Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(JVana @ 2008 07 02, 21:48)
Dabar ne ylanguosiu, bet kanaguosiu ir net nezinau, kuriam cia lietuviskam zodzio sergetojui uz toki lietuviska vertima padekot smile.gif Nuo vaizdarodziu (liaudiskai TV) iki kanangu  lotuliukas.gif

Dėkok Valstybinei lietuvių kalbos komisijai:
http://www.vlkk.lt/lt/news.dnews/186

Apie kanangas įdomus straipsnis čia:
http://www.rojaussod.../tema.php?s=612
Atsakyti
Merginos, gal galetumet parekomenduoti dar kokiu nors liepziediniu kvepalu
be jau minetu La Chasse Aux Papillons ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 03 liepos 2008 - 20:16
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 03, 21:15)
Merginos, gal galetumet parekomenduoti dar kokiu nors liepziediniu kveplau
be jau minetu La Chasse Aux Papillons ?  rolleyes.gif

L'Occitane Eau de Miel, Oriflame Life Circle Sap.
Atsakyti
Aciu, Minerva, bet niekada Oriflame net neziuriu, mano manymu tai
nebus kokybiski kvepalai kaip ir visa ju kosmetika nepatinka, na galbut
tik toks isitikinimas, reikes prauzti pro Oriflame ofisiuka mastau.gif

O L'Occitane rodos Miel yra su medumi, nezinau ar man, kaip medui alergiskam zmogui
kvepalai su medaus aromatu tiktu g.gif esu meginus Miel parduotuveje, nieko neatsitiko taciau ilgiau naudojant gal ir pasireikstu vel alergija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 03, 20:15)
Merginos, gal galetumet parekomenduoti dar kokiu nors liepziediniu kvepalu
be jau minetu La Chasse Aux Papillons ?  rolleyes.gif

Mimozų kvapas panašus, o dar atsižvelgiant į kiekvieno žmogaus skirtingą kvapo suvokimą, verta pauostinėt kvepalus, kurių sudėty yra mimozų (pradedant nuo Guerlain Champs Elysees).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 03 liepos 2008 - 21:14
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 03, 21:23)
Aciu, Minerva, bet niekada Oriflame net neziuriu, mano manymu tai
nebus kokybiski kvepalai kaip ir visa ju kosmetika nepatinka, na galbut
tik toks isitikinimas, reikes prauzti pro Oriflame ofisiuka mastau.gif

O L'Occitane rodos Miel yra su medumi, nezinau ar man, kaip medui alergiskam zmogui
kvepalai su medaus aromatu tiktu  g.gif esu meginus Miel parduotuveje, nieko neatsitiko taciau ilgiau naudojant gal ir pasireikstu vel alergija doh.gif

O be reikalo nežiūri - Sap yra puikūs liepžiedžiai už dar geresnę kainą smile.gif

Netiktų medui alergiškam žmogui - tikrai nerekomenduoju tokiu atveju, nes Eau de Miel yra propolio.
Atsakyti
Turėjau galimybę susipažinti su 7 L"Artisan Parfumeur kvepalais, savo įspūdžiaisi ir norėčiau su jumis pasidalinti

1) Fou d'absinth
user posted image
- niekada neuosčiau, kaip kvepia absentas, bet kadangi čia yra pelynų trauktinė, galima užuosti šią žolę, taip pat kvepia anyžiniais tamsiai žaliais saldainiais. Mano nosis taip pat užuodė pipiriukus, pažiūrėjus į sudėtines natas, tikrai juos radau. Kvapas yra kartus, labai vyriškas. Osmoze irgi Fou d'Absinthe priskiriami prie vyriškų kvepalų.

2) Premier Figuier Extreme

Kvapas pasirodė labai intensyvus, gilus, tirštas figos vaisiaus kvapas (bet jokio saldumo nepajutau). Pradžioje pajutau, lyg tai būtų džiovintos figos kvapas, po to kvapas suminkštėjo, prisijungė pieniškos natos.

3) La Chasse aux Papillons

Drugelių medžioklė skaitosi vienas populiariausių L'Artisan kvapų. Kvapas iš tikrųjų keliantis nuotaiką.
Kartais atrodo, kad tai gryni liepžiedžiai, o kartais galima pajusti tuberozos, apelsinmedžio žiedų aromatą. Kadangi tą pačią dieną iš ryto buvau pasikvepinusi Beyond Paradise Estee Lauder, tai praėjus kažkur valandai, persmelkė mintis, kad jie kažkuom panašūs - pažiūrėjus Osmoze suradau, kad šie kvepalai tikrai priklauso vienai grupei - Floral - Orange Tuberose.
Nors daug kas rašo kad kvapas lengvas - man jis toks nepasirodė. Ir nors sunkiu jo irgi nepavadinsiu, bet toks į intensyvesnę pusę.

4) Bois de Farine

Šis kvapas man patiko labiausiai iš visų uostytų, negalėjau tiesiog susilaikyti nuo šypsenos. Kvapas salsvai - sūrus, jaučiasi visai nedaug cinamonas. Man asocijuojasi su mielinės tešlos bandelėm, dar neiškeptom, o tik laukiančiom savo eilės prie karštos orkaitės.

5) Navegar

Sūrus kvapas, asociacijos su nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi. Kartais išlenda pipirai, bet jie čia prigesinti. Kvapas ramus, keistas.

6) Passage d'Enfer
Gervela labai gražiai aprašė šį kvapą, ir nežinia, jeigu uostičiau po jos komentarų, gal ir man jis pasirodytų kaip Martini kokteilis.
Mano nosis pajuto bažnytinius smilkalus, muskuso nepagavau, užtat puikiai užuodžiau baltąją leliją. Ir būtent dėl ladano šalia lelijos į galvą lenda liūdnos mintys apie trapų žmogaus gyvenimą ir apie mirtį, ir dėl to aš negalėčiau nešioti tokio parfumo ant savęs. Bet pats kvapas man pasirodė labai gražus, nors šaltas ir liūdnas. Netgi gražiausiais iš visų uostytų Artizanų.

7) Timbuktu
Kaip ir Fou d'absinthe, pasirodė labai vyriškas. Mediena ir pipirai, atsiduodantys geru muilu. Nesupratau šio parfumo kūrėjo minties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 03 liepos 2008 - 21:39
QUOTE(Hellga @ 2008 07 03, 22:35)
1. Turėjau galimybę susipažinti su 7 L"Artisan Parfumeur kvepalais, savo įspūdžiaisi ir norėčiau su jumis pasidalinti

2. kvepalai:
1) Fou d'absinth
2) Premier Figuier Extreme
3) La Chasse aux Papillons
6) Passage d'Enfer

3. Ir būtent dėl ladano šalia lelijos į galvą lenda liūdnos mintys apie trapų žmogaus gyvenimą ir apie mirtį, ir dėl to aš negalėčiau nešioti tokio parfumo ant savęs.

1. Laimingas žmogus rolleyes.gif

2. Jaučiu, man labai patiktų palikti išvardinti kvapai biggrin.gif o 6) net laaaabai patinka biggrin.gif

3. kaip įdomiai, man tai visiškai jokių liūdnų minčių nesukelia šis kvapas, kaip tik ramybė, atsipalaidavimas, šviesa (nors ir prietemoje), toks gilus gilus ramumo pojūtis. Mėgstu viena pasėdėti bažnyčioje, kai lieka tik pabirę žiedlapiai ir ramus į palubę kylantis smilkalų aromatas. Ir kapines mėgstu, po jas pasivaikščioti, gal dėl to smilkalai man nesukelia kokių nejaukių pojūčių, anaiptol.

O gal esi uosčiusi Guerlain AA Figue- Iris? ar labai skiriasi nuo L'artisan?
Atsakyti
Galbut kas nors galetu papasakoti apie braziliskus NATURA kvepalus? Kiek teko girdeti, tai jie isleide linija EKOS su amazones kvapais. Tai viena pagrindiniu ir didziausia rinka Brazilijoje uzimanti kosmetikos kompanija. Turiu tik vaikiska EDT smile.gif

Internete randu gan padrika informacija..
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 07 03, 20:35)
Turėjau galimybę susipažinti su 7 L"Artisan Parfumeur kvepalais, savo įspūdžiaisi ir norėčiau su jumis pasidalinti

Kaip idomu smile.gif

Man kaip tik knieti pabandyti Bois Farine ir kitus du Jean Claude Ellena kurinius.. Idomu ar ir man su neiskeptom, surioms bandelem asocijuosis g.gif smile.gif

O "pragaro vartai" suintrigavo!

Timbuktu pavadinima isiminiau, kai perskaiciau ju sukurimo minti. Skaiciau, kad kvepalai buvo ikvepti viliojimo ritualo, kuomet moterys Pietu Afrikoje virdavo savo isgalvota stebuklinga gerima is medzio, saknu, razinu, leisdavo jiems ismirkti ir salia verdancio gerimo stoviniuodavosi tam, kad jo kvapas isigertu i ju kuno oda.

Suintrigavo kvepalu sudetines dalys:

Top Notes: Mango, Berries, Pink Pepper, Cardamom.
Middle Notes: Karo Karounde Flower, Papyrus Wood, Frankincense.
Base Notes:Myrrh, Vetiver, Patchouli, Benzoin.

Man pagal natas rodes, kad kvapas bus sunkus ir "spicy" prieskoningas.. Pasirodo muilinis..
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 03, 21:43)

O gal esi uosčiusi Guerlain AA Figue- Iris? ar labai skiriasi nuo L'artisan?

Ne, FIgue-iris nesu uosčius. Turi omeny Artizano Premier Figuier? Bet kadangi jam naudojamas epitetas "gardus", tai įsivaizduoju, kad jame yra saldumo - L'Artisan Premiere Figuier Extreme saldus nepasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 07 02, 19:57)
JVana, jei gali , pauostyk  L'Artisan Passage D'Enfer ( The Gates of Hell ), nu idomu koks kvapas, nes pavadinimas viliojantis biggrin.gif

Nogi v ruki, pas mane ir pauostysi tongue.gif
Atsakyti