka ir aš juos turiu  rolleyes.gif

Prasom truputi detaliau apie Vetiver Tonka. Paskutiniu metu labai jais gundausi ax.gif
Atsakyti
[quote=Minerva,2008 07 03, 22:27]
O be reikalo nežiūri - Sap yra puikūs liepžiedžiai už dar geresnę kainą smile.gif

Minerva, bet SAP aprašėly nekalbama apie liepžiedžius:

Life Circle Sap tualetinis vanduo

Šis gaivinantis gėlių aromatas pažadins tavo švelnumą. Jis prasiveržia pikantiškomis greipfruto ir žibuoklės natomis. Aromato širdis - švelnūs jazmino, šalavijo ir ramunėlių akordai. Vėliausiai prasiveržia šiltas muskuso ir vanilės kvapas. 50 ml
Atsakyti