Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(straige @ 2008 07 29, 15:33)
Man, aišku, negaila, bet ar būtina per visas temas eit su ta pačia žinute? g.gif

o tamsta visas forumo zinutes perzvelgi? mirksiukas.gif
gerai, publikuosiuos tik vienoj... blush2.gif
... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 29 liepos 2008 - 16:26
Aj... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 29 liepos 2008 - 16:27
QUOTE(straige @ 2008 07 29, 17:10)
Tiems ir toms, kuriems (-ioms) nėra laiko ar noro skaityti visą temą iš eilės:
elitine (selektyvinė) parfumerija

....kaip tik LT pardavejams ir skaityt tai,kurie net to neuoste,kur logika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 29, 17:30)
....kaip tik LT pardavejams ir skaityt tai,kurie net to neuoste,kur logika? g.gif

Kad pauostytų...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2008 07 29, 17:30)

Išprusimas, nors ir teorinis, dar niekam nėra pakenkęs. smile.gif
Gal kada nors užklius akis už perskaityto pavadinimo kur nors - pauostys, atvež... smile.gif

LT nėra pelkė (biologe, čia ne apie taviškę kalba:lotuliukas: ), joje irgi vyksta procesai, gal tik ne taip greitai kaip norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 29 liepos 2008 - 16:34
QUOTE(straige @ 2008 07 29, 18:31)
Kad pauostytų...

Ir man mirksiukas.gif . Ir kuo daugiau . Aciu.Zinojimas ant sprando niekam nesedi doh.gif
Atsakyti
Atkeliavo ir mano frederic malle siuntinukas su kvepalu meginiais.Siandien ir isbandziau viena is ju,kuri pasirinkau tiesiog paskaicius aprasymus(kitu dvieju pasirinkima nuleme testas ).
Iris Poudre sukurta parfumerio Pierre Bourdon.Uz YSL Kouros, Davidoff Cool Water, Shiseido Feminite du bois,CD Dolce Vita kvepalu taip pat slepiasi Pierre Bourdon vardas ir nosis.
Editionsdeparfums.com puslapyje nurodytos vaniles ,muskuso,sandalmedzio (nzn tiksliai vertimo) ir vetiverio natos.Basenotes ju pateikia daugiau, mano nosis ju randa taipogi daugiau :bergamote, Ylang-Ylang,aldehidai,ambra,irisai,kt. Geles ir t.t.
Visu pirma kas mane nustebino siuose kvepaluose, kad jie labai smarkiai keitesi ant mano odos. Maziausiai isskirciau 3 etapus,kuriu kiekvienas man atrodo itin skirtingas, tarytum 3 skirtingi kvepalai ar 3in1.
Beje,Frederic Malle puslapyje kvapas apibudinimas kaip geliu-aldehidinis, gryna klasika ir sulyginama su kasmyro megztiniu,tinkanciu visoms progoms,taciau neatsibostanciu.Mano nuomone kiek kitokia,bet apie viska is pradziu.
Pati pradzia nustebino savo astriu zalumu,gaivia bergamote,geliu natomis,kurios toli grazu nepasirode man romantiskai nuteikiancios,o greiciau suteike kazkokio saizumo, jei toki zodi galima naudoti apie kvepalus.Po siomis natomis nedrasiai slepesi mediena dar vos vos uzuodziama ir jauciama.Nuo pat pradziu iki beveik pat pabaigos jauciau aldehidus,taciau ne tokius apie kokius pagalvoju isgirdus pavadinima „Chanel“ ,o gerokai susvelnintus.Iskart pamaniau, kad negaleciau sio kvapo pavadinti gryna klasika. Tinkamesnis pavadinimas,mano nuomone,butu moderni klasika.O kasmyro megztinis man cia visai netiko,nejauciau jokios ziemos,tik astru pavasari.Bet tas ir idomiausia kad veliau kvapas keitesi itin smarkiai,o kartu su juo ir mano asociacijos su tam tikrais metu laikais,nuotaikomis,galu gale tinkamais rubais siam kvapui.
Vidurinis etapas mane suzavejo labiausiai (jei toks butu galutinis variantas,noreciau siais kvepalais papildyti savo kolekcija).Po kokiu 20-30min kvapas daresi vis labiau pudrinis, nusigludino pirmieji astrumai, liko pagrinde pudrinis geliu kvapas su svelniu aldehidu pedsaku.Dabar kvapas ir man atrode gryna klasika,kazkodel prisiminiau vaikyste,kai stebedavau mociute, besidazancia lupas raudonai pries kur nors iseinant ir zaisdavau su jos lapes kailio apykaklem. Dabar man ir tas kasmyro megztinis atrode visai tinkamas.
Toks kvapas,koks lieka po keliu valandu mane nuvyle,nes mano nosis uzuode tik salstelejusia vanile,jokiu aldehidu,jokios pudros,beveik nebuvo geliu.Gal pernelyg susizavejau antruoju kvepalu vystymosi etapu,taciau treciasis etapas man atrode tarsi visai kitas kvapas ir manuju kvepalu, deja, juose jau ne su ziburiu nerasi.
Taciau vien del to „antrojo etapo“ siuos kvepalus laikau labai idomiais ir puikiais,galbut kitiems pasiseke ir ant ju odos tas kvapas laikosi ilgiau,neprarasdamas savo zavesio.
Nustebino nete rasti labai priestaringi palyginimai:viename kvepalu blog‘e sis kvapas lyginamas su pin-up paveikslais ir idealizuotu grazios moters vaizdavimu, o kitame su Ana Karenina.Nei vienas,nei kitas palyginimas,mano nuomone,netinka.Su pin-up nejauciu nieko bendro,o kad lyginti su Ana Karenina truksta dramatizmo.
Manau kvapas idealus naktiniams pasivaiksciojimams mazomis,zibintu apsviestomis senamiescio gatvelemis vasara arba pasisedejimams vakare kavinese su geriausia drauge kalbant ne filosofinemis temomis,o apie kasdienisku dalykus.Kvapas man atrodo vakarinis,taciau paros laiko atzvilgiu,o ne puosnumo,iskilmingumo ar pan.I opera rinkciausi dramatiskesni,stipresni kvapa.
Jei trumpiau:universalus,per daug neipareigojantis,dvelkiantis klasika, nenusaldintai moteriskas kvapas.
p.s.visgi jei lyginciau su rubu,tai butu saules klioso sijonas.

butu idomi rutuliuko nuomone,nes pamenu kad ir tu jau bandei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 01 rugpjūčio 2008 - 20:25
QUOTE(pepė @ 2008 08 01, 19:24)
Atkeliavo ir mano frederic malle siuntinukas su kvepalu meginiais.Siandien ir isbandziau viena is ju,kuri pasirinkau tiesiog paskaicius aprasymus(kitu dvieju pasirinkima nuleme testas ).

Ispudingas aprasymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 01, 21:24)
butu idomi rutuliuko nuomone,nes pamenu kad ir tu jau bandei  4u.gif

Bandziau. Ant mano odos sitas reikalas perejo i beveik 2 agoniskai ilgas stadijas.
Pati pradzia, kaip ir Pepei, pasirode labai zalia. Astri, siprine, piktoka, pamaiviska- labai ryskus aldehidai, bet tokie saltoki, kandus. Dievazi, labai ipareigojanti izanga-nenusilakavus nagu, nepasipudravus nosies ir nepriekaistingai nenusirudinus kuno net nedrasu sita kvapa purkstis. Puikus, prabangus, siek tiek pasiputes dendiskas kvapas. Modernus, bet ne dramatiskas. Ne per daug emocionalus.
Ir kiek ta pradzia tesesi... jau galvojau, kad cia taip ir liks doh.gif
Po to, labai trumpam, islindo iriso pudra, svelnute, senamadiska, sentimentaloka. Sitos stadijos kaip ir nebuvo, nes labai greit pudra perejo i medi, net atrode, kad gal ta pudra pasivaideno. Medis, saldokas, su vanile, svelnutis, kaip suvystyta pradzios dende grazuole lovoje be makiazo issidraikusia sukuosena ir nusitrynusia stukaturka hihihi.gif va sitas svelnus, ko ne paodinis pagrindas, labai ilgai laikesi.
Summa summarum- uzsispyreles sutramdymas cool.gif

Rytoj pertraukyte, sekmadieni bandysiu Une Fleur de Cassie. Gal kas jau bandete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 01 rugpjūčio 2008 - 22:13
Trumpai aprasysiu dar viena kvapa is F.Malle serijos.Si syki tai bestseleris Musc Ravageur,sukurtas Maurice Roucel (Hermes 24Faubourg,Serge Lutens Iris Silver Mist kurejas),dar vadinamas postmoderniu Shalimar.Idomu tai,kad ji kuriant,apsieita be geliu.
Vos tik uzsipurskus sio kvapo,visus uosles receptorius nokautuoja (geraja sio zodzio prasme) odos,bergamotes ir cinamono kvapas,lydimas kedro,gvazdikeliu ir „medikamentinio“prieskonio (pastarieji du prieskoniai kazkuo primena Shalimar).
Veliau bergamote uzleidzia vieta vis labiau ryskejanciai vanilei,pradedu jausti ambra, ,net alyva ar kazkokius kitus tepalus (!).
Galiausiai lieka odos,prisigerusios saldzios vaniles,kedro,ambros,kvapas.Tirstas,sirupinis,unisex.Patiks stipriom moteriskem,“su charakteriu“.
triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 03, 21:24)
Trumpai aprasysiu dar viena kvapa is F.Malle serijos.Si syki tai bestseleris Musc Ravageur,sukurtas Maurice Roucel

O kokius dar tau rekomendavo? Man pirmu numeriu kaip tik pasiūlė šį kvapą, bet po tavo aprašymo jau abejoju, ar jo noriu - stabdo alyva ir kiti tepalai biggrin.gif Beje, ačiū ir už Iris poudre aprašymą - šitie irgi, kaip ir L'eau d'hiver buvo pasiūlyti, kaip tinkami g.gif Gal netyčia ir pastaruosius turi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 03 rugpjūčio 2008 - 21:27
QUOTE(Margot @ 2008 08 03, 21:25)
O kokius dar tau rekomendavo? Man pirmu numeriu kaip tik pasiūlė šį kvapą, bet po tavo aprašymo jau abejoju, ar jo noriu - stabdo alyva ir kiti tepalai biggrin.gif Beje, ačiū ir už Iris poudre aprašymą - šitie irgi, kaip ir L'eau d'hiver buvo pasiūlyti, kaip tinkami g.gif Gal netyčia ir pastaruosius turi? bigsmile.gif

oj,neissigask tik del alyvu biggrin.gif testas man pasiule musc ravageur ir noir epices,o pudruota irisa pati issirinkau smile.gif
o tu atsisiuntei meginuku?
man tai labiausiai juodieji prieskoniai patiko,kazkaip prie manes labiausiai lipo,o ir mb sake kad man labai tinka jie smile.gif
bet pirkti dar neskubesiu,norisi kitus isbandyti smile.gif
Atsakyti