Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(Margot @ 2008 08 03, 22:25)
O kokius dar tau rekomendavo? Man pirmu numeriu kaip tik pasiūlė šį kvapą, bet po tavo aprašymo jau abejoju, ar jo noriu - stabdo alyva ir kiti tepalai biggrin.gif Beje, ačiū ir už Iris poudre aprašymą - šitie irgi, kaip ir L'eau d'hiver buvo pasiūlyti, kaip tinkami g.gif Gal netyčia ir pastaruosius turi? bigsmile.gif

Na, nežinau, alyvos aš ten neužuodžiu. Šiaip mano atsiliepimai būtų panašus į pepės, pradžioje prieskoniuota oda, minkšta, gili, po to išlenda muskusas, ambra ir vanilė. Jie patys rašo, kad tai tikras oriental, bet man norėtųsi visgi pridėti, kad tai vakarietiškas požiūris į oriental, trūksta aštrumėlio. Į Shalimar panašumo nejaučiu, bet gal dėl to, kad pati senokai jį uosčiau. Šiaip kvapas turi "animalic" atspalvį, bet nėra jis agresyvus, kaip tik labai "comforting" rolleyes.gif Man geriausias derinys su kašmyro megztiniu. Ir drįsčiau nesutikt su išsireiškimu, kad patiks stipriom moteriškėm su charakteriu, man jis atrodo pakankamai lankstus.
Taip pat jis nėra man sirupinis, tiesiog bazinėse natose ambra ryški.
Aš per daug skaitau angliškų atsiliepimų, nebesugebu lietuviškų epitetų rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 08 03, 22:25)
O kokius dar tau rekomendavo? Man pirmu numeriu kaip tik pasiūlė šį kvapą, bet po tavo aprašymo jau abejoju, ar jo noriu - stabdo alyva ir kiti tepalai biggrin.gif Beje, ačiū ir už Iris poudre aprašymą - šitie irgi, kaip ir L'eau d'hiver buvo pasiūlyti, kaip tinkami g.gif Gal netyčia ir pastaruosius turi? bigsmile.gif

Man irgi rekomendavo l'eau d'Hiver (as juos jau buvau uosciusi), man jie tikrai tikrai... balti, grazus, minimalistiniai kvepalai. Labai minksti, tuo paciu skaidrus. Jauciasi baltos geles, heliotropas, pienas, galbut karamele, daug daug medaus. Nors ant odos labai saldus nepasirode. Laikosi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 08 04, 07:43)
Na, nežinau, alyvos aš ten neužuodžiu. Šiaip mano atsiliepimai būtų panašus į pepės, pradžioje prieskoniuota oda, minkšta, gili, po to išlenda muskusas, ambra ir vanilė. Jie patys rašo, kad tai tikras oriental, bet man norėtųsi visgi pridėti, kad tai vakarietiškas požiūris į oriental, trūksta aštrumėlio. Į Shalimar panašumo nejaučiu, bet gal dėl to, kad pati senokai jį uosčiau. Šiaip kvapas turi "animalic" atspalvį, bet nėra jis agresyvus, kaip tik labai "comforting"  rolleyes.gif Man geriausias derinys su kašmyro megztiniu. Ir drįsčiau nesutikt su išsireiškimu, kad patiks stipriom moteriškėm su charakteriu, man jis atrodo pakankamai lankstus.
Taip pat jis nėra man sirupinis, tiesiog bazinėse natose ambra ryški.
Aš per daug skaitau angliškų atsiliepimų, nebesugebu lietuviškų epitetų rast biggrin.gif

labai idomu isgirsti kitu nuomone smile.gif del tos alyvos gal cia buvo koks mirazas man biggrin.gif
o derinio su kasmyro megztiniu nelabai isivaizduoju,nes man visa laika jauciasi gvazdikeliai ir kedras ir jie kazkaip mane matyt karingai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 04 rugpjūčio 2008 - 08:31
Man gvazdikėliai Musc Ravageur tikrai tikrai švelnūs atrodo, kedras taipogi biggrin.gif Teko susidurt su daug aštresniais, gal po to man šitie tokie švelnūs atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai aprasysiu F.Malle serijos kvapa Noir Epices (Juodieji Prieskoniai).Nosis-M.Roudnitska.Kaip jau sakiau labiausiai man tiko ir patiko is 3 kvapu,kuriuos bandziau.
Pradzia :Gvazdikeliai,pipiriukai ir saldus apelsinas.
Vidurys :apelsinas atsiduria antram plane,ryskeja cinamonas.
Galu gale apelsino beveik nebelieka,mano nosis uzuodzia gvazdikelius,kedra,siek tiek pipiru ir truputi medienos,cinamona.
Kvapas gan sausas,taciau nera labai sunkus.Nors pavadintas juodaisiais prieskoniais,taciau visai ne juodas,greiciau atvirksciai,zaizaruojantis,tonizuojantis,rytietiskas.
Man laaaabai patiko kad nera vaniles.
Rekomenduoju juoduosius prieskonius isbandyti moteriskems,megstancioms astria imbiero arbata su medumi ir citrina
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 04, 18:24)
Noir Epices (Juodieji Prieskoniai).

Man laaaabai patiko kad nera vaniles.

Rekomenduoju juoduosius prieskonius isbandyti moteriskems,megstancioms astria imbiero arbata su medumi ir citrina

jazau jazau, kaip man jų reikia verysad.gif iš kur paraut už padorią kainąąąąą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 04, 21:29)
jazau jazau, kaip man jų reikia  verysad.gif iš kur paraut už padorią kainąąąąą  verysad.gif

Kai suzinosi-pasakyk. Rausim abi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 04, 20:05)
Kai suzinosi-pasakyk. Rausim abi. mirksiukas.gif

Aš noriu būt trečia, a? blush2.gif Net rimtą pagrindą turiu - juos man rekomendavo tas F. Malle testas (tiesa, ne pirmuoju numeriu).
Atsakyti
http://www.theperfum...ds/whatsnew.asp

Uzsisakiau pavyzdeliu is cia. Ziuresim kas bus rezultate.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 04, 22:43)
Aš noriu būt trečia, a? blush2.gif

man tai pirmu numeriu rekomendavo biggrin.gif soobrazim na traich, kaip sakė klasikas Šūrikas biggrin.gif

QUOTE(tinux @ 2008 08 04, 23:52)
Uzsisakiau pavyzdeliu is cia.  Ziuresim kas bus rezultate.

mėginuką tai aš uosčius, man negana biggrin.gif noriu dyyyydelio unsure.gif
Atsakyti
Būčiau ketvirta prie Noir Epices - pauosčiau ir susilydžiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 08 05, 08:16)
Būčiau ketvirta prie Noir Epices - pauosčiau ir susilydžiau cool.gif

Tai gal rimtai metamės ant sloviko? Tiesą sakant, nesiaiškinau kainų, kad nemigos neįsivaryčiau...

Jau pasiaiškinau jų puslapy:
Noir Epices
50 ml spray 95 €
100 ml spray 140 €
200 ml body lotion 70 €
Set of 3 x 10 ml refill sprays 60 €
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 05 rugpjūčio 2008 - 09:04